Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay evet yaaa ne bereketli ay oldu var Haziran anneleri diye sayfa ama pek konuşulmuyor ya yada bu topiğe alıştım diyemi bilmem
Daha kimsenin çok konuşulacak birseyi yok henüz ondandır keseler gözüksün, kalp atışları baslasin sonra bi sürü testler olucak illaki o zaman herkes soruyor konuşuyor birşeyler:)

Valla canım eylül adetini gördüm 3gün değerlendirebildik eşim askere gitti 19gün yoktu o yüzden hiç umudum yoktu yani yumurtlamaymış falan..ailemin yanına gittim son zamanlar yumurtalıklarım ağrısı ve karnım gergindi içimede doğmuştu aslında ama işte beklemiyordum bide griptim üşüttüm herakde diye düşünüyordum adete 5gün varken evde idrar testi yaptım pozitifi gördüm ertesi gün kan verdim öyle işte canımmm insan beklemediği anda görüyor yani hiç aklımda yoktu düşünmedimde olmaz diye..o yüzden diyorum ilişkide zevk almana bak o düşünceyle yapmaaaaaaaaa ve rabbim tez zamanda yaşatsın sanada canımm AMİN

Daha kimsenin çok konuşulacak birseyi yok henüz ondandır keseler gözüksün, kalp atışları baslasin sonra bi sürü testler olucak illaki o zaman herkes soruyor konuşuyor birşeyler:)
Ondanmıdıe bilmem tabi herkes sorular sorucak bide ilk gebeliklerde daha çok merak edilenler varr

Cnm nasıl hissediyorsun kendini merak ediyorum eşin ne tepki verdi
Valla ayaklarımız yere basmıyor çalışanlar bide alkışlarla söylediler heyecanım iyice arttı agzımız kulaklarda dolanıyoruz evde inşalllah Rabbim hepinize nasip etsin

Valla ayaklarımız yere basmıyor çalışanlar bide alkışlarla söylediler heyecanım iyice arttı agzımız kulaklarda dolanıyoruz evde inşalllah Rabbim hepinize nasip etsin
Tadını çıkarın canım en güzel günler olmayanlarada nasip olsun herles bu heyecanı yaşasın inşallahkaç haftalık bebiş canım 5 mi 4 mü

Ya çok güzel Bi duygudur cnm bende hep hayalini kurarım sağlıkla artsın inş değerin keseyi kalp atışını görüp sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inş Rabbim

Bende aynen hazirandan beri kullanıyorum:) kan tahlillerin için aile hekiminede gidebilirsin, hatta tam.tahlil iste herşeyine baksınlar sonuçlarla doktora gidersin, hem onlarada bakar
Öyle yapayım en iyisi daha mantıklı burda özele gidiyoruz devlette doktor randevusu bulmak imkansız tahliller de istense çok para gider

Evet hiç düşünmedim hatta yapmadıgım iş kalmadı en son dün çamaşır makinası bile çektim ittim bilsem yaparmıydım korkuyorum bi yandan da bu yüzden
Allhin izniyle bisy olmamistr. Bundan sonrasi daha onmli. Valla sana da cok sevndm. Bildgim kisiler olunca bole cok seviniorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…