- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Anladım canım inşallah bebiştr akıntın nasıl? Bende oluyor adet olur gibi aynı kasıgımda ağrıyor ara sıra adet oldum sanıyorum hattaKuzum bende bel ağrısı kasıkta batma bide miğde yanmasıyla akıntı var bilmiyorum valla en çok belden şikayetçiyim
Canım yumurtlamaya göre haftasonu olmam lazım düzensiz oluyor genelde adetim ama bakalım. Adet olucakmısım hissi var bilemiyorumBeklemekseni gülüm kac günün kaldi
Kuzu beyaz tortumsu gibi ve yumurta akı gibi ama azaldı yani çok nadir geliyor 3-4 gündür azalalı ya benim tek taraflı değil mesele şuan sağ sonra geçiyo bu sefer de sola vuruyor arada batıyor anlayamadımAnladım canım inşallah bebiştr akıntın nasıl? Bende oluyor adet olur gibi aynı kasıgımda ağrıyor ara sıra adet oldum sanıyorum hatta
Ay dimi bencede boşa evham yapıyorumDedim ya canım kişiden kişiye değişir daha bi on gun bekle sen. Rahat ol
İnşallah olmazsın kuzum ne hissediyosun bel ağrısı felan varmıCanım yumurtlamaya göre haftasonu olmam lazım düzensiz oluyor genelde adetim ama bakalım. Adet olucakmısım hissi var bilemiyorum
Amiin inşallah sizdeSağlıkla kucağına al bebişini inşallah ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını...
İnsallah sende netlestirirsin yarın güzel haberler verirsin hepimize kuzum Allah yazdırmıs olsun benide ve insallah duaların kabul olur İnsallah dedigin gibi olur yavrummm hepimiz mutlulukla geri döneriz buralara Allahım izin verirseNanam canım inan ben cok nadir girdim baktım hamile varmı falan ama sürekli girmedim bakmadım ve memleketteydim
Ayy nasıl heyecanlandım oyle deyince❣ 19 Eylül canım. Gidiomusun sende. Burası etkiliyo ben ta once dedim cok giremiycem die hakikaten kafamı da dagıttım memlekete gittim hiç düşünmedim kendimi dinlemedim dinlemeye zamanım olmadı gerçi iş güç.. İnşallah bu uzaklık sana lorige falan iyi gelecek güzel haberlerle geleceksin bu arada benim 4 5 aydır adetler düzensiz şaştı lekeler oldu falan senin de oyleydi sanırım. Olacak yakın zamanda inanıyom ben ❣seni seviyoruz. Bize boyle guzel bir ortam hazırlayıp arkadaşlıklar kazandırdıgın için teşekkür ederiz
Anladım canım beklemek ne zor ya insan merak ediyor..Kuzu beyaz tortumsu gibi ve yumurta akı gibi ama azaldı yani çok nadir geliyor 3-4 gündür azalalı ya benim tek taraflı değil mesele şuan sağ sonra geçiyo bu sefer de sola vuruyor arada batıyor anlayamadım
Bel ağrısı çok yok canım bacak ağrısı var biraz uykusuzluk hissi var göğüslerim ağrıyor akıntı oluyor işte su gibi sanki akıyor sürekli birşey bide kasık ağrısı var canımİnşallah olmazsın kuzum ne hissediyosun bel ağrısı felan varmı
ben pek heycanlı değilim ya nedense ama içimde bi his var ondan dolayı iyi hissediyorum bilmiyorum umarım doğru hissediyorum durAnladım canım beklemek ne zor ya insan merak ediyor..
Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım kafanı iyice topla rahatla güzel haberlerle gel bize inşallah
Batını ekliyorum cicegim hayırlısı olmus olsun insallahNanacim canım benim de bat 20 kasım
Kuzu inşallah hamilelik vardır yaa belirtiler o yöndedir umarıım yüzümüz güler bu ay :)Bel ağrısı çok yok canım bacak ağrısı var biraz uykusuzluk hissi var göğüslerim ağrıyor akıntı oluyor işte su gibi sanki akıyor sürekli birşey bide kasık ağrısı var canım
Yaaaaa85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Beklemek yoruyor insanı güc toplayıp gelicem geri. Sizleride toplayacam insallah kuzucum hic merak etmeyin. Bende cok özledim oyüzden uzaklasmak istiyorum biraz kendime gelebilmek icin
Yapma böyle ama iste bırakıp gidememki
Oyyyyy gurbaneyytiiiiCanımsın
Yaaaa var varEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Burada olmak beni yormuyor aslında cevre faktorunden cok etkilendim hassas bir dönem gecirdim kocaylada kanka gibi oldum hicbirsey yapmak istemedimN Nana Ana gülüm çok biraz kafa dinle dediğin gibi ozledikçe ara ara uğra hatta kendine sevdiğin uğraşlardan edin
Biraz kafana ve keyfine göre takil
Hepimiz farklı farklı yapidayiz
Burda olmak sürekli bakmak araştırmak demek oluyo kimimiz bunu pek onemsemesede kimimiz cok kafamiza takiyoruz
Oyizden kendini ne zaman rahat ve hazır olarak goruyorsan ozaman gel cnm
Vm
Inşallah canımYaaaa var varçok şükür seninde bu ay oldu ya inanın bugün o kadar mutlu oldum ki maşallah maşallah darısı diğer arkadaşlar hayırlısı olsun
Bir kendime gelip gelecem bebegimmmm burada olucam yine ara ara takvimi düzenlemeye gelecem topik size emanet birkacgün sonra tamam balam
Ben senin her zaman neseli olmani isterim ama neden bir anda boyle oldun? Ne oldu da bu karari aldin?Yapma böyle ama iste bırakıp gidememki
Eski nesem olsun istemezmisin sen benim
Hem gücümü toplayıp geri gelecemki
Ve hem biraz daha buradayım haftasonu giderim temelli
Oyyyyy gurbaneyytiiii❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?