Sanirim canimmEvet 4 de de gören var bazısı 7de görmüş baya değişiyor kişiden kişiye galiba
Bana da herkes aynısını diyordu ama bi nedeni var mi bilmiyorum kulaktan dolma şeyler olabilir büyük ihtimal çünkü doktor herhangi bişey söylememişti ama ağır kaldırmak bana zor geliyordu o zaman meselaKızlar ya size bişey soracam herkes bana kurtaj oldun dikkat et ağır kaldırma çok iş yapma kendini üşütme diyor bunun nedenini bileniniz var mı acaba yumurtaliklara mi bi etkisi oluyor çocuk olmasını mi engelliyor acaba
Bende hissetmedim ama garip bir şekilde bi kaç gundur folik asitleri içiyorum normalde içiyordum bırakmıştım bişey olacagı yok die
Pek hissetmiyorum canım ama böyle acıkma hissi var sürekli
Aynen canım baksana dün bu yorumları gmremedn gitmişim ki ben 12 den önce zor uyurum yatapa yatınca bile zor uyurum:) benimde adet aprısı gibi ağrım oluyo arada bide bacaklarım da ağrı var gece ağlar gibi oldum resmenUyku hali sende de mi var canım oturdugum yerde gözüm kapanıyor bu ara benim ama kasıgım ağrıyor arada adet olcak gibi sizde de varmı
Beklemekseni Gonulmeyvesi Zekta Mevayigit kızlar ben şimdi ateşimi ölçtüm 36.7
Siz de ölçsenize varsa eğer
Gebelik olduğunda yüksek çıkıyomuş
Adet olunacağında da düşüyormuş
Oy maşallah maşallah Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsinE artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer
Kizlar negatf olan testmde 1.20 idir bu baya yuksekk hamisim ben yaaaaaaaa
Sagol canım hiçbi belirtim yoktu sadece cok yoruluyordum nefes nefese kalıyorum. Geri kalanlar aynı adetle. Ha birde göğüs ucum acıyo normal de adete yakın sadece göğüsler hassaslaşırdı şimdi ucları da cok acıyo. Midem ekşidi yanıyo sürekli. Ümitsiz rastgele yaptım test cıktı canım cidden umudu kesmiştim doktora da gitmicem demiştim nasip oldu inşallah kanı verdim öğleden sonra alacagım sonucu inşallahAyy tebrik ederim çok çok belirtilerin neydi kuzum :)
Mide yanması ekşimesi. Göğüs ucu acısı ve aşırı yorulma digerleri adetle aynı belirtiler canımMaşallah hamişsin canim
Belirtilerin varmi
İnşallah sende alacaksın guzel haberlerAşağı da testini gördümö sevinçten çıldırıyorumm şuaann çooook sevindim canım darısı başıma
Bende de iştahsızlık var :)
Aynen canım baksana dün bu yorumları gmremedn gitmişim ki ben 12 den önce zor uyurum yatapa yatınca bile zor uyurum:) benimde adet aprısı gibi ağrım oluyo arada bide bacaklarım da ağrı var gece ağlar gibi oldum resmen
Canım benim ateşölçerim yok yaa
Oy maşallah maşallah Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Kıx maşallah hamilesiiinnn gözün aydın çok sevindimmm Allahım bizede nasip etsinn dua edin bizede hamişleeerr
Peki akintin nasil canimMide yanması ekşimesi. Göğüs ucu acısı ve aşırı yorulma digerleri adetle aynı belirtiler canım
Col sagol canm benim insallah sizinde en kisa zamanda tutar size bebislernizAşağı da testini gördümö sevinçten çıldırıyorumm şuaann çooook sevindim canım darısı başıma
Aynen canım baksana dün bu yorumları gmremedn gitmişim ki ben 12 den önce zor uyurum yatapa yatınca bile zor uyurum:) benimde adet aprısı gibi ağrım oluyo arada bide bacaklarım da ağrı var gece ağlar gibi oldum resmen
Kıx maşallah hamilesiiinnn gözün aydın çok sevindimmm Allahım bizede nasip etsinn dua edin bizede hamişleeerr
Amin insallah canimcimHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım :)
Aynen canım belirtilerimiz aynı vallaAşağı da testini gördümö sevinçten çıldırıyorumm şuaann çooook sevindim canım darısı başıma
Amin amin inşallahKasım Ekimden daha bereketli ooollaaaaaaaccaaaaaakkkkkkk
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar negatf olan testmde 1.20 idir bu baya yuksekk hamisim ben yaaaaaaaa
Sagol canim benm Allah razi olsunHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
beklenmedik anda oluyor demekki :)Sagol canım hiçbi belirtim yoktu sadece cok yoruluyordum nefes nefese kalıyorum. Geri kalanlar aynı adetle. Ha birde göğüs ucum acıyo normal de adete yakın sadece göğüsler hassaslaşırdı şimdi ucları da cok acıyo. Midem ekşidi yanıyo sürekli. Ümitsiz rastgele yaptım test cıktı canım cidden umudu kesmiştim doktora da gitmicem demiştim nasip oldu inşallah kanı verdim öğleden sonra alacagım sonucu inşallah
beklenmedik anda oluyor demekki :)Sagol canım hiçbi belirtim yoktu sadece cok yoruluyordum nefes nefese kalıyorum. Geri kalanlar aynı adetle. Ha birde göğüs ucum acıyo normal de adete yakın sadece göğüsler hassaslaşırdı şimdi ucları da cok acıyo. Midem ekşidi yanıyo sürekli. Ümitsiz rastgele yaptım test cıktı canım cidden umudu kesmiştim doktora da gitmicem demiştim nasip oldu inşallah kanı verdim öğleden sonra alacagım sonucu inşallah
Kremsi gibi hafif sarıya dönüyo ama gelio biraz birazPeki akintin nasil canim
Anladım canım çok sağolGünaydın canım son adet tarihine göre hesaplanıyor. Benim mesela 27 ağustosa göre 8 ekimde tam 6 haftalıktı kese göründüğünde.
Himm benimde bata 4 gun kaldiKremsi gibi hafif sarıya dönüyo ama gelio biraz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?