Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hem gitsen de aklın hep yine bebekte olcak
burayı boşlamadan da olabilir
mesela kendince dersinki işte şu saatlerde bakcam bi tek diye
onun dışında kitap okursun film izlersin ev işi yaparsın
yani güzel bi plan yapalım sana ne dersin N Nana Ana

benim kuzummmmmm

girince cıkamıyorum yavrum tesekkür ederim yinede
Dedigim gibi durumun netlessin öyle ara veririm bende diger bekleyenlere ayıp olmazsa tabi

Gitmeni ben de istemiorm ama uzaklasmanin ii gelecgine inaniosan dinle kafani biraz. Yapamazsan gelirsin zaten her sey zamaninda guzldir. Vardir herseyde bi hayr. Rabbim en hayrlisini versin sana da hayatinda evinde mutlulugun eksik olmasn. Insllh en yakn zamnda guzl haberinle de gelirsin. Seni cok seviorz guzl kadin Allha emanet

Tamam canım merak etme duyuru yaparım arada bildiririz sana inşallah herkesin son adet tarihi olur özlicez seniiiii

benim göğüs ağrım az kuzum
sadece biraz bastırınca acıyor
öyle kendiliğinden acımıyor ya da dokunamayacak kadar değil kuzum
kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey yok
Aynen canım inşallah bebiştir az kaldı senin adet gününe gliba aynı gün yumurtlamıstık seninle

Bebegim benim cok tesekkür ederim insallah duaların kabul olur cok incesin cok naziksin cok seviliyorsun sende allaha emanetsin böceginle beraber
Birkacgün daha buralardayım sonra temelli kafa dinlemek istiyorum insallah iyi gelecek

Tamam canım merak etme duyuru yaparım arada bildiririz sana inşallah herkesin son adet tarihi olur özlicez seniiiii
İnsallah bitanem cok sevinirim cok tesekkür ederim bende sizleri özleyecem birkacgün sonra gittigimde

Bebegim benim cok tesekkür ederim insallah duaların kabul olur cok incesin cok naziksin cok seviliyorsun sende allaha emanetsin böceginle beraber
Birkacgün daha buralardayım sonra temelli kafa dinlemek istiyorum insallah iyi gelecek
Nanam canım inan ben cok nadir girdim baktım hamile varmı falan ama sürekli girmedim bakmadım ve memleketteydim
Gebisliler listesine yazdım birkere seni balam satını bekliyorum bilgine
Ayy nasıl heyecanlandım oyle deyince 19 Eylül canım. Gidiomusun sende. Burası etkiliyo ben ta once dedim cok giremiycem die hakikaten kafamı da dagıttım memlekete gittim hiç düşünmedim kendimi dinlemedim dinlemeye zamanım olmadı gerçi iş güç.. İnşallah bu uzaklık sana lorige falan iyi gelecek güzel haberlerle geleceksin bu arada benim 4 5 aydır adetler düzensiz şaştı lekeler oldu falan senin de oyleydi sanırım. Olacak yakın zamanda inanıyom ben seni seviyoruz. Bize boyle guzel bir ortam hazırlayıp arkadaşlıklar kazandırdıgın için teşekkür ederiz

İnsallah bitanem cok sevinirim cok tesekkür ederim bende sizleri özleyecem birkacgün sonra gittigimde
Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım kafanı iyice topla rahatla güzel haberlerle gel bize inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…