Seninde durumun belli olsun öyle cıkarım bebegim tamamnana hayır gidemezsin yaaaa
benim kuzummmmmmSeninde durumun belli olsun öyle cıkarım bebegim tamam
benim kuzummmmmm
Gitmeni ben de istemiorm ama uzaklasmanin ii gelecgine inaniosan dinle kafani biraz. Yapamazsan gelirsin zatenSagol canım tarihleri degisenler ben olmadıgımdan bana mesajla bildirsin ara ara girip düzenlerim takvimi tamammı cicegim söylersin herkese özelden bana bildirsinler. Hamile olanlarda satlarını özelden bildirsinler
Sanslı topigim sizlere emanet
Evet mantıklı ben genelde öyle yapıyorum:)Öyle yapayım en iyisi daha mantıklı burda özele gidiyoruz devlette doktor randevusu bulmak imkansız tahliller de istense çok para gider
Sağol canımEvet canım arada kaynamıs. Ballı limonlu ıhlamur kaynatıp ic canım yumusatır o bogazlarını
Tamam canım merak etme duyuru yaparım arada bildiririz sana inşallah herkesin son adet tarihi olur özlicez seniiiiiSagol canım tarihleri degisenler ben olmadıgımdan bana mesajla bildirsin ara ara girip düzenlerim takvimi tamammı cicegim söylersin herkese özelden bana bildirsinler. Hamile olanlarda satlarını özelden bildirsinler
Sanslı topigim sizlere emanet
Aynen canım inşallah bebiştir az kaldı senin adet gününe gliba aynı gün yumurtlamıstık seninlebenim göğüs ağrım az kuzum
sadece biraz bastırınca acıyor
öyle kendiliğinden acımıyor ya da dokunamayacak kadar değil kuzum
kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey yok
Aynen kuzumAynen canım inşallah bebiştir az kaldı senin adet gününe gliba aynı gün yumurtlamıstık seninle
Ay inşallah cuma günü bir kere daha erken febelik testi yapsam mı acaba pazarı beklemedenBnce bekle yukselede bilir yukselmeyede bilir az bi zmnin varmis zaten
Bebegim benim cok tesekkür ederim insallah duaların kabul olur cok incesin cok naziksin cok seviliyorsun sende allaha emanetsin böceginle beraberGitmeni ben de istemiorm ama uzaklasmanin ii gelecgine inaniosan dinle kafani biraz. Yapamazsan gelirsin zatenher sey zamaninda guzldir. Vardir herseyde bi hayr. Rabbim en hayrlisini versin sana da hayatinda evinde mutlulugun eksik olmasn. Insllh en yakn zamnda guzl haberinle de gelirsin. Seni cok seviorz guzl kadin Allha emanet
Bende oyle valla. Boyle konuşuyoz edioz bir arkadaşlık oluşuyo.Allhin izniyle bisy olmamistr. Bundan sonrasi daha onmli. Valla sana da cok sevndm. Bildgim kisiler olunca bole cok seviniorm
Yarın belli olur inşallah.
Çok teşekkür ederimYükselme ihtimali var evde takip edebilirsin, normal gebelik testiyle koyu olup olmadığını takip edebilirsin.
İnsallah bitanem cok sevinirim cok tesekkür ederim bende sizleri özleyecem birkacgün sonra gittigimdeTamam canım merak etme duyuru yaparım arada bildiririz sana inşallah herkesin son adet tarihi olur özlicez seniiiii
Gebisliler listesine yazdım birkere seni balam satını bekliyorum bilgineYarın belli olur inşallah.Dua et nanam
Nanam canım inan ben cok nadir girdim baktım hamile varmı falan ama sürekli girmedim bakmadım ve memleketteydimBebegim benim cok tesekkür ederim insallah duaların kabul olur cok incesin cok naziksin cok seviliyorsun sende allaha emanetsin böceginle beraber
Birkacgün daha buralardayım sonra temelli kafa dinlemek istiyorum insallah iyi gelecek
Ayy nasıl heyecanlandım oyle deyinceGebisliler listesine yazdım birkere seni balam satını bekliyorum bilgine
Nanacim canım benim de bat 20 kasımGebisliler listesine yazdım birkere seni balam satını bekliyorum bilgine
Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım kafanı iyice topla rahatla güzel haberlerle gel bize inşallahİnsallah bitanem cok sevinirim cok tesekkür ederim bende sizleri özleyecem birkacgün sonra gittigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?