- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Ne zamanin testleri bunlar kuruma cizgisi olabilir mi? Benim basima geldide ordan biliyorum testi yaptim konsere gittim geldim cizgi var elim ayagim birbirine girdi hastaneye kostum hamile degilmisim sabahina da adet oldum zatenKızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku vareşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar biraz üzüldüm sadece bana görünmüyor heralde anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi
Ben kendi kendime heyecanlanıyorum bide sizlerle paylaşıyorum işte %50 60 da olsa umudum varbugünde bittiğine göre bata son 2
Canım peki ben bişey sorcam bu 6 haftalık olarak adet gününüzden mi hesaplayarak yoksa yumurtlama gününe göre mi o haftalarda kese gözüktü ayy biraz karışık oldu ama umarım açıklayıcı olduSağlıkla kucağına al bebişini inşallah ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını...
Ne zamanin testleri bunlar kuruma cizgisi olabilir mi? Benim basima geldide ordan biliyorum testi yaptim konsere gittim geldim cizgi var elim ayagim birbirine girdi hastaneye kostum hamile degilmisim sabahina da adet oldum zaten
Canımm bende gördüm hadi hayırlısıyla vardır kan ver kafanda şüphe kalmasınKızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku vareşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar biraz üzüldüm sadece bana görünmüyor heralde anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi
Ben kendi kendime heyecanlanıyorum bide sizlerle paylaşıyorum işte %50 60 da olsa umudum varbugünde bittiğine göre bata son 2
Ben bugün yaptım kuzum hiçbirşey çıkmadıBenimde öyle canım ne zaman test yapcaksın☺
Ben görüyorum çizgiyi yaKızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku vareşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar biraz üzüldüm sadece bana görünmüyor heralde anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi
Az kala adetine tekrarla bence canımBen bugün yaptım kuzum hiçbirşey çıkmadı
Hemde 2 tane
Canımm bende gördüm hadi hayırlısıyla vardır kan ver kafanda şüphe kalmasınİnşallah meleğin seninledir bizide haberdar et kuzum❤❤
Ben görüyorum çizgiyi ya
Benimki ilw aynı hemen hemen bende bugun yaptım sabah ta tekrarlayacagım bakalım. Gözüküyor zaten belli yani ama cok yeniKızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku vareşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar biraz üzüldüm sadece bana görünmüyor heralde anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi
Yaa rwsmen açık pembe var kuzum bide buraya atınca kalitesi düşüyor daha belli normalde diğerinde çizgi yok gibiydi ama negatifleyince ondada olduğunu farkettim
Daha önce hiç çıkmadı çizgiii bu testi yinede saklıcam ilk çizgili testim sonuçta
Yaa rwsmen açık pembe var kuzum bide buraya atınca kalitesi düşüyor daha belli normalde diğerinde çizgi yok gibiydi ama negatifleyince ondada olduğunu farkettim
Daha önce hiç çıkmadı çizgiii bu testi yinede saklıcam ilk çizgili testim sonuçta
Genelde ultrasonla muayeneden sonra tam günü belli oluyor ama ilk olarak son adet tarihinden hesapliyoruzKızlar merhaba ben henüz cumartesi öğrendim gebeliğimi ve daha çok yeniymiş doktorum iki gün sonra tekrar kan istedi bende pzt kan verdim ve değer yükselmiş bir sıkıntı yok çok şükür ama kese görünmedi sizce kaç haftalıktır şuan bilgili olan var mı bu konuda ve kaçıncı haftada görünür acaba
Ortamala 5 hafta civarı alttan muayene ile gözüküyor ama daha uzunda sürebilir :)4 haftalıkken gördük diyenler felan oldu bende acaba o kadar mı erken dedim bi şüphe duydum bide ilk gebelik hiç bişey bilmiyorumAllah razı olsun
Yaa normal ultrasonda daha da mı geçmesi gerekOrtamala 5 hafta civarı alttan muayene ile gözüküyor ama daha uzunda sürebilir :)
5 Eylül son adet tarihim ama geç yumurtlama da değişir dediler gebelik haftasıGenelde ultrasonla muayeneden sonra tam günü belli oluyor ama ilk olarak son adet tarihinden hesapliyoruz
Hepimiz için hayırlısi olsun inşallah ❤Batını ekliyorum cicegim hayırlısı olmus olsun insallahve insallah biraz mesafe iyi gelecek bana güc toplamalıyımki buradaki ciceklerime sana güc verebileyim Allah yardımcımız olsun insallah kuzum
Bebeğim bnm teşekkür ederimmmm bnde dedim bu kız nerde nasıl msj atmadı diyeYaaaaahayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür ya . Rabbim uzun hayırlısı ömürler nasip etsin. Sürekli merak ettim ama bir türlü müsait olamadım. Teli elime alınca ilk iş mesajlar arasında seni bulmak oldu heyecanlı bir şekilde
Teşekkür ederim cnm amin inşallah sıra sendeKuzuuum çok sevindim yaa sağlıkla devam eder inşallah inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?