Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım arada kaynamıs. Ballı limonlu ıhlamur kaynatıp ic canım yumusatır o bogazlarını

Napicaksin gidip? Burda olmadigin zaman aklindaki seyler gidicek mi saniyosun ki? Birak burayi Dünyanin neresine gidersen git senin kafanda olanlar yine seninle gelicek en azindan burda kafani dagitirsin derdini paylasirsin bizimle olursun ♥
Kafayı bosaltmak istiyorum kuzum inanıyorum güzel seyler yasayacagım bende Sadece üzerimdeki nötrleri atmak istiyorum biraz

Ay evet yaa bizde patlatalım bir bomba.. Canım benim göğüslerim ağrıyor baya dokunamıyorum yani, kasıklarımda ağrıyor ara sıra adet olucak gibi bide halsizlik falan var başka birşey yok sende yokmu belirti hiç

Kafayı bosaltmak istiyorum kuzum inanıyorum güzel seyler yasayacagım bende Sadece üzerimdeki nötrleri atmak istiyorum biraz
Git gez dolaş, kafanı rahatlat sonra Kasımda gel de ki 'Kızlar ben hamileyiiiiiim.'
Tabi ben senden bir hafta önce vereceğim bu haberi ama olsun, geldiğinde söylerim yine sana.

Se

sen bilirsin canım nasıl iyi olucaksa öyle yap
Sagol canım tarihleri degisenler ben olmadıgımdan bana mesajla bildirsin ara ara girip düzenlerim takvimi tamammı cicegim söylersin herkese özelden bana bildirsinler. Hamile olanlarda satlarını özelden bildirsinler
Sanslı topigim sizlere emanet

benim göğüs ağrım az kuzum
sadece biraz bastırınca acıyor
öyle kendiliğinden acımıyor ya da dokunamayacak kadar değil kuzum
kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey yok

nana hayır gidemezsin yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…