Hiç belli olmaz kuzum umarım doğru hissediyoruzdurNe güzel canım inşallah doğru hissediyorsundur bende de oluyor varmıs bebek gibi hissediyorum ama sonra yok ya yoktur diyorum imkansız gibi geliyor bazen
Ay inşallah kuzu bu ay teker teker hamiş kaldı herkes darısı başımıza :)Teşekkür ederim cnm amin inşallah sıra sende
Dur ölçiyim hemmenBeklemekseni @Gonulmeyvesi Zekta Mevayigit kızlar ben şimdi ateşimi ölçtüm 36.7
Siz de ölçsenize varsa eğer
Gebelik olduğunda yüksek çıkıyomuş
Adet olunacağında da düşüyormuş
Benim 35.7 canım şuanBeklemekseni @Gonulmeyvesi Zekta Mevayigit kızlar ben şimdi ateşimi ölçtüm 36.7
İnşallah canımmHiç belli olmaz kuzum umarım doğru hissediyoruzdur
36.1Beklemekseni @Gonulmeyvesi Zekta Mevayigit kızlar ben şimdi ateşimi ölçtüm 36.7
Ahh canım sen takılma onlara bu ay herkes benim üstüme geldi sanki ben herkesi yanlış anladım senin çocuğun yok ya rahatsın senin bebeğin yok ya ihyiyacın yoktur vb şeyler önce ki aylarda gönlüm kırılmıyodu ama bu ay hassasım bu konuda baya Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Elalemin derdi lafımı biter be nanam. O hooo neler duyuyorum ben ona kalırsa. Olur nasipte varsa herşey Allahtan diyorum ölüm de kalım da iyilik te kötülükte. Ortalıkta neler görüyoruz okuyoruz izliyoruz akşama kadar. Çocuğunu atanmı satan mı tecavüz eden mi. Bana Rabbim hayırlısını versin iyi bir anne olmayı nasip etsin. Olmazsa da can saglıgı olsun diyerek herkese güzel bi ders verdim artık soran eden yok. Bak benim arkadaşım cok istedi 1. Senede aşılama yaptırdı 3üz e kaldı bi anda sonra biri öldü 2 si kaldı ve 7 aylıkken kuru kuru dogurdu öldüler. Kızın bana dediği nolur meva acele etme bekle dua et. Ben acele ettim . Yaşadıklarım cok zor. Ben bu arkadaşımdan sonra hafifledim biraz yine istedim ama üzülmedim aglamadım dua ya devam ettim hayatıma devam ettim. Dünya ya kanarsak boyle sürünüp gidiyoruz peşinden. Hayırlı zamanda olsun inşallah hepimiz için. Seni tek telkin edecek şey dünya nın gecici oldugu olsun. O zaman herşeye daha bi inancla sarılıyorsun. Sen boyle deyince ben de sevincimi yaşayamıyorum inan ki. Kimseyi düşünme istekleri bitmez 3. Kişi anne baba da olsa uzulme. Olgunlukla cevabını ver yeter.
İnanıyorum toparlayacam bebegim insallah daha zinde gelecem ve insallah güzel haberlerleSen iyi olucaksan eğer olsun kuzum umarım güzel haberlerle geri dönersin
36.90 çıktı benimDur ölçiyim hemmen
Ben öyle olacağına inanıyorum nedense :)İnanıyorum toparlayacam bebegim insallah daha zinde gelecem ve insallah güzel haberlerle❤
Benim 35.7 canım şuan
Benimde 36.5 çıktı şimdi36.90 çıktı benim
normalde kaç olması gerekiyor acaba36.90 çıktı benim
Benim 35.7 canım şuan
Kızlar sabah 6 ile 8 arası yatakta olcmeliAra ara ölçelim kızlar bakalım nasıl olcak
Benimde 36.5 çıktı şimdi
Ölçecek alet yok kuzumBeklemekseni @Gonulmeyvesi Zekta Mevayigit kızlar ben şimdi ateşimi ölçtüm 36.7
İnşallaj vardır tek isteğim rabbimden sağlıklı evletlar versin herbirimize ve bekleyen herkese evlatlar versin tek isteğim bu olurCanımm inşallah yaaa
Eğer öyleysem ne istersen iste benden
Testimi de filtre yapmışsın çizgiyi gördükçe nasıl mutlu oluyorum❤
Kuzum bilmiyorum ama normal vücut ateşimizden yüksek olduğu zaman hamilelik belirtisi diye okumuştumnormalde kaç olması gerekiyor acaba
Öylemi kuzumKızlar sabah 6 ile 8 arası yatakta olcmeli
Vay anasını daha ne belirtiler çıkıcak acabaKuzum bilmiyorum ama normal vücut ateşimizden yüksek olduğu zaman hamilelik belirtisi diye okumuştum
Benim normalde ateşim 36 , 36.1 , 36.2 falan çıkıyordu
Ben sabah ölçtüm 36.1 değişiyor ya pek inanamıyorumAra ara ölçelim kızlar bakalım nasıl olcak
Benimde 36.5 çıktı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?