Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim ☺
Sağlıkla gelişsin inşallah bugün çok güzel haberler geldi forumda bereket var maşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına
Aminn inşallah canım çok sağol ben ikinci kez arttı mı diye baktım 29 dan 111 e yükselmiş

Pazartesi günü vermiştim canım artık tekrardan vermeme gerek var mı acaba yoksa kese görünene kadar beklim mi
Bende pazartesi verdim 101di, cuma günü yine vericem, sonuca gore belki yine veririm yada vermem ama hemn doktora gitmek istemiyorum erken gidince kese gözükmüyor bi kaç kere gitmek gerekiyor, zaten folikasit kullanıyorum, doktor ilk önce onu başlatıyor eğer kullanmıyorsan. Ben bekliycem yani en az 1 hafta yada 2 bakalım kan değerine gore :)

Selam canlarım. Biliyorsunuz ben bugün aşılama tedavisine başladım. Menegon iğneye başladık bugün. Gunde 1 tane 5 gün boyunca vuruncam. Pazartesi tekrar gel dedi doktor kontrol edecekmiş. Hadi hayırlısı olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…