- 23 Kasım 2015
- 465
- 564
- 103
Yazmıştım araya kaynadı galiba tam günümde oldum yeni bat kasımın 8 i bakalım ateş ölçerle takip ediyordum ovu gününü ama eşimden hastalık kaptım boğazım felaket ölçmüyorum şuan
Hadi insallah valla kota koydum bugunden itibaren 3 hamis cikicak bu gruptan dedim 1 sen oldunİnşallah yarın verecem canım. Hayırlısı Allahtan bakalım. İnşallah bende bi fasulye taşıomdur
Ayak surdum isteebana da bulaştır kuzum
son 3 kaldı günüme
Fazla de fazla topluca hamile olalımHadi insallah valla kota koydum bugunden itibaren 3 hamis cikicak bu gruptan dedim 1 sen oldun
Ben 3 aydan fazladır folik asit kullanıyorum sadece diğer değerlerime baktırmalıyım acaba diye düşünüyorum demir eksikliğim falan var çünkü bi zararı dokunmasınBende pazartesi verdim 101di, cuma günü yine vericem, sonuca gore belki yine veririm yada vermem ama hemn doktora gitmek istemiyorum erken gidince kese gözükmüyor bi kaç kere gitmek gerekiyor, zaten folikasit kullanıyorum, doktor ilk önce onu başlatıyor eğer kullanmıyorsan. Ben bekliycem yani en az 1 hafta yada 2 bakalım kan değerine gore :)
Anladim canim hadi bakalim saglikli bir gebelik gecirelim insAllah hep beraber ☺Evet cnm tek
Açılmış zaten yeni bi grupBu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)
Hadi bakalim sira gebelik kesesinde insAllah ☺Aldım canım sonucu çok şükür 111 çıktı☺
Aminn inşallah canım bizim seninle batlarımızın arasında 1 gün var sadece ama ben geç yumurtladğım için geçte ilerliyorHadi bakalim sira gebelik kesesinde insAllah ☺
Koss kiz hadii yakalayamaz ki yakalayamaz kiDu bn senin ayagina yapiscam
Evet canim 1 gun var arada kiz ben kendim yumurtlayamiyom ki ☺ ilaclarla buyuttuk yumurtalari bide catlattik sonra labaratuvarda birlestirildi sonra bana geri koyulduAminn inşallah canım bizim seninle batlarımızın arasında 1 gün var sadece ama ben geç yumurtladğım için geçte ilerliyoryani yumurtlama günümü bilmeseydim geç döllenme olmuş oluyordu
Hadi ya ayy allahım kimseyi o zorlu yollara koymadan doğal yolla nasip etsin sana da bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEvet canim 1 gun var arada kiz ben kendim yumurtlayamiyom ki ☺ ilaclarla buyuttuk yumurtalari bide catlattik sonra labaratuvarda birlestirildi sonra bana geri koyuldu
Amin bitanem iyi eglencelerAy ay ay ay ayyydugunumzde sizin icin de gobek aticam. Hayrli olsn cnm. Saglkla ilerlesn insllhhh.
Amin bitanem sıra sizdeayyyyy çok sevindim yaaaaa ALLAHIMMMMMMM
Allah razı olsun bitanem sağ salim devam eder inşallahAllah'ım sen mucizelerin gerçek sahibisin çok şükür, Eslem ben de tebrik ederim canımm sonunda yaa çoook mutlu oldum. Harika sonuç çıkmış hadi sağlıkla ilerler inş. iyi haberini aldım ya resmen kendime sevindiğim gibi sana da öyle sevindimRabbim hayırlı eylesiinn.
Teşekkür ederim taş bebeğim darısı sana inşallahCanım çoook sevindim, sağlıkla ilerler inş
Darısı başına cnmAyyy çok cok sevindim kuzum yaaa
Amin cnm amin darısı başınızaCnm sağlıkla artsın değerin çook sevindim çook
Amin canim kolay degil zor gercekten amin canim insAllah sanada nasip etsin canim saglikli bi sekilde kucagina almayi ☺❤Hadi ya ayy allahım kimseyi o zorlu yollara koymadan doğal yolla nasip etsin sana da bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım❤
Aminn inşallah canım aminAmin canim kolay degil zor gercekten amin canim insAllah sanada nasip etsin canim saglikli bi sekilde kucagina almayi ☺❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?