Kuzum ya çok teşekkür ederim vayy geldi mi hissiyat saglıklı olsunda hiç farketmez sıramı saldım sizden bekliyorum güzel haberlerSEEEEEENNN
BURADA
BANA
BİZE
HEPİMİZE
NASIL BİR UMUT OLDUGUNU BİR BİLSENNNNNNN AHHHHHH
NASİBİN NEREDEN GELECEGİNİN BELLİ OLMADIGININ ÜMİDİSİN SEN
İNSALLAH SAGSAGLİM KUCAGINA ALACAKSIN BEBEGİNİ BENİM MİNİK KUZUMMMM
TEKRARDAN TEBRİK EDERİM SENİ BE ESİNİ HAYIRLI SAGLIKLI GÜLER YÜZLÜ BİR EVLAT OLSUN SİZE İNSALLAH VE HİSSEDİYORUM ERKEK OLACAK
Cok sevindim yavrum coookkk
Genelde daha geç evet, kiloya gore fark edebiliyor, bakılan makinaya gore farkediyor, erken gebelik.gec gebelik olabiliyor ona gore farkediyor,.çok faktör var ben o yüzden kan dan takip edip 6.hafta civarı doktora gitmeyi dusunuyorumYaa normal ultrasonda daha da mı geçmesi gerek
Teşekkür ederim bitanem inşallah aynen ekim bereketi bu pıt pıtlarıda duymussun ayyy bnde çok istiyorum duymakE Eslem91 canım ne çok sevindimanlatamam. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. Bu ay ne çok hamiş var maşallah. Hepimiz hayırlı ve kolay hamilelik geçirip minnoşlarımıza kavuşalım inşallah.
Ben de dün pıtırcığımıgördüm kalp atışı vardı Allah'a şükür darısı yeni öğrenenlere...
Senin gğzel haberinlede mutlu olalım inşallahoy kuzumm nasıl duygulandım şuan anlatamam
Ama çicgi var canım emin olman için ver bence inşallah hamilesindir ama öylesin benceGünüm geçerse verimeyi düşünüyorum ama yarın gidip versem mi acaba ay yine kötü sonuç alırsam üzülürüm o yüzden pazartesiiiiama bi test daha yapıcam sanırım yarın
Evet benim.mesela daha önceki gebeligimde 10 gün fark etmişti geç dollenmeydi ve adeti 15 değilde 25 ekim olarak hesapliyordu doktorlar5 Eylül son adet tarihim ama geç yumurtlama da değişir dediler gebelik haftası
Amin cnm Rabbim sanada yaşatsın inşallahYa çok güzel Bi duygudur cnm bende hep hayalini kurarımsağlıkla artsın inş değerin keseyi kalp atışını görüp sağlıkla kucağına almayı naisp etsin inş Rabbim
Ben 6 haftada gebelik kesesi gozukuyor diye biliyorum canim yani ben internette oyle okudum kimsinin ki degisiyor sanirim canim ya5 Eylül son adet tarihim ama geç yumurtlama da değişir dediler gebelik haftası
Hahhahah senden kötü kaynanamı olur kız kocan gibi bnm yavrularımada kızarsan ya abowww kan çıkarHahahaha her cocugu kertceksekkk anlasmali cocuk yapmamiz lazim anacim birimizin fazla olursa cocuk kertiksiz kalir
Yaaa sen en son hastaneye gidince bile msj atabildim sonra telefonu elime alamadım. Birazda grip oldum halsizlik yorgunluk aklıma gelince hemen tel e koştumBebeğim bnm teşekkür ederimmmm bnde dedim bu kız nerde nasıl msj atmadı diyeamin i şallah kuzum
İnşallah cnm dualarımdasınızİnşallah olmayanlarda hamiş olurda aranıza katılırızz
Rabbim şifa versin kuzumYaaa sen en son hastaneye gidince bile msj atabildim sonra telefonu elime alamadım. Birazda grip oldum halsizlik yorgunluk aklıma gelince hemen tel e koştum
Amin Allah razı olsun kuzumRabbim şifa versin kuzum
Canımmm ben fotona biraz efekt yaptım çizgi var gibi geldi ama kuruma çizgisi yada bana öyle gelmiş olabilir bilmiyorum sana heveste vermek istemiyorum ama nebileyim inşalllahki görmüşümdür yani bak sendeBen bugün yaptım kuzum hiçbirşey çıkmadı
Hemde 2 tane
Bencede sakla canım kan ver ya bence yarınYaa rwsmen açık pembe var kuzum bide buraya atınca kalitesi düşüyor daha belli normalde diğerinde çizgi yok gibiydi ama negatifleyince ondada olduğunu farkettim
Daha önce hiç çıkmadı çizgiii bu testi yinede saklıcam ilk çizgili testim sonuçta
Benimki ilw aynı hemen hemen bende bugun yaptım sabah ta tekrarlayacagım bakalım. Gözüküyor zaten belli yani ama cok yeni
Bende de oyle var kremsi gibiBende yarın bi daha yapıcamakıntım fazla geldi az önce eğer böyle devam ederse ümidim artatacak hafif sarı uzamayan akıntı hamişler böyle bi akıntınız oldu mu sizinde
Eslemcim artık hamile olduğuna göre bana ayrıca dua edebilirsin hatırlıyorsun değil miİnşallah cnm dualarımdasınız
Valla bende de var ama güvenemiyorum akıntı var sürekli adete yakın kuruluk olur normalde dimiBende de oyle var kremsi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?