- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Yok cnm ogrenmedim daha erkn die. En son carsmba gittim yola cikicam diye ne halde die. Su dugunumuzu atlatalim. Bikac hafta sonra gidicem insllh
Tsk edrm cnmciimBebegim benim cok tesekkür ederim insallah duaların kabul olur cok incesin cok naziksin cok seviliyorsun sende allaha emanetsin böceginle beraber
Birkacgün daha buralardayım sonra temelli kafa dinlemek istiyorum insallah iyi gelecek
AynnBende oyle valla. Boyle konuşuyoz edioz bir arkadaşlık oluşuyo.
Testten ziyade kan ver 2 gunde bir bence yine de adet gununu beklemende fayda var tabiAy inşallah cuma günü bir kere daha erken febelik testi yapsam mı acaba pazarı beklemeden
Cnm o hem yumurtaliklarina hemde bazı insanlar kurtajdan sonra ki aylarda hamile kalma olasılığı yüksek diye diyorlar sen kendine dikkat et çorap giy sürekli kalın tut kendini ağır hiçbir iş yapma kaldirmadaKızlar ya size bişey soracam herkes bana kurtaj oldun dikkat et ağır kaldırma çok iş yapma kendini üşütme diyor bunun nedenini bileniniz var mı acaba yumurtaliklara mi bi etkisi oluyor çocuk olmasını mi engelliyor acaba
Tşk ederim canm dikkat ediyorum ama inşallah tez zamanda Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip ederCnm o hem yumurtaliklarina hemde bazı insanlar kurtajdan sonra ki aylarda hamile kalma olasılığı yüksek diye diyorlar sen kendine dikkat et çorap giy sürekli kalın tut kendini ağır hiçbir iş yapma kaldirmada
Ne demek cnm Amin amin inşallah cnm tek umudumuz Allah o o derse olurTşk ederim canm dikkat ediyorum ama inşallah tez zamanda Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder
Haftayı nasıl belirliyosun ki ben hiç bilmiyorumGenelde daha geç evet, kiloya gore fark edebiliyor, bakılan makinaya gore farkediyor, erken gebelik.gec gebelik olabiliyor ona gore farkediyor,.çok faktör var ben o yüzden kan dan takip edip 6.hafta civarı doktora gitmeyi dusunuyorum
Benim de öyle olur yüksek ihtimal o zaman canım pzt anlicaz insallahEvet benim.mesela daha önceki gebeligimde 10 gün fark etmişti geç dollenmeydi ve adeti 15 değilde 25 ekim olarak hesapliyordu doktorlar
Evet 4 de de gören var bazısı 7de görmüş baya değişiyor kişiden kişiye galibaBen 6 haftada gebelik kesesi gozukuyor diye biliyorum canim yani ben internette oyle okudum kimsinin ki degisiyor sanirim canim ya
Aynen cnm bncedeKızlar ya aklıma ne geldi biz Eylül'de Meryem suresi ve dua okumuştuk onun bereketi oldu bu ay maşallah E Eslem91 @Deryakadir @sosmivida [USER=922057]@Loriklorik N Nana Ana
Hatırlamaz mıyım başladım dün ögrenir öğrenmez kızEslemcim artık hamile olduğuna göre bana ayrıca dua edebilirsin hatırlıyorsun değil mi
Şaka yaptım kızYok kizz icimdeki boyle yaptii
AminnnnnnAy inşallah kuzu bu ay teker teker hamiş kaldı herkes darısı başımıza :)
Ben hamile kalırmıyım kalmazmıyım umutsuzluk sendromundayım suan amaGit gez dolaş, kafanı rahatlat sonra Kasımda gel de ki 'Kızlar ben hamileyiiiiiim.'
Tabi ben senden bir hafta önce vereceğim bu haberi ama olsun, geldiğinde söylerim yine sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?