Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin amin amin inşallah hepimiz gebeyiz

Kızlar merhaba ben henüz cumartesi öğrendim gebeliğimi ve daha çok yeniymiş doktorum iki gün sonra tekrar kan istedi bende pzt kan verdim ve değer yükselmiş bir sıkıntı yok çok şükür ama kese görünmedi sizce kaç haftalıktır şuan bilgili olan var mı bu konuda ve kaçıncı haftada görünür acaba

Bende tahlil verdim reglim gecikti ve çok uykum var midem bi degişik hep bir umutla ewde yapardım bu sefer yapmadan gittim kan verdim doktor defilsin dicek biliyorum ben yinede yaptırdım

Hayırlı olsun senin konunu okumuştum. 7 haftada gözükür ama kişiden kişiye değişir 6 da da gören duydum okudum.

Bende tahlil verdim reglim gecikti ve çok uykum var midem bi degişik hep bir umutla ewde yapardım bu sefer yapmadan gittim kan verdim doktor defilsin dicek biliyorum ben yinede yaptırdım
Bende de aynı şeyler vardı cıkmaz die test yaptım bugun cıktı 2 gun gecti adetim. Yarın kan verecegim. İnşallah hamileyizdir

Hayırlı olsun senin konunu okumuştum. 7 haftada gözükür ama kişiden kişiye değişir 6 da da gören duydum okudum.
4 haftalıkken gördük diyenler felan oldu bende acaba o kadar mı erken dedim bi şüphe duydum bide ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum Allah razı olsun

4 haftalıkken gördük diyenler felan oldu bende acaba o kadar mı erken dedim bi şüphe duydum bide ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum Allah razı olsun
Dedim ya canım kişiden kişiye değişir daha bi on gun bekle sen. Rahat ol

Kuzum bende bel ağrısı kasıkta batma bide miğde yanmasıyla akıntı var bilmiyorum valla en çok belden şikayetçiyim

N Nana Ana gülüm çok biraz kafa dinle dediğin gibi ozledikçe ara ara uğra hatta kendine sevdiğin uğraşlardan edin
Biraz kafana ve keyfine göre takil
Hepimiz farklı farklı yapidayiz
Burda olmak sürekli bakmak araştırmak demek oluyo kimimiz bunu pek onemsemesede kimimiz cok kafamiza takiyoruz
Oyizden kendini ne zaman rahat ve hazır olarak goruyorsan ozaman gel cnm
Vm

Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…