Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebegim benim cok tesekkür ederim insallah duaların kabul olur cok incesin cok naziksin cok seviliyorsun sende allaha emanetsin böceginle beraber
Birkacgün daha buralardayım sonra temelli kafa dinlemek istiyorum insallah iyi gelecek
Tsk edrm cnmciim gelecek Allhin izniyle
Bende oyle valla. Boyle konuşuyoz edioz bir arkadaşlık oluşuyo.
Aynn insan illa ki merak edio. Hepimiz gonlumuze gore yasaylm insllh ❤

Kızlar ya size bişey soracam herkes bana kurtaj oldun dikkat et ağır kaldırma çok iş yapma kendini üşütme diyor bunun nedenini bileniniz var mı acaba yumurtaliklara mi bi etkisi oluyor çocuk olmasını mi engelliyor acaba

Cnm o hem yumurtaliklarina hemde bazı insanlar kurtajdan sonra ki aylarda hamile kalma olasılığı yüksek diye diyorlar sen kendine dikkat et çorap giy sürekli kalın tut kendini ağır hiçbir iş yapma kaldirmada

Cnm o hem yumurtaliklarina hemde bazı insanlar kurtajdan sonra ki aylarda hamile kalma olasılığı yüksek diye diyorlar sen kendine dikkat et çorap giy sürekli kalın tut kendini ağır hiçbir iş yapma kaldirmada
Tşk ederim canm dikkat ediyorum ama inşallah tez zamanda Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder

Kızlar benim dişlerim ağrıyor özellikle fırçalarken ve fırçaladıktan sonra acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi

Kızlar bunu ben size çok özür dileyerek atıyorum bende böyle olmuştu 10ekimde 9undada ilişki yaşamıştım acaba hamilelik yerleşme kanaması mi??

Eklentiler

• IMG_20191010_102047.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 39
Haftayı nasıl belirliyosun ki ben hiç bilmiyorum

Git gez dolaş, kafanı rahatlat sonra Kasımda gel de ki 'Kızlar ben hamileyiiiiiim.'
Tabi ben senden bir hafta önce vereceğim bu haberi ama olsun, geldiğinde söylerim yine sana.
Ben hamile kalırmıyım kalmazmıyım umutsuzluk sendromundayım suan ama
Kasım ayı Ekim ayından daha bereketli olacak göreceksiniz
İnsallah sende o bereketten nemalanacaksın kuzummmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…