Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hamileyim gibi hissediyorum ama adet olucam diye de korku var eşime çizgi çıktı dedim göz ucuyla bi baktı o kadar biraz üzüldüm sadece bana görünmüyor heralde anneme de dedim silik çıktı diye gülümsedi
Ben kendi kendime heyecanlanıyorum bide sizlerle paylaşıyorum işte %50 60 da olsa umudum var bugünde bittiğine göre bata son 2

Eklentiler

• 2019-10-16 21.03.18.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 20191016_210018.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 69
Ne zamanin testleri bunlar kuruma cizgisi olabilir mi? Benim basima geldide ordan biliyorum testi yaptim konsere gittim geldim cizgi var elim ayagim birbirine girdi hastaneye kostum hamile degilmisim sabahina da adet oldum zaten

Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışını...
Canım peki ben bişey sorcam bu 6 haftalık olarak adet gününüzden mi hesaplayarak yoksa yumurtlama gününe göre mi o haftalarda kese gözüktü ayy biraz karışık oldu ama umarım açıklayıcı oldu

Ne zamanin testleri bunlar kuruma cizgisi olabilir mi? Benim basima geldide ordan biliyorum testi yaptim konsere gittim geldim cizgi var elim ayagim birbirine girdi hastaneye kostum hamile degilmisim sabahina da adet oldum zaten

Benimde hemen çıkmadı canım birini dğn sabah yaptım birini de bu sabah
Bende korkuyorum öylr olmasından ama 10 aydır ilk kez bariz çift çizgi görüyorum
Ben testlerimi atmam hemen
Daha önceden yaptığım bi kaç testim de duruyor onlarda asla böyle bi çizgi yok:/ beni ümitlendiren de bu

Canımm bende gördüm hadi hayırlısıyla vardır kan ver kafanda şüphe kalmasın İnşallah meleğin seninledir bizide haberdar et kuzum

Ben görüyorum çizgiyi ya

Canımm bende gördüm hadi hayırlısıyla vardır kan ver kafanda şüphe kalmasın İnşallah meleğin seninledir bizide haberdar et kuzum❤❤

Günüm geçerse verimeyi düşünüyorum ama yarın gidip versem mi acaba ay yine kötü sonuç alırsam üzülürüm o yüzden pazartesiiii ama bi test daha yapıcam sanırım yarın

Ben görüyorum çizgiyi ya

Yaa rwsmen açık pembe var kuzum bide buraya atınca kalitesi düşüyor daha belli normalde diğerinde çizgi yok gibiydi ama negatifleyince ondada olduğunu farkettim
Daha önce hiç çıkmadı çizgiii bu testi yinede saklıcam ilk çizgili testim sonuçta

Benimki ilw aynı hemen hemen bende bugun yaptım sabah ta tekrarlayacagım bakalım. Gözüküyor zaten belli yani ama cok yeni

Eklentiler

• IMG_20191016_142252.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
Genelde ultrasonla muayeneden sonra tam günü belli oluyor ama ilk olarak son adet tarihinden hesapliyoruz

4 haftalıkken gördük diyenler felan oldu bende acaba o kadar mı erken dedim bi şüphe duydum bide ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum Allah razı olsun
Ortamala 5 hafta civarı alttan muayene ile gözüküyor ama daha uzunda sürebilir :)

Batını ekliyorum cicegim hayırlısı olmus olsun insallah ve insallah biraz mesafe iyi gelecek bana güc toplamalıyımki buradaki ciceklerime sana güc verebileyim Allah yardımcımız olsun insallah kuzum
Hepimiz için hayırlısi olsun inşallah ❤

Bebeğim bnm teşekkür ederimmmm bnde dedim bu kız nerde nasıl msj atmadı diye amin i şallah kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…