- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Niye sabah veriyon agzina yandigim aksam versenee ayy ben cizgiyi gordum 15-20 dakikaya hastaneye kostumCanim cok sagol ama sabah kan vereyimde ondan snra deligbi sevicem zor tutuyem kensmk ama cifr ckti yani❣❣❣
Estagfurullah canim ne izini sen kafani dinle guzel haberlerle bize gel insAllah ☺Burada cok fazla vakit geciriyorum canım biraz kafamı bosaltmak istiyorum bu ay izniniz olursa tabi
Evet canım arada kaynamıs. Ballı limonlu ıhlamur kaynatıp ic canım yumusatır o bogazlarınıYazmıştım araya kaynadı galiba tam günümde oldum yeni bat kasımın 8 i bakalım ateş ölçerle takip ediyordum ovu gününü ama eşimden hastalık kaptım boğazım felaket ölçmüyorum şuanbildiğiniz iyi gelen çay tarifi varmı ilaç kullanmada sıkıntı çekiyorum ben ya hap yutamıyorum
İnsallah güzelbir sonuc alacaksın kuzum simdiden sevinCanim cok sagol ama sabah kan vereyimde ondan snra deligbi sevicem zor tutuyem kensmk ama cifr ckti yani❣❣❣
NedenHic bi yere gidemezsin
İnsallah kuzum sagolEstagfurullah canim ne izini sen kafani dinle guzel haberlerle bize gel insAllah ☺
Napicaksin gidip? Burda olmadigin zaman aklindaki seyler gidicek mi saniyosun ki? Birak burayi Dünyanin neresine gidersen git senin kafanda olanlar yine seninle gelicek
Kafayı bosaltmak istiyorum kuzum inanıyorum güzel seyler yasayacagım bendeNapicaksin gidip? Burda olmadigin zaman aklindaki seyler gidicek mi saniyosun ki? Birak burayi Dünyanin neresine gidersen git senin kafanda olanlar yine seninle geliceken azindan burda kafani dagitirsin derdini paylasirsin bizimle olursun ♥
Insallah cnm benm ❣İnsallah güzelbir sonuc alacaksın kuzum simdiden sevin
Ay evet yaa bizde patlatalım bir bomba.. Canım benim göğüslerim ağrıyor baya dokunamıyorum yani, kasıklarımda ağrıyor ara sıra adet olucak gibi bide halsizlik falan var başka birşey yokBeklemekseni @Zekta
kızlaaar üçümüz kaldık
varmı belirtiler
bende hiçbişey kalmadı
az az göğsüm ağrıyo o da çok az
ateşimde yüksek değil
en son dün 35,5 du
umudum az nedense sizde ne var ne yok
Git gez dolaş, kafanı rahatlat sonra Kasımda gel de ki 'Kızlar ben hamileyiiiiiim.'Kafayı bosaltmak istiyorum kuzum inanıyorum güzel seyler yasayacagım bendeSadece üzerimdeki nötrleri atmak istiyorum biraz
sen bilirsin canım nasıl iyi olucaksa öyle yapBiraz kafa dinliyeyim diyorum cicegim kafayı bir bosaltayım yine geleyim olmazmı
benimde 36,5 kuzum yukarıya yanlış yazmışım 35,5 diyeBenim atesim 36.500 inşallah vardır biseyleer
Sagol canım tarihleri degisenler ben olmadıgımdan bana mesajla bildirsin ara ara girip düzenlerim takvimi tamammı cicegim söylersin herkese özelden bana bildirsinler. Hamile olanlarda satlarını özelden bildirsinlerSe
sen bilirsin canım nasıl iyi olucaksa öyle yap
İyi gelecegine eminsen tamam gitKafayı bosaltmak istiyorum kuzum inanıyorum güzel seyler yasayacagım bende❤ Sadece üzerimdeki nötrleri atmak istiyorum biraz
benim göğüs ağrım az kuzumAy evet yaa bizde patlatalım bir bomba.. Canım benim göğüslerim ağrıyor baya dokunamıyorum yani, kasıklarımda ağrıyor ara sıra adet olucak gibi bide halsizlik falan var başka birşey yoksende yokmu belirti hiç
Cok sagol kuzum tekrar söylüyorum bebis bekleyenler batlarını hamile olanlar satlarını bana özelden mesajla bildirsinler.İyi gelecegine eminsen tamam git ♥
nana hayır gidemezsin yaaaaSagol canım tarihleri degisenler ben olmadıgımdan bana mesajla bildirsin ara ara girip düzenlerim takvimi tamammı cicegim söylersin herkese özelden bana bildirsinler. Hamile olanlarda satlarını özelden bildirsinler
Sanslı topigim sizlere emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?