Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum bende bel ağrısı kasıkta batma bide miğde yanmasıyla akıntı var bilmiyorum valla en çok belden şikayetçiyim
Anladım canım inşallah bebiştr akıntın nasıl? Bende oluyor adet olur gibi aynı kasıgımda ağrıyor ara sıra adet oldum sanıyorum hatta

Anladım canım inşallah bebiştr akıntın nasıl? Bende oluyor adet olur gibi aynı kasıgımda ağrıyor ara sıra adet oldum sanıyorum hatta
Kuzu beyaz tortumsu gibi ve yumurta akı gibi ama azaldı yani çok nadir geliyor 3-4 gündür azalalı ya benim tek taraflı değil mesele şuan sağ sonra geçiyo bu sefer de sola vuruyor arada batıyor anlayamadım

Canım yumurtlamaya göre haftasonu olmam lazım düzensiz oluyor genelde adetim ama bakalım. Adet olucakmısım hissi var bilemiyorum
İnşallah olmazsın kuzum ne hissediyosun bel ağrısı felan varmı

İnsallah sende netlestirirsin yarın güzel haberler verirsin hepimize kuzum Allah yazdırmıs olsun benide ve insallah duaların kabul olur İnsallah dedigin gibi olur yavrummm hepimiz mutlulukla geri döneriz buralara Allahım izin verirse sizleri tanıdıgıma cok mutluyum bende Agustos bana bebekle gelmedi ama bebek gibi gönüllü arkadaslarla geldi herbiriniz iyiki varsınız ciceklerimmmmmm cok seviyorum sizleri coookkkkk

Kuzu beyaz tortumsu gibi ve yumurta akı gibi ama azaldı yani çok nadir geliyor 3-4 gündür azalalı ya benim tek taraflı değil mesele şuan sağ sonra geçiyo bu sefer de sola vuruyor arada batıyor anlayamadım
Anladım canım beklemek ne zor ya insan merak ediyor..

İnşallah olmazsın kuzum ne hissediyosun bel ağrısı felan varmı
Bel ağrısı çok yok canım bacak ağrısı var biraz uykusuzluk hissi var göğüslerim ağrıyor akıntı oluyor işte su gibi sanki akıyor sürekli birşey bide kasık ağrısı var canım

Anladım canım beklemek ne zor ya insan merak ediyor..
ben pek heycanlı değilim ya nedense ama içimde bi his var ondan dolayı iyi hissediyorum bilmiyorum umarım doğru hissediyorum dur

Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım kafanı iyice topla rahatla güzel haberlerle gel bize inşallah
Nanacim canım benim de bat 20 kasım
Batını ekliyorum cicegim hayırlısı olmus olsun insallah ve insallah biraz mesafe iyi gelecek bana güc toplamalıyımki buradaki ciceklerime sana güc verebileyim Allah yardımcımız olsun insallah kuzum

Bel ağrısı çok yok canım bacak ağrısı var biraz uykusuzluk hissi var göğüslerim ağrıyor akıntı oluyor işte su gibi sanki akıyor sürekli birşey bide kasık ağrısı var canım
Kuzu inşallah hamilelik vardır yaa belirtiler o yöndedir umarıım yüzümüz güler bu ay :)

85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah
Yaaaaa hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür ya . Rabbim uzun hayırlısı ömürler nasip etsin. Sürekli merak ettim ama bir türlü müsait olamadım. Teli elime alınca ilk iş mesajlar arasında seni bulmak oldu heyecanlı bir şekilde

N Nana Ana eski neşeli sohbetlerimiz özledim ağustosta bu topiği açınca nasıl da umutluyduk
Beklemek yoruyor insanı güc toplayıp gelicem geri. Sizleride toplayacam insallah kuzucum hic merak etmeyin. Bende cok özledim oyüzden uzaklasmak istiyorum biraz kendime gelebilmek icin

Eki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Yaaaa var var çok şükür seninde bu ay oldu ya inanın bugün o kadar mutlu oldum ki maşallah maşallah darısı diğer arkadaşlar hayırlısı olsun

Burada olmak beni yormuyor aslında cevre faktorunden cok etkilendim hassas bir dönem gecirdim kocaylada kanka gibi oldum hicbirsey yapmak istemedim
Zihnimi toparlayıp dönmeyi düsünüyorum kuzum insallah iyi gelir

Yapma böyle ama iste bırakıp gidememki
Eski nesem olsun istemezmisin sen benim
Hem gücümü toplayıp geri gelecemki
Ve hem biraz daha buradayım haftasonu giderim temelli

Oyyyyy gurbaneyytiiii❤❤❤
Ben senin her zaman neseli olmani isterim ama neden bir anda boyle oldun? Ne oldu da bu karari aldin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…