Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben pek heycanlı değilim ya nedense ama içimde bi his var ondan dolayı iyi hissediyorum bilmiyorum umarım doğru hissediyorum dur
Ne güzel canım inşallah doğru hissediyorsundur bende de oluyor varmıs bebek gibi hissediyorum ama sonra yok ya yoktur diyorum imkansız gibi geliyor bazen

Ben senin her zaman neseli olmani isterim ama neden bir anda boyle oldun? Ne oldu da bu karari aldin?
Kendime destek olmadagımı hissettim bu sebeple buradaki ciceklerede biryararım olmadıgını düsündüm oyüzden biraz kendimi toplayıp bir gitsem zihnimi bosaltsam daha verimli gelirim diye inanıyorum kuzucum

Kendime destek olmadagımı hissettim bu sebeple buradaki ciceklerede biryararım olmadıgını düsündüm oyüzden biraz kendimi toplayıp bir gitsem zihnimi bosaltsam daha verimli gelirim diye inanıyorum kuzucum
Birakta biz sana destek olalim o zaman? Ne demek bize yararin olmadigini dusundun? Nasil laf bu? Sen herbirimizle sevincimizi de paylastin dua da ettin yeri geldi uzuldunde benim ilac yuzunden neler yasadigimi biliyosun bende mi gitseydim sizden? Ben sizden guc buldum ve surekli bu bebek dusucekse vardir Rabbimin bi bildigi dedim simdi bana destek olan sen! Sana destek olmama izin vermeden öylece gidiceksin ve bende oylece gidisini mi izlicem?

Ne yapabilirim baska varmı bir fikrin kuzum?
Allah biliyor gercekten hepinizle mutlu oldum her gebeyi listeye yazısımda yüzümde salakca bir gülümseme icimde kelebek carpıntısı oldu asla kötü niyetle bakmadım kimseye. Ama icten ice uzaklastım kocadan hicyapmadıgım birsey korkularım cogaldı inancım sarsıldı olacagına dair oyüzden uzaklasmak istedim sizlere ayıp etmek degildi derdim daha yararlı olmak istiyorum fasulyemin annesi

Bebegim kocandan uzaklasmaa sakin ama sakin umidini kaybetme senin kafandan cocuk isini uzaklastirip ilk gunku gibi sevismen lazim esinle sen burdan gittiginde kafandaki karamsarlik bitmicek ki o burda kalmicak ki anliyorum zor bir surec yiprandin yoruldun acaba kendine bi hobi mi bulsan? Mesela aksam bi saat burda kalsan sadece ayrica hamileleri yazmasanda olur bu sana agir geliyosa bu benim fikrim Senin iyi olman bence herseyden daha onemli

Yok kuzum yanlıs anladın sen hamile haberi almak bunu yazmak güc veriyor bana yük olmuyorki aksine umut oluyor.
Cevre faktöründen yoruldum yeni evlenenler gebe kalıyormus haber geliyormus birde igneleyici sözler bak senden önce oldu gibi psikolojimi bozdular benim

benimde 36,5 kuzum yukarıya yanlış yazmışım 35,5 diye
varmıdır sence bizde de
Canım benim adete yakın genital bolgem yumuşuyor anlıyorum olacağını bu akşam kontrol ettim o yüzden beklemiyorum gebelik akşam 2 tane test aldım yarın yapicm zaten yarın çıkmazsa yoktur bence

Bizde seni seviyoruzz canimm cok olmadi taniyali ama olsun cok iyibirisin ❤

Benim seyimin derdi sizi mi gerdi? Madem bu kadar ilgileniyosunuz cocuk isiyle yapin birer tane benle ugrasmayi kesersiniz belki de kim soyluyo bilmiyorum akraban mi sevdigin biri mi onu da bilmiyorum ama bunu yapan kisi her kimse yada kimlerse bu kadar dusuncesiz olmamali cocuk yapmak marifetmis gibi anlatmasin kimse deli oluyorum yemin ederim senden once yapti da noldu? Sinif mi atladi b*k cuvallari

En yakınlarım yapıyor cicegim yoksa bu kadar cok etkilenmezdim Allah öyle uygun görmüs diyip gectim hep ama icimde dert oldu iste bebek yapma fikrinden bir sogudum

En yakınlarım yapıyor cicegim yoksa bu kadar cok etkilenmezdim Allah öyle uygun görmüs diyip gectim hep ama icimde dert oldu iste bebek yapma fikrinden bir sogudum
En yakinlarin olsa bile sen onemlisin! Sen iyi olmadiktan sonra s*cmisim en yakinlarina kocan bile dahil aklina gelebilicek herkes ve hersey hicbiri senden onemli degil kimseyi umursama unutma Rabbim zorlastiriyosa guzellestiriyodur burda kac kisinin bebek yolculugunu okudum bilmiyorum ama 9 ay tasiyip ölu dogum yapan mi dersin ust uste 4-5 kez dusuk yapan mi dersin daha neler neler yapma kendine sadece sabir kuzucum sabir ve dua

Ah canimm benimm hic kiyamam ben sana ama öle düsünme kolay degil biliyorum bende gecirdim oyle seyler benden sonra evlenenler hamile kaldi hemen cocuklari digdu buyuduler kocaman oldular inan ki insan icine cikmak istemiyordum ama elden bisey gelmiyor ki Rabbim nasip etmeden hic bisey olmuyor nolursun üzme kendini herseyin hayirlisi olsun inan oturdum agladim simdi mesaj yazarken umudunu hic kaybetme olur mu

InsAllah canim ☺ Rabbim sanada nasip etsin insAllah

İnsallah bebeklerim cok sagolun iyiki varsınız
allah razı olsun ben biraz cıkıyorum sonra görrüsmek üzere Allaha emanetsiniz ciceklerim

Biraz kafasini dinlemek iyi gelecek bence canim dua edelim bol bol Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah bende zor zamanlar gecirdim kolay degil canim

Elalemin derdi lafımı biter be nanam. O hooo neler duyuyorum ben ona kalırsa. Olur nasipte varsa herşey Allahtan diyorum ölüm de kalım da iyilik te kötülükte. Ortalıkta neler görüyoruz okuyoruz izliyoruz akşama kadar. Çocuğunu atanmı satan mı tecavüz eden mi. Bana Rabbim hayırlısını versin iyi bir anne olmayı nasip etsin. Olmazsa da can saglıgı olsun diyerek herkese güzel bi ders verdim artık soran eden yok. Bak benim arkadaşım cok istedi 1. Senede aşılama yaptırdı 3üz e kaldı bi anda sonra biri öldü 2 si kaldı ve 7 aylıkken kuru kuru dogurdu öldüler. Kızın bana dediği nolur meva acele etme bekle dua et. Ben acele ettim . Yaşadıklarım cok zor. Ben bu arkadaşımdan sonra hafifledim biraz yine istedim ama üzülmedim aglamadım dua ya devam ettim hayatıma devam ettim. Dünya ya kanarsak boyle sürünüp gidiyoruz peşinden. Hayırlı zamanda olsun inşallah hepimiz için. Seni tek telkin edecek şey dünya nın gecici oldugu olsun. O zaman herşeye daha bi inancla sarılıyorsun. Sen boyle deyince ben de sevincimi yaşayamıyorum inan ki. Kimseyi düşünme istekleri bitmez 3. Kişi anne baba da olsa uzulme. Olgunlukla cevabını ver yeter.

Ahh canım sen takılma onlara bu ay herkes benim üstüme geldi sanki ben herkesi yanlış anladım senin çocuğun yok ya rahatsın senin bebeğin yok ya ihyiyacın yoktur vb şeyler önce ki aylarda gönlüm kırılmıyodu ama bu ay hassasım bu konuda baya Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…