Kasım Ekimden daha bereketli ooollaaaaaaaccaaaaaakkkkkkkKızlar ya aklıma ne geldi biz Eylül'de Meryem suresi ve dua okumuştuk onun bereketi oldu bu ay maşallah @Eslem91 @Deryakadirsosmivida [USER=922057]@Loriklorik N Nana Ana
Esimin yuzundenNiye sabah veriyon agzina yandigim aksam versenee ayy ben cizgiyi gordum 15-20 dakikaya hastaneye kostum
Estgfrllh cnm hic olur mu ole sey. Bi daha ole deme. Ilkiyle idrar tutuldgu icin cikio zaten. Ikinci dedigim de ilk idrarini biraz yaptiktan sonra yapiosn teste . Farki o yani.kotu oldm ole demene
Biliorum bi kac kisi bnle ayni eskilerden beklioruz umarim bizde bi gun guzel hber veririz umarim
Gebelik testi sonucum canimmm
HahahaHayırlı olsun canm sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllahDarısı bizlere, tüm hamislerden dua bekliyoruuzz bizleri unutanı kaşıntı tutsun
Günaydın canım son adet tarihine göre hesaplanıyor. Benim mesela 27 ağustosa göre 8 ekimde tam 6 haftalıktı kese göründüğünde.Canım peki ben bişey sorcam bu 6 haftalık olarak adet gününüzden mi hesaplayarak yoksa yumurtlama gününe göre mi o haftalarda kese gözüktü ayy biraz karışık oldu ama umarım açıklayıcı oldu
Sen de duyarsın inşallah sağlıkla ilerlesin hamişliğin balım.Teşekkür ederim bitanem inşallah aynen ekim bereketi bu pıt pıtlarıda duymussun ayyy bnde çok istiyorum duymak
aa hayırlı olsun :) bildigin hamılesin ya şaka gibi :)))E artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer ❣
E artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer ❣
Yok canım şükür normal kasık agrım oluyo adet olacak gibiyim hep. Nasip olacaksa her türlü durur o bebek varsa canım. Bizler kadere iman ettik. Herşey Allah tan rahat ol duanı et. Sonuca da bak ayrıcadün yazmıştın bana aynı belırtılerımız var dıyerek baş ağrısı da yasanıyor mu bu belırtıde ıkı gundur ölücem bas agrısından bide regli olcakmışım gibi oluyorum aşşırı gaz var var kafamda kuruyorum gibi geliyor
Ayy tebrik ederim çok çok belirtilerin neydi kuzum :)E artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer ❣
Normal şartlarda en son adet olduğun 1. Gün baz alınarak hesaplanır, ınternete gebelik hesaplama yaz hemen çıkar ama tabi gerçeği doktor ultrason ile bakınca oluyor bazen bu tarihe uyumlu oluyor bazende geç yada erkenHaftayı nasıl belirliyosun ki ben hiç bilmiyorum
Bakalım haberlerini bekliyoruzBenim de öyle olur yüksek ihtimal o zaman canım pzt anlicaz insallah
Gözün aydın canimm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar negatf olan testmde 1.20 idir bu baya yuksekk hamisim ben yaaaaaaaa
Maşallah hamişsin canimE artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer ❣
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım :)Kizlar negatf olan testmde 1.20 idir bu baya yuksekk hamisim ben yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?