Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canum insAllah evet canim tutunmasina yardimci oluyor insAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺

Yoktur canim ya her zaman hamile belirtileri belli olmuyor canim kimininki erken basliyor kiminin ki gec basliyor bende yok mesela daha bisey iyi dusun iyi olsun doktora gitmedin mi canim hic
İnşallah canım ya en son 4 ekimde gebeliği öğrendiğim gün gitmiştim kan vermiştim 3985 çıkmıştı keseyi de alttan görmüştüm çok şükür iki hafta sonra gel karından bakalım demişti doktor devlete randevum da önümüzdeki pazartesi ama ben bu Cumartesi özele gidecem nolur nolmaz diye iki gün önceden de olsa bi bakayım inşallah bi sorun yoktur

InsAllah canim bi sorun yoktur sen kendin iyi dusun iyi olsun kotu dusunme insAllah saglicakla alirsin bebegini kucagina ☺

Canım sen erken geliyor diyorsan kacgün önce erken geliyorsa iki günmü ücgünmü o tarihte kan testi versen cıkar bence 19unu beklemene gerek yok yani
kan vermeye gerek kalmadı yeni bat tarihim 15 kasım yaz bana canım kırmızıları gördüm yarın doktora gidicem hormon testi yapıcak bakalım hakkımda hayırlısı artık ( 5 gün önceden geldi )

Ayy bu hamislik bi bende istah kesmiyo valla b*k bogazim formundan hic bisey kaybetmedi
Kız ne iştah kesilmesi daha çok yiyor insan ben gece karnımın kazinmasindan uyuyamazdım
Sonuc bu canm bi baksana
Tebrikler canım sağlıklı hamilelik olur inşallah ❤
kan vermeye gerek kalmadı yeni bat tarihim 15 kasım yaz bana canım kırmızıları gördüm yarın doktora gidicem hormon testi yapıcak bakalım hakkımda hayırlısı artık ( 5 gün önceden geldi )
Hayırlısı olsun canım üzülme Rabbim bize de tez zamanda nasip edecek inşallah

inşallah canım bu aydan çok umutluydum ondan morelim bozuldu giremedim bile buraya

Bana da herkes aynısını diyordu ama bi nedeni var mi bilmiyorum kulaktan dolma şeyler olabilir büyük ihtimal çünkü doktor herhangi bişey söylememişti ama ağır kaldırmak bana zor geliyordu o zaman mesela
Çok dikkat ettim ama kaynanamin evi doğal gaz olacak malum ev batacak temizlik yapılacak şimdi kurtaj sonrasi öyle ağır iş yapmak zorunda kalmak aklımı bulandırıyor korkuyorum bişey olursa die.. Bi de canım ben şimdi kurtaj sonrasi ilk adeti oldum afedersin ama çamur gibi leke şeklinde geliyor kırmızı da değil sende de olmuş muydu böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…