Estgfrllh cnm hic olur mu ole sey. Bi daha ole deme. Ilkiyle idrar tutuldgu icin cikio zaten. Ikinci dedigim de ilk idrarini biraz yaptiktan sonra yapiosn teste . Farki o yani.Doğrudur canm bilmiyorum sadece duyduğum kadarıyla yorum yaptım, yaşamadığım için haddime değil zaten
öyle demeeeBu gidisle zaten bi bn yakalayamm
aynen bende kuzumAhh işte ben onu beceremiyorum bir türlüsahi yapan sizler nasıl kafanızdan sildiniz bir beceren varsa beri gelsin de anlatsın işin püf noktasını. Cidden bu konuya takığım canım. Ben başaramıyorum.. Hani her ay regli gününe kadar beklemediniz mi?
oy kuzumm nasıl duygulandım şuan anlatamamValla ayaklarımız yere basmıyor çalışanlar bide alkışlarla söylediler heyecanım iyice arttı agzımız kulaklarda dolanıyoruz evde inşalllah Rabbim hepinize nasip etsin
Biliorum bi kac kisi bnle ayni eskilerden beklioruz umarim bizde bi gun guzel hber veririz umarimöyle demeee
bak bende varım senle kuzum eskilerden
Bazen dinlenmek istio insan seni anliorum cok gecikme cok uzme cok yorma kndini seni sewioruz
Senin için iyi olacaksa git canım♥ Ama çok uzaklaşma çok özletme kendjni
Benim atesim 36.500 inşallah vardır biseyleerBeklemekseni Zekta
kızlaaar üçümüz kaldık
varmı belirtiler
bende hiçbişey kalmadı
az az göğsüm ağrıyo o da çok az
ateşimde yüksek değil
en son dün 35,5 du
umudum az nedense sizde ne var ne yok
Ah canim sıkmayın caninizi Rabbim sizede nasip etsin insAllah en kisa zamada kimsenin kucagini bos koymasin rabbim ☺Biliorum bi kac kisi bnle ayni eskilerden beklioruz umarim bizde bi gun guzel hber veririz umarim
Gözünaydın kuzum rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasib etsin insallah cok sevindimKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm
Amin cnm bnm insallah kalbimiz dualarimizla dolu hepimiz icin insallah hepimiz birgun cinsiyet konusmasi yaparizAh canim sıkmayın caninizi Rabbim sizede nasip etsin insAllah en kisa zamada kimsenin kucagini bos koymasin rabbim ☺
Allah razı olsun canım hayırlısı olsun saglkla alın kucagınıza insallahkızlar size mucizemden bahsetmek istiyorum...eylülde evliliğimizn 2 yılı bitti ...1 buçk sene vajinsmusla uğraştım sonra lanet olsnki bumuymuş dedim yendim...tam ilşkye alştm çok rahattım artık doktora gidip kontrolümü oldum çnkü 2 yıldan sonra bebek düşünüyorduk...kontrolmde smear falan alındı çok şükür bi problem çıkmadı...ağustosta eşimin tek testsnde tümör oldğu tespit edildi apar topar sperm dondurma işlemine başladık sperm testinde sayımız iyi morfolojimiz %1 ileri hareket 18 ve yerinde hareket 55 ti doktorumuz bunun bi sorun olmadıgını söyledi çnkü hareketsiz sayımız azdı morfolojiyede takılmadı çünkü türk erkeklerinin belki çoğunun 1-2 dir dedi... çocuğu olan herkese bu testi yapsak böyle çıkar çoğunda dedi.. tek testiis alındıktan sonrada nasıl iki böbrekten biri alınnca diğeri onunda görevini yerine getiriyo buda öyle olacak dedi..... bu işlemlerden sonra ve sol yumurtalığı alındı....biz hemen korunmayı bıraktık ama ovulasyon testi takibimde ağustosa yani ilk denememizde sadece pik gününü değerlendirebilmiştik tutmadı...5 eylülde eşm ameliyt oldu daha sonra benm regl dönemi falan araya girdi derken eşim düzeldi ben ona morfoloji ve hareket için takviyeler kullandırmya başladım... tekrar ovulasyon testi yapmaya başladım...27 eylülde ilişki oldu ..29 eylülde piki gördüm eşime dedm ama o da kullandırdıgm şeyler yüznden psikolojisinin bozlduğunu doktorların bişey olmadıgını söylediği halde benm varmış gibi davrandıgımı söyledi ve o günü değerlendiremedktabi ondan sonra silindiğini gördm testte eşime dedm yumurtamın katili sensin o günden sonrada sinirlendim ne zamn o isterse ozamn oldu hiç ama hiç umudum yoktu nasılsa kaçırdık diyodum... benm ovulasyona göre 14 ekimde regl olmam lazımdı..baktım ogün gelen giden yok içimden bi his test yapmam gerektiğini söyledi.... testi yaptım ve daha 1 dakika olmadan t c ile aynı koyuluğa geldi nerdeyse...tabi ben şokkk nasıl ağlıyormm nasıl olur diyorum...nasıl bi şaşkınlık mutluluk... hiç beklemediğim zamnda öğrenmek en büyük dileğimdi...Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu yaşattı bana....
yani kızlar sizlere şunu söylemek istiyorum Allahın gerçekten işine karışılmıyo..şimdi eşim diyo hani geçirmiştk zamanı diye demkki diyom sennkiler 27 eylülden 29a kadr yaşadı içerde :d hatta 30a kadr
ovulasyon zamanıymış yumurtlama takibiymiş evet tabki önemlidir ama Allah ol demezse olmuyo...bence en güzeli kendnzi hiç strese sokmadan 2 3 günde bir ilşki yaşamak...en güzel zamanda sizlerede gelsin inşallahhhhhh dualarım sizlerleeee
Burada cok fazla vakit geciriyorum canım biraz kafamı bosaltmak istiyorum bu ay izniniz olursa tabiNereye gidiyon kiz noldu
Biraz kafa dinliyeyim diyorum cicegim kafayı bir bosaltayım yine geleyim olmazmıAaa nedeen
SEEEEEENNN85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Canim cok sagol ama sabah kan vereyimde ondan snra deligbi sevicem zor tutuyem kensmk ama cifr ckti yaniGözünaydın kuzum rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasib etsin insallah cok sevindim❤❤❤
Amin canim insAllahAmin cnm bnm insallah kalbimiz dualarimizla dolu hepimiz icin insallah hepimiz birgun cinsiyet konusmasi yapariz
Hic bi yere gidemezsinBurada cok fazla vakit geciriyorum canım biraz kafamı bosaltmak istiyorum bu ay izniniz olursa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?