Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye sabah veriyon agzina yandigim aksam versenee ayy ben cizgiyi gordum 15-20 dakikaya hastaneye kostum
Esimin yuzunden sabh ver sbh ver dedi oyuzdn sabahi bekledm oda garanti olsn istiyo kanla sonra deli gbi sevincez insallah negatf cikarsa uzulur diye cok korkuyor esimde insallah gusel sonuvalr alirim bugun sizlerle paylasrm

Estgfrllh cnm hic olur mu ole sey. Bi daha ole deme. Ilkiyle idrar tutuldgu icin cikio zaten. Ikinci dedigim de ilk idrarini biraz yaptiktan sonra yapiosn teste . Farki o yani. kotu oldm ole demene

Doğrudur canm. Yok kız kötü olcak ne dedimki olma kötü

Hayırlı olsun canm sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah Darısı bizlere, tüm hamislerden dua bekliyoruuzz bizleri unutanı kaşıntı tutsun
Hahaha valla Allahim isteyen herkese verir insallah sagol cnm benm bakalm kani verdim ikisaate anca ckar aksama doktora gosteririm.ama tahlil sayfasndan takip edicem anlariz zaten azcok ❣❣

Canım peki ben bişey sorcam bu 6 haftalık olarak adet gününüzden mi hesaplayarak yoksa yumurtlama gününe göre mi o haftalarda kese gözüktü ayy biraz karışık oldu ama umarım açıklayıcı oldu
Günaydın canım son adet tarihine göre hesaplanıyor. Benim mesela 27 ağustosa göre 8 ekimde tam 6 haftalıktı kese göründüğünde.

E artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer ❣

dün yazmıştın bana aynı belırtılerımız var dıyerek baş ağrısı da yasanıyor mu bu belırtıde ıkı gundur ölücem bas agrısından bide regli olcakmışım gibi oluyorum aşşırı gaz var var kafamda kuruyorum gibi geliyor

Yok canım şükür normal kasık agrım oluyo adet olacak gibiyim hep. Nasip olacaksa her türlü durur o bebek varsa canım. Bizler kadere iman ettik. Herşey Allah tan rahat ol duanı et. Sonuca da bak ayrıca

Haftayı nasıl belirliyosun ki ben hiç bilmiyorum
Normal şartlarda en son adet olduğun 1. Gün baz alınarak hesaplanır, ınternete gebelik hesaplama yaz hemen çıkar ama tabi gerçeği doktor ultrason ile bakınca oluyor bazen bu tarihe uyumlu oluyor bazende geç yada erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…