- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aminn inşallah canım çok sağol ben ikinci kez arttı mı diye baktım 29 dan 111 e yükselmişHayırlı olsun canım tebrik ederim ☺
Sağlıkla gelişsin inşallah bugün çok güzel haberler geldi forumda bereket var maşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına
Çok sağol canımm darısı senin de başına inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahcanımmm gözün aydın
Masallah hayirli olsun kuzum rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsinAldım canım sonucu çok şükür 111 çıktı☺
amin kuzumm inşallahÇok sağol canımm darısı senin de başına inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aminnn inşallah canım Rabbim sana da nasip etsin inşallahMasallah hayirli olsun kuzum rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin
Hiç umudunu yitirme canım inşallah heyecanla sende buraya çığlık ata ata hamileyim dicenamin kuzumm inşallah
inşallah ben de verebilirim size bu güzel haberden
Çok güzel artmış maşallah:) kaç gün olmuştu diğerini vereliAminn inşallah canım çok sağol ben ikinci kez arttı mı diye baktım 29 dan 111 e yükselmiş ☺☺
Canım çoook sevindim, sağlıkla ilerler inş85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Aa öyle mi ben ilk kan sonucun sandımAminn inşallah canım çok sağol ben ikinci kez arttı mı diye baktım 29 dan 111 e yükselmiş ☺☺
Pazartesi günü vermiştim canım artık tekrardan vermeme gerek var mı acaba yoksa kese görünene kadar beklim miÇok güzel artmış maşallah:) kaç gün olmuştu diğerini vereli
Pazartesi almıştım sonucu canım çok sağol Aminn inşallah yaAa öyle mi ben ilk kan sonucun sandımikinci de güzel artmış canm sağlıklı artsın hep
inşallah kuzummmmHiç umudunu yitirme canım inşallah heyecanla sende buraya çığlık ata ata hamileyim dicen
Ts ederm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin saglikli hayirli evlat kuzumAminnn inşallah canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah ❤
Valla simdiden alisti yavrumSen atma bn atarim senin yerine
Bebeyi sag sola sallican cocuk nere geldim diecek
Ohh super superrrÇok sağol canım 111 olmuş allahıma şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Bende pazartesi verdim 101di, cuma günü yine vericem, sonuca gore belki yine veririm yada vermem ama hemn doktora gitmek istemiyorum erken gidince kese gözükmüyor bi kaç kere gitmek gerekiyor, zaten folikasit kullanıyorum, doktor ilk önce onu başlatıyor eğer kullanmıyorsan. Ben bekliycem yani en az 1 hafta yada 2 bakalım kan değerine gore :)Pazartesi günü vermiştim canım artık tekrardan vermeme gerek var mı acaba yoksa kese görünene kadar beklim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?