Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ya çok teşekkür ederim vayy geldi mi hissiyat saglıklı olsunda hiç farketmez sıramı saldım sizden bekliyorum güzel haberler

Yaa normal ultrasonda daha da mı geçmesi gerek
Genelde daha geç evet, kiloya gore fark edebiliyor, bakılan makinaya gore farkediyor, erken gebelik.gec gebelik olabiliyor ona gore farkediyor,.çok faktör var ben o yüzden kan dan takip edip 6.hafta civarı doktora gitmeyi dusunuyorum

Teşekkür ederim bitanem inşallah aynen ekim bereketi bu pıt pıtlarıda duymussun ayyy bnde çok istiyorum duymak

Günüm geçerse verimeyi düşünüyorum ama yarın gidip versem mi acaba ay yine kötü sonuç alırsam üzülürüm o yüzden pazartesiiii ama bi test daha yapıcam sanırım yarın
Ama çicgi var canım emin olman için ver bence inşallah hamilesindir ama öylesin bence

5 Eylül son adet tarihim ama geç yumurtlama da değişir dediler gebelik haftası
Ben 6 haftada gebelik kesesi gozukuyor diye biliyorum canim yani ben internette oyle okudum kimsinin ki degisiyor sanirim canim ya

Ben bugün yaptım kuzum hiçbirşey çıkmadı
Hemde 2 tane
Canımmm ben fotona biraz efekt yaptım çizgi var gibi geldi ama kuruma çizgisi yada bana öyle gelmiş olabilir bilmiyorum sana heveste vermek istemiyorum ama nebileyim inşalllahki görmüşümdür yani bak sende

Eklentiler

• 58D477E5-816C-421E-AE02-1E5669B3358E.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 44
Bencede sakla canım kan ver ya bence yarın

Benimki ilw aynı hemen hemen bende bugun yaptım sabah ta tekrarlayacagım bakalım. Gözüküyor zaten belli yani ama cok yeni

Bende yarın bi daha yapıcam akıntım fazla geldi az önce eğer böyle devam ederse ümidim artatacak hafif sarı uzamayan akıntı hamişler böyle bi akıntınız oldu mu sizinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…