Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ben 15 ekimde oldum hasta 5 gün önceden geldi kırmızılar umarım sizler hamişsinizdir zaten yarın doktora gidicem hormon tahlili için bakalım hayırlısı artık
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah

inşallah canım bu aydan çok umutluydum ondan morelim bozuldu giremedim bile buraya
Moralini bozmak seni kötü etmekten başka birşeye yaramaz ki canım zor biliyorum ama takmamaya çalış stres de olmasını çok etkiliyor

Moralini bozmak seni kötü etmekten başka birşeye yaramaz ki canım zor biliyorum ama takmamaya çalış stres de olmasını çok etkiliyor
canım zaten stresli ortamda çalışıyorum bir de bebek mevzusu oluncan ister istemez stres oluyor folik asit felan da kullanmıyorum

canım zaten stresli ortamda çalışıyorum bir de bebek mevzusu oluncan ister istemez stres oluyor folik asit felan da kullanmıyorum
Biliyorum canım haklısın stresi engellemek zor bende bebeklerimi kaybettikten sonra daha çok takmaya başladım bu bebek işini şimdi kırkim çıkmadan adet oldum hiç çalışma yapamadık yani ama takmamaya çalışıyorum aklıma geldikçe salavati tefriciye başlattım 4444 tane okumak için bunalnca onu okuyorum sende aklinı oyalayacak şeyler bul istersen hep olumlu düşün bu ay olmadı önümüzdeki ay olacak inşallah

inşallah canım sende durum ne umarım bebiş haberini alırız
Canım normalde bat yarın ama uygulama 19 u diyor bakalım.. ya ben bu ay çok net belirtiler yaşadım ama hayal kırıklığından korkuyorum çok net bel ağrısı yaşıyorum kasıklarda batma var ve bide miğde yanması bulantı var sabahları .. bunlar en net hissettiklerim

Ayy ilk aylar istah kesilir diyo herkes senin kesilmedi mi diyo dedim yooo bi oturusta bi dana yerim

Elinden geldiğince dikkat et tabi ama doktoruna sorsan daha iyi olur. Ben normal adet olmuştum diye hatırlıyorum, aspir seti vardı onu kullanıyordum o aralar belki o da iyi gelmiştir.

inşallah canım :)

canım benim test ne zaman yapıcaksın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…