Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallahcanım ben 15 ekimde oldum hasta 5 gün önceden geldi kırmızılar umarım sizler hamişsinizdir zaten yarın doktora gidicem hormon tahlili için bakalım hayırlısı artık
Moralini bozmak seni kötü etmekten başka birşeye yaramaz ki canım zor biliyorum ama takmamaya çalış stres de olmasını çok etkiliyorinşallah canım bu aydan çok umutluydum ondan morelim bozuldu giremedim bile buraya
inşallah canım sende durum ne umarım bebiş haberini alırızHayırlısı olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah
387 çıkmış canım maşallahSonuc bu canm bi baksana
canım zaten stresli ortamda çalışıyorum bir de bebek mevzusu oluncan ister istemez stres oluyor folik asit felan da kullanmıyorumMoralini bozmak seni kötü etmekten başka birşeye yaramaz ki canım zor biliyorum ama takmamaya çalış stres de olmasını çok etkiliyor
Biliyorum canım haklısın stresi engellemek zor bende bebeklerimi kaybettikten sonra daha çok takmaya başladım bu bebek işini şimdi kırkim çıkmadan adet oldum hiç çalışma yapamadık yani ama takmamaya çalışıyorum aklıma geldikçe salavati tefriciye başlattım 4444 tane okumak için bunalnca onu okuyorum sende aklinı oyalayacak şeyler bul istersen hep olumlu düşün bu ay olmadı önümüzdeki ay olacak inşallahcanım zaten stresli ortamda çalışıyorum bir de bebek mevzusu oluncan ister istemez stres oluyor folik asit felan da kullanmıyorum
Canım normalde bat yarın ama uygulama 19 u diyor bakalım.. ya ben bu ay çok net belirtiler yaşadım ama hayal kırıklığından korkuyorum çok net bel ağrısı yaşıyorum kasıklarda batma var ve bide miğde yanması bulantı var sabahları .. bunlar en net hissettikleriminşallah canım sende durum ne umarım bebiş haberini alırız
Ayy ilk aylar istah kesilir diyo herkes senin kesilmedi mi diyo dedim yooo bi oturusta bi dana yerimKız ne iştah kesilmesi daha çok yiyor insan ben gece karnımın kazinmasindan uyuyamazdım
Tebrikler canım sağlıklı hamilelik olur inşallah ❤
Hayırlısı olsun canım üzülme Rabbim bize de tez zamanda nasip edecek inşallah
Elinden geldiğince dikkat et tabi ama doktoruna sorsan daha iyi olur. Ben normal adet olmuştum diye hatırlıyorum, aspir seti vardı onu kullanıyordum o aralar belki o da iyi gelmiştir.Çok dikkat ettim ama kaynanamin evi doğal gaz olacak malum ev batacak temizlik yapılacak şimdi kurtaj sonrasi öyle ağır iş yapmak zorunda kalmak aklımı bulandırıyor korkuyorum bişey olursa die.. Bi de canım ben şimdi kurtaj sonrasi ilk adeti oldum afedersin ama çamur gibi leke şeklinde geliyor kırmızı da değil sende de olmuş muydu böyle
Darısı benim başıma inşallah 49 kiloyla gebe kaldım inşallah iştahım hat safhaya ulaşırAyy ilk aylar istah kesilir diyo herkes senin kesilmedi mi diyo dedim yooo bi oturusta bi dana yerim
inşallah canım :)Biliyorum canım haklısın stresi engellemek zor bende bebeklerimi kaybettikten sonra daha çok takmaya başladım bu bebek işini şimdi kırkim çıkmadan adet oldum hiç çalışma yapamadık yani ama takmamaya çalışıyorum aklıma geldikçe salavati tefriciye başlattım 4444 tane okumak için bunalnca onu okuyorum sende aklinı oyalayacak şeyler bul istersen hep olumlu düşün bu ay olmadı önümüzdeki ay olacak inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi şekilde devam ederVe Hamileyimmmmmmmmmşükürler olsun
canım benim test ne zaman yapıcaksın :)Canım normalde bat yarın ama uygulama 19 u diyor bakalım.. ya ben bu ay çok net belirtiler yaşadım ama hayal kırıklığından korkuyorum çok net bel ağrısı yaşıyorum kasıklarda batma var ve bide miğde yanması bulantı var sabahları .. bunlar en net hissettiklerim
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile bekleyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder
Ayyy valla darisi basina anacim benden alsin rabbim sana versin kilolariDarısı benim başıma inşallah 49 kiloyla gebe kaldım inşallah iştahım hat safhaya ulaşır
Oyy maşallah bizimde hala susam kadarKoskoca fasulye oldu uzum
Amin amin inşallahAyyy valla darisi basina anacim benden alsin rabbim sana versin kilolaribu haftalarda bulanti baslar dediler benim aksam bazen oluyo o da sanirim cok yiyince
Acaba benim fasulye ne kadarlık 274 cıktıKoskoca fasulye oldu uzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?