Canım benim yaaa çok teşekkür ederimmCanımmm ben fotona biraz efekt yaptım çizgi var gibi geldi ama kuruma çizgisi yada bana öyle gelmiş olabilir bilmiyorum sana heveste vermek istemiyorum ama nebileyim inşalllahki görmüşümdür yani bak sende
Testini yapınca canım ilk dakikalarında foto çek at. Hayırlısıyla inşallah vardırBende yarın bi daha yapıcamakıntım fazla geldi az önce eğer böyle devam ederse ümidim artatacak hafif sarı uzamayan akıntı hamişler böyle bi akıntınız oldu mu sizinde
Bende de oyle var kremsi gibi
Yani önce insanın kalbine his geliyor bende öyle olmuştu annelik duygusumu desem değişik bişeydi yani inşallahki rabbimde sana bi hissiyatı vermiştir inşallah hamilesindir canımmmmmmCanım benim yaaa çok teşekkür ederimm
gerçekten de çizgi çıkmış
İnşaşlah kuruma çizgisi değildir kuzum
Ne bileyim bu ay değişik bi his vardı içimde
İnşallah vardır ❤
Benim iki 3 aydır boyle evet kuruluk olurdu oncedenValla bende de var ama güvenemiyorum akıntı var sürekli adete yakın kuruluk olur normalde dimi
Valla bende de var ama güvenemiyorum akıntı var sürekli adete yakın kuruluk olur normalde dimi
Yediklerine içtiklerine dikkat et birde parfum falan kokuları da yapıyor kimyasal kokuları. Cereyanda da kalma benim genelde bu yuzden agrırK
Bide başım ağrımaya başladı :/
Benim var afedersin agzıma gelio yediklerim bazrn elimde sodayla geziyorumAynwn benimde adete yakın kesilir akıntım mide yanması yaşayan varmı
İlginç gerçekten artık anlam veremiyorummBenim iki 3 aydır boyle evet kuruluk olurdu onceden
Yok kizz icimdeki boyle yaptiiHahhahah senden kötü kaynanamı olur kız kocan gibi bnm yavrularımada kızarsan ya abowww kan çıkar
Evet okuduk çokta güzeldi:) ben birde sadece muharrem ayında okunan bir tesbihati da yaptm ailemle onunda etkisi olduğuna inanıyorum, Rabbime şükürler olsun nasip etti :)Kızlar ya aklıma ne geldi biz Eylül'de Meryem suresi ve dua okumuştuk onun bereketi oldu bu ay maşallah @Eslem91 @Deryakadirsosmivida [USER=922057]@Loriklorik N Nana Ana
Yediklerine içtiklerine dikkat et birde parfum falan kokuları da yapıyor kimyasal kokuları. Cereyanda da kalma benim genelde bu yuzden agrır
Benim var afedersin agzıma gelio yediklerim bazrn elimde sodayla geziyorum
Bende hissetmedim ama garip bir şekilde bi kaç gundur folik asitleri içiyorum normalde içiyordum bırakmıştım bişey olacagı yok dieEvet olabilir canım
Benimde şimdi başladı iki gündür de 10 oldu mu gmzlerim kapanıyor ya şu akıntıyı da görmek mutlu etti benii
Moda girdim eşime ben hamileyim diyorum gülüyor bana
Allahım nolur o annelik hissi gelmiş olsunhissediyorum çünkü bebeğimii
Pek hissetmiyorum canım ama böyle acıkma hissi var sürekliAynwn benimde adete yakın kesilir akıntım mide yanması yaşayan varmı
Uyku hali sende de mi var canım oturdugum yerde gözüm kapanıyor bu ara benim ama kasıgım ağrıyor arada adet olcak gibi sizde de varmıEvet olabilir canım
Benimde şimdi başladı iki gündür de 10 oldu mu gmzlerim kapanıyor ya şu akıntıyı da görmek mutlu etti benii
Moda girdim eşime ben hamileyim diyorum gülüyor bana
Allahım nolur o annelik hissi gelmiş olsunhissediyorum çünkü bebeğimii
Canımm inşallah yaaaYani önce insanın kalbine his geliyor bende öyle olmuştu annelik duygusumu desem değişik bişeydi yani inşallahki rabbimde sana bi hissiyatı vermiştir inşallah hamilesindir canımmmmmm❤
Sen iyi olucaksan eğer olsun kuzum umarım güzel haberlerle geri dönersinBir kendime gelip gelecem bebegimmmm burada olucam yine ara ara takvimi düzenlemeye gelecem topik size emanet birkacgün sonra tamam balam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?