Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da herkes aynısını diyordu ama bi nedeni var mi bilmiyorum kulaktan dolma şeyler olabilir büyük ihtimal çünkü doktor herhangi bişey söylememişti ama ağır kaldırmak bana zor geliyordu o zaman mesela

Bende hissetmedim ama garip bir şekilde bi kaç gundur folik asitleri içiyorum normalde içiyordum bırakmıştım bişey olacagı yok die

Aşağı da testini gördümö sevinçten çıldırıyorumm şuaann çooook sevindim canım darısı başıma

Pek hissetmiyorum canım ama böyle acıkma hissi var sürekli

Bende de iştahsızlık var :)

Uyku hali sende de mi var canım oturdugum yerde gözüm kapanıyor bu ara benim ama kasıgım ağrıyor arada adet olcak gibi sizde de varmı
Aynen canım baksana dün bu yorumları gmremedn gitmişim ki ben 12 den önce zor uyurum yatapa yatınca bile zor uyurum:) benimde adet aprısı gibi ağrım oluyo arada bide bacaklarım da ağrı var gece ağlar gibi oldum resmen

Canım benim ateşölçerim yok yaa

E artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer
Oy maşallah maşallah Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin

Kizlar negatf olan testmde 1.20 idir bu baya yuksekk hamisim ben yaaaaaaaa

Kıx maşallah hamilesiiinnn gözün aydın çok sevindimmm Allahım bizede nasip etsinn dua edin bizede hamişleeerr

Ayy tebrik ederim çok çok belirtilerin neydi kuzum :)
Sagol canım hiçbi belirtim yoktu sadece cok yoruluyordum nefes nefese kalıyorum. Geri kalanlar aynı adetle. Ha birde göğüs ucum acıyo normal de adete yakın sadece göğüsler hassaslaşırdı şimdi ucları da cok acıyo. Midem ekşidi yanıyo sürekli. Ümitsiz rastgele yaptım test cıktı canım cidden umudu kesmiştim doktora da gitmicem demiştim nasip oldu inşallah kanı verdim öğleden sonra alacagım sonucu inşallah

İnşallah sende alacaksın guzel haberler

Col sagol canm benim insallah sizinde en kisa zamanda tutar size bebislerniz

Aynen canım belirtilerimiz aynı valla

beklenmedik anda oluyor demekki :)

beklenmedik anda oluyor demekki :)

Selamun aleyküm kızlar Coktan giremedim birsürü sayfa birikmiş güzel haberler var galibaa bana özetleyen bilecek biri var mı ev taşıdım annemin ve benm üst üstte bindi Ellerm artık tutmuyor çok yıprandı dua edin lütfen Taşnmak işi çoooook zorrr Rabbim kiracıya yardım etsn yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…