- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
İnşallah canım rabbim sanada yaşatsın en kısa zamandaTOTEM GEBEYİM, GEBEYİM, GEBEYİM,GEBESİN, GEBESİN, GEBESİN, GEBEYİZ, GEBEYİZ, GEBEYİZ İNŞALLAH İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN SAĞLIKLI VE SIHHATLİ, ELİ AYAĞI DÜZGÜN VE HAYIRLI... ÇOK AMİN
Bide tam tersi oluyomuşmu cinsiyetlerAnlaştık dünür
Bu gidisle zaten bi bn yakalayammKoss kiz hadii yakalayamaz ki yakalayamaz ki
Amin inşallah Rabbim'e duamdır eğer hayırlı ise, sağlıklı ve sıhhatli eksiksiz noksansız verecekse versin. Aminİnşallah canım rabbim sanada yaşatsın en kısa zamandaHayırlı evlatlar versin cümlemize
Amin canım aminnnnnAmin inşallah Rabbim'e duamdır eğer hayırlı ise, sağlıklı ve sıhhatli eksiksiz noksansız verecekse versin. Amin
Yemin ederim düşüncelerimi okudunBide tam tersi oluyomuşmu cinsiyetlerçin takvimi yapsana kuzum bakalım ne çıkıcak
Ahh işte ben onu beceremiyorum bir türlüAmin canım aminnnnnAma düşünme hiç rabbim beklenmedik anda veriyor düşünüpte canımızı sıkanlar oarak ve beklenmedik şekilde süpriz olunca anladımmm
Amin canım, yüsra da hamile kalsın sıra bana geliyoorAmin bitanem iyi eglenceler
Amin bitanem sıra sizde
Allah razı olsun bitanem sağ salim devam eder inşallah
Teşekkür ederim taş bebeğim darısı sana inşallah
Darısı başına cnm
Amin cnm amin darısı başınıza
Yaaa canım85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Amin cnm inşallahhhhhYaaa canımhayırlı olsun çoook sevindim sağlıkla ilerler inşallah Rabbim tüm bekleyenlerin isteyenlerin yüzünü güldürsün Bizden sonra patır patır dökülüyor ne güzel yaa
Ayyy kizzz bak cocuklari icerden iceriye kerttikAnlaştık dünür
Yakalarsin yakalarsin al sanaBu gidisle zaten bi bn yakalayamm
Onu Nana bile takip edemedi, maşallah Allah artırsın diyelimŞimdi kimler hamile kaldı bu ay kaç kişi takip edemedim bu ay maş
Tamm güzel haberini bekliyoruz:)Ah inşallah yarına kaldı kan. Bi daha yapim de sabah
Ahahaha olurmu olur bebeğimmmYemin ederim düşüncelerimi okuduno zamanda ben alırım onunkini bilmiyorum ki nasıl yapılıyor
Bende aynen hazirandan beri kullanıyorum:) kan tahlillerin için aile hekiminede gidebilirsin, hatta tam.tahlil iste herşeyine baksınlar sonuçlarla doktora gidersin, hem onlarada bakarBen 3 aydan fazladır folik asit kullanıyorum sadece diğer değerlerime baktırmalıyım acaba diye düşünüyorum demir eksikliğim falan var çünkü bi zararı dokunmasın ☺
Hahhahaha yılın haberi olur buAyyy kizzz bak cocuklari icerden iceriye kerttik
Ooo çok hızlılarAçılmış zaten yeni bi grup
İnanmıyorum öle seylere Rabbim gönlüne göre versin cnmAhahaha olurmu olur bebeğimmmben yaptım çin takvimi erkek çıktı ne kadar doğru bilemem gerçi rabbim sağlıklı versinde ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?