- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Ay bilmiyorum istahimin masallahi var durmuyo asiri yemekten bulanti cekiyorumAmin amin inşallahsen bu gazla gidersen en az 30 kiloyla kapatırsın
Gözün aydın canim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahVe Hamileyimmmmmmmmmşükürler olsun
Valla benim 4 haftalikken o kadar cikmistiAcaba benim fasulye ne kadarlık 274 cıktı
Aman bulantın olmasın da canım iştahn açık olsun doğumla birlikte hepsi uçup gidiyor zatenAy bilmiyorum istahimin masallahi var durmuyo asiri yemekten bulanti cekiyorum
Ayy vincle gidicem doguma boyle giderseAman bulantın olmasın da canım iştahn açık olsun doğumla birlikte hepsi uçup gidiyor zaten ☺
Hayirli olsun canim saglikli bi gebelik gecirirsin insAllah saglicaklada yavrunu kucagina alirsin insAllah ☺Ve Hamileyimmmmmmmmmşükürler olsun
Sata göre tam 4 haftalık zaten acaba kese görünür müValla benim 4 haftalikken o kadar cikmisti
Çok iyi çıkmış canım benim ilk değerim 29 çıktıAcaba benim fasulye ne kadarlık 274 cıktı
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canim saglikli bi gebelik gecirirsin insAllah saglicaklada yavrunu kucagina alirsin insAllah ☺
Canım dört haftalıkken benim 3985 çıkmıştı niye o kadar fark var acaba sizinleValla benim 4 haftalikken o kadar cikmisti
Evet canim benim cok sagol ❤387 çıkmış canım maşallah
Şu an ne kadarlıkÇok iyi çıkmış canım benim ilk değerim 29 çıktı ☺☺
Amin canim insAllahİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Valla ben 5+1 de vajinalle gordum deger 5000 kusurlerdeydi 6500 asagisi karindan goremem dedi alttan gordum keseyi benSata göre tam 4 haftalık zaten acaba kese görünür mü
İkiz olma ihtimali kac canim?Canım dört haftalıkken benim 3985 çıkmıştı niye o kadar fark var acaba sizinle
O zaman bekleyecegiz demekki 1 hafta 10 gunValla ben 5+1 de vajinalle gordum deger 5000 kusurlerdeydi 6500 asagisi karindan goremem dedi alttan gordum keseyi ben
İkinci değerim bile 111 çıktı canım hala 4+5 benimkiŞu an ne kadarlık
Kişiden kişiye cok değişiyor ya bakalım doktor ne diyecekİkinci değerim bile 111 çıktı canım hala 4+5 benimki ☺
Aynen ben alttan baktirmamak icin ugrastim 5000 ustu gorulur dediler ben hamile oldugumu bilmeden ilac kullanmistim onun icin gormek istiyodum artik doktor alttan bakicaz dedi olmaz dedim o zaman goremem ustten bosa gelmissin dedi o sira hemen indirdim donuO zaman bekleyecegiz demekki 1 hafta 10 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?