- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Ondan once kurumuydu akintinKremsi gibi hafif sarıya dönüyo ama gelio biraz biraz
Bu ay hep akıntım oldu canım ama sulu da oldu onceleri son 1 haftadır boyleOndan once kurumuydu akintin
Canım 1.20 mi yoksa 120 miSagol canim benm Allah razi olsun❤
Anladim canimBu ay hep akıntım oldu canım ama sulu da oldu onceleri son 1 haftadır boyle
Sonuc bu canm bi baksanaCanım 1.20 mi yoksa 120 mi
Migde bulantilarin basladimi kesilir canimm ☺☺Ayy bu hamislik bi bende istah kesmiyovalla b*k bogazim formundan hic bisey kaybetmedi
Maşallah canım sonuç gayet iyiSonuc bu canm bi baksana
Hahahavalla Allahim isteyen herkese verir insallah sagol cnm benm bakalm kani verdim ikisaate anca ckar aksama doktora gosteririm.ama tahlil sayfasndan takip edicem anlariz zaten azcok ❣❣
Cok tesekkur ederm cnm bnm ❤Maşallah canım sonuç gayet iyi
canim ben kullaniyorum ama tüp bebek tedavisi gordum simdide kullanmaya devam ediyorumKızlar Crinone jel kullanan var mı? Gebe değilim ama çatlatma iğnesi oldum bu ay eğer döllenme olursa tutunması için verdi doktorum. Kullanan varsa nasıl bişey nedir noluyo işe yaradı mı bi aydınlatın beni yahu
E artık ben hastaneye baya koyu cıktı teyzeler bu sefer ❣
Sonucu attm canm 387 ckmis .dAminnn herkese inşAllahh
Evet evet takip et tabi bize de haber ver
Kiyamam canim ne zaman basladi migde bulantilarinBenim midem kötü ya kızlar bişey yiyemiyorum zorluyorum
Canım geceleri mi kullanmak gerekiyordu? Doktorum anlattı am hatırlayamıyorum. Yoksa gece olması şart değil miydicanim ben kullaniyorum ama tüp bebek tedavisi gordum simdide kullanmaya devam ediyorum
Öğrendiğim günden beriKiyamam canim ne zaman basladi migde bulantilarin
Ben sabah aksam kullaniyorum canim ama iste benimkisi degisik yumurta topladiktan sonra basladik kullanmaya cok sukur gebeyim hala kullaniyorum sanirim 3 ay kulanilacak cunku tup bebek yapanlardan oyle duydumCanım geceleri mi kullanmak gerekiyordu? Doktorum anlattı am hatırlayamıyorum. Yoksa gece olması şart değil miydi
Yoktur canim ya her zaman hamile belirtileri belli olmuyor canim kimininki erken basliyor kiminin ki gec basliyor bende yok mesela daha bisey iyi dusun iyi olsun doktora gitmedin mi canim hicÖğrendiğim günden beriinşallah bi sıkıntı yoktur değil mi çünkü kızımda sanki bu kadar erken bulanmamıştı
Hıımm anladım canım maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle. Tutunmasına yardımcı oluyormuş bebeğin öyle demişti doktorum. İnşallah gebesindir diye diye gönderdi doktorum inşallah duası kabul olmuştur :)Ben sabah aksam kullaniyorum canim ama iste benimkisi degisik yumurta topladiktan sonra basladik kullanmaya cok sukur gebeyim hala kullaniyorum sanirim 3 ay kulanilacak cunku tup bebek yapanlardan oyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?