Amin canum insAllah evet canim tutunmasina yardimci oluyor insAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺Hıımm anladım canım maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle. Tutunmasına yardımcı oluyormuş bebeğin öyle demişti doktorum. İnşallah gebesindir diye diye gönderdi doktorum inşallah duası kabul olmuştur :)
İnşallah canım ya en son 4 ekimde gebeliği öğrendiğim gün gitmiştim kan vermiştim 3985 çıkmıştı keseyi de alttan görmüştüm çok şükür iki hafta sonra gel karından bakalım demişti doktor devlete randevum da önümüzdeki pazartesi ama ben bu Cumartesi özele gidecem nolur nolmaz diye iki gün önceden de olsa bi bakayım inşallah bi sorun yokturYoktur canim ya her zaman hamile belirtileri belli olmuyor canim kimininki erken basliyor kiminin ki gec basliyor bende yok mesela daha bisey iyi dusun iyi olsun doktora gitmedin mi canim hic
Amin canım inşallahAmin canum insAllah evet canim tutunmasina yardimci oluyor insAllah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺
InsAllah canim bi sorun yoktur sen kendin iyi dusun iyi olsun kotu dusunme insAllah saglicakla alirsin bebegini kucagina ☺İnşallah canım ya en son 4 ekimde gebeliği öğrendiğim gün gitmiştim kan vermiştim 3985 çıkmıştı keseyi de alttan görmüştüm çok şükür iki hafta sonra gel karından bakalım demişti doktor devlete randevum da önümüzdeki pazartesi ama ben bu Cumartesi özele gidecem nolur nolmaz diye iki gün önceden de olsa bi bakayım inşallah bi sorun yoktur
InsAllah canim bi sorun yoktur sen kendin iyi dusun iyi olsun kotu dusunme insAllah saglicakla alirsin bebegini kucagina ☺
[/QUOT. İnşallah canım cümlemiz sağlıkla alalım
Tm tmmDoğrudur canm. Yok kız kötü olcak ne dedimki olma kötü
kan vermeye gerek kalmadı yeni bat tarihim 15 kasım yaz bana canım kırmızıları gördüm yarın doktora gidicem hormon testi yapıcak bakalım hakkımda hayırlısı artık ( 5 gün önceden geldi )Canım sen erken geliyor diyorsan kacgün önce erken geliyorsa iki günmü ücgünmü o tarihte kan testi versen cıkar bence 19unu beklemene gerek yok yani
TililillililililililiKizlar negatf olan testmde 1.20 idir bu baya yuksekk hamisim ben yaaaaaaaa
Sonucu attm canm 387 ckmis .d
anladım canım. Ama kırmızıları gördüm maalesefÇıkar canım benimde 4gün varken çıkmıştı kandaa
Daha yenisin yavruuumm daha dur seeeennnAyy bu hamislik bi bende istah kesmiyovalla b*k bogazim formundan hic bisey kaybetmedi
InsAllah canim bi sorun yoktur sen kendin iyi dusun iyi olsun kotu dusunme insAllah saglicakla alirsin bebegini kucagina ☺
[/QUOT. İnşallah canım cümlemiz sağlıkla alalım
Ahhaaha insallah bulanmazDaha yenisin yavruuumm daha dur seeeennndua edecen hemen gecsin diye
Insallah cnm bnm hala inanasm gelmiyoYaa çok iyi masallah
Sağlıkla ilerler inşallah canm
canım ben 15 ekimde oldum hasta 5 gün önceden geldi kırmızılar umarım sizler hamişsinizdir zaten yarın doktora gidicem hormon tahlili için bakalım hayırlısı artıkBelirtin varmı canım bata ne kadar var
Kız ne iştah kesilmesi daha çok yiyor insan ben gece karnımın kazinmasindan uyuyamazdımAyy bu hamislik bi bende istah kesmiyovalla b*k bogazim formundan hic bisey kaybetmedi
Tebrikler canım sağlıklı hamilelik olur inşallah ❤Sonuc bu canm bi baksana
Hayırlısı olsun canım üzülme Rabbim bize de tez zamanda nasip edecek inşallahkan vermeye gerek kalmadı yeni bat tarihim 15 kasım yaz bana canım kırmızıları gördüm yarın doktora gidicem hormon testi yapıcak bakalım hakkımda hayırlısı artık ( 5 gün önceden geldi )
inşallah canım bu aydan çok umutluydum ondan morelim bozuldu giremedim bile burayaKız ne iştah kesilmesi daha çok yiyor insan ben gece karnımın kazinmasindan uyuyamazdım
Tebrikler canım sağlıklı hamilelik olur inşallah ❤
Hayırlısı olsun canım üzülme Rabbim bize de tez zamanda nasip edecek inşallah
Çok dikkat ettim ama kaynanamin evi doğal gaz olacak malum ev batacak temizlik yapılacak şimdi kurtaj sonrasi öyle ağır iş yapmak zorunda kalmak aklımı bulandırıyor korkuyorum bişey olursa die.. Bi de canım ben şimdi kurtaj sonrasi ilk adeti oldum afedersin ama çamur gibi leke şeklinde geliyor kırmızı da değil sende de olmuş muydu böyleBana da herkes aynısını diyordu ama bi nedeni var mi bilmiyorum kulaktan dolma şeyler olabilir büyük ihtimal çünkü doktor herhangi bişey söylememişti ama ağır kaldırmak bana zor geliyordu o zaman mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?