Daha kimsenin çok konuşulacak birseyi yok henüz ondandırAy evet yaaa ne bereketli ay olduvar Haziran anneleri diye sayfa ama pek konuşulmuyor ya yada bu topiğe alıştım diyemi bilmem
Valla canım eylül adetini gördüm 3gün değerlendirebildik eşim askere gitti 19gün yoktu o yüzden hiç umudum yoktu yani yumurtlamaymış falan..ailemin yanına gittim son zamanlar yumurtalıklarım ağrısı ve karnım gergindi içimede doğmuştu aslında ama işte beklemiyordum bide griptim üşüttüm herakde diye düşünüyordumAhh işte ben onu beceremiyorum bir türlüsahi yapan sizler nasıl kafanızdan sildiniz bir beceren varsa beri gelsin de anlatsın işin püf noktasını. Cidden bu konuya takığım canım. Ben başaramıyorum.. Hani her ay regli gününe kadar beklemediniz mi?
Amin canım cümlemize inşallahhhhİnanmıyorum öle seylere Rabbim gönlüne göre versin cnm
Ahahahhaa ayy insallah farklidir cinsiyetler cocuklari zor duruma sokmayalim daHahhahaha yılın haberi olur bu
Ondanmıdıe bilmem tabi herkes sorular sorucak bide ilk gebeliklerde daha çok merak edilenler varrDaha kimsenin çok konuşulacak birseyi yok henüz ondandırkeseler gözüksün, kalp atışları baslasin sonra bi sürü testler olucak illaki o zaman herkes soruyor konuşuyor birşeyler:)
Cnm nasıl hissediyorsun kendini merak ediyorum eşin ne tepki verdiAmin cnm inşallahhhhhekim bereketi
Benimki kız çıkıyordu teste ama erkekti gerçeği:)Bide tam tersi oluyomuşmu cinsiyetlerçin takvimi yapsana kuzum bakalım ne çıkıcak
AaaBenimki kız çıkıyordu teste ama erkekti gerçeği:)
Aynen bundan sonra konuşulacak daha çok şey var :)Ondanmıdıe bilmem tabi herkes sorular sorucak bide ilk gebeliklerde daha çok merak edilenler varr
Aynen, Aminn cümlemize inşallah:)Aaayani inanılmaz böyle şeyler rabbim bilir sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Valla ayaklarımız yere basmıyor çalışanlar bide alkışlarla söylediler heyecanım iyice arttı agzımız kulaklarda dolanıyoruz evde inşalllah Rabbim hepinize nasip etsinCnm nasıl hissediyorsun kendini merak ediyorum eşin ne tepki verdi
Hahhahaha olese ikinci çocukları kertme yaparızAhahahhaa ayy insallah farklidir cinsiyetler cocuklari zor duruma sokmayalim da
İnşallah olmayanlarda hamiş olurda aranıza katılırızzOndanmıdıe bilmem tabi herkes sorular sorucak bide ilk gebeliklerde daha çok merak edilenler varr
Tadını çıkarın canım en güzel günler olmayanlarada nasip olsun herles bu heyecanı yaşasın inşallahValla ayaklarımız yere basmıyor çalışanlar bide alkışlarla söylediler heyecanım iyice arttı agzımız kulaklarda dolanıyoruz evde inşalllah Rabbim hepinize nasip etsin
Kiz ben ilkiyle de iknciyle de yaptm ikncjsi daha netti
Hahahaha her cocugu kertceksekkk anlasmali cocuk yapmamiz lazim anacim birimizin fazla olursa cocuk kertiksiz kalirHahhahaha olese ikinci çocukları kertme yaparız
Ya çok güzel Bi duygudur cnm bende hep hayalini kurarımValla ayaklarımız yere basmıyor çalışanlar bide alkışlarla söylediler heyecanım iyice arttı agzımız kulaklarda dolanıyoruz evde inşalllah Rabbim hepinize nasip etsin
İnşallah canım dualarım sizlerle hepİnşallah olmayanlarda hamiş olurda aranıza katılırızz
Öyle yapayım en iyisi daha mantıklı burda özele gidiyoruz devlette doktor randevusu bulmak imkansız tahliller de istense çok para giderBende aynen hazirandan beri kullanıyorum:) kan tahlillerin için aile hekiminede gidebilirsin, hatta tam.tahlil iste herşeyine baksınlar sonuçlarla doktora gidersin, hem onlarada bakar
Allhin izniyle bisy olmamistr. Bundan sonrasi daha onmli. Valla sana da cok sevndm. Bildgim kisiler olunca bole cok seviniormEvet hiç düşünmedim hatta yapmadıgım iş kalmadı en son dün çamaşır makinası bile çektim ittim bilsem yaparmıydımkorkuyorum bi yandan da bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?