Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Crinone jel kullanan var mı? Gebe değilim ama çatlatma iğnesi oldum bu ay eğer döllenme olursa tutunması için verdi doktorum. Kullanan varsa nasıl bişey nedir noluyo işe yaradı mı bi aydınlatın beni yahu

Benim midem kötü ya kızlar bişey yiyemiyorum zorluyorum

Hahaha valla Allahim isteyen herkese verir insallah sagol cnm benm bakalm kani verdim ikisaate anca ckar aksama doktora gosteririm.ama tahlil sayfasndan takip edicem anlariz zaten azcok ❣❣

Aminnn herkese inşAllahh
Evet evet takip et tabi bize de haber ver

canim ben kullaniyorum ama tüp bebek tedavisi gordum simdide kullanmaya devam ediyorum

Canım geceleri mi kullanmak gerekiyordu? Doktorum anlattı am hatırlayamıyorum. Yoksa gece olması şart değil miydi
Ben sabah aksam kullaniyorum canim ama iste benimkisi degisik yumurta topladiktan sonra basladik kullanmaya cok sukur gebeyim hala kullaniyorum sanirim 3 ay kulanilacak cunku tup bebek yapanlardan oyle duydum

Öğrendiğim günden beri inşallah bi sıkıntı yoktur değil mi çünkü kızımda sanki bu kadar erken bulanmamıştı
Yoktur canim ya her zaman hamile belirtileri belli olmuyor canim kimininki erken basliyor kiminin ki gec basliyor bende yok mesela daha bisey iyi dusun iyi olsun doktora gitmedin mi canim hic

Ben sabah aksam kullaniyorum canim ama iste benimkisi degisik yumurta topladiktan sonra basladik kullanmaya cok sukur gebeyim hala kullaniyorum sanirim 3 ay kulanilacak cunku tup bebek yapanlardan oyle duydum
Hıımm anladım canım maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle. Tutunmasına yardımcı oluyormuş bebeğin öyle demişti doktorum. İnşallah gebesindir diye diye gönderdi doktorum inşallah duası kabul olmuştur :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…