Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)
Ay evet yaaa ne bereketli ay oldu var Haziran anneleri diye sayfa ama pek konuşulmuyor ya yada bu topiğe alıştım diyemi bilmem

Hadi hayırlı olsun canım rabbim inşallah sanada verir bebiş her vurduğun iğne şifa olsun inşallah bebeğin olsun İğndeyi vurmadan önce duanı et gerisi rabbime kalır

Aminnn aminnn insallah bende bu ay hayurli haberler alirimm yaa

E Eslem91 canım çok sevindim haberini bekliyordum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bu arada 2020 baya bebekle gelecek gibi.. Ne çok ikizler burcu var takvimlerinizde Herkese hayırlı olsun Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin. Çok inanıyorum ki hamile arkadaşların duaları tutuyor. Tanımadığın kişiye içten dua ediyorsun ne güzel birşey. Dualarınızı bizler için de eksik etmeyin

Hadi hayırlı olsun canım rabbim inşallah sanada verir bebiş her vurduğun iğne şifa olsun inşallah bebeğin olsun İğndeyi vurmadan önce duanı et gerisi rabbime kalır
Inşallah canım inşallah bugün ilk iğne vurulurken yaptım duami canım Allahım kabul etsin inşallah cunlemizinkini

Amin cnm dualrımızın gücüne bnde inanıyorum Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kuzu hepinize duamdasınız her zaman

canım sen hiç ovulasyon yaptınmı onunla da koyuluk olursa gebelik belli oluyor varsa yapsana hem fikir edinmiş olursun
Ohaa yaptığım gibi çıktı t çok koyu

Eklentiler

• FE03C941-47B0-43F4-A6DE-E4B5FA76BB80.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…