Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım dört haftalıkken benim 3985 çıkmıştı niye o kadar fark var acaba sizinle
Gebelik keseni gormustun dimi canim sen benimde ilk 10 ekimde verdim 1406 cikti ikinci verdigim kanida 12 ekimde verdim 2815 cikti bana iki emriyo koyulmustu ben ikiz diye dusunuyorum o yuzden yuksek cikmistir diyodum seninki benden fazla cikmis

Gebelik keseni gormustun dimi canim sen benimde ilk 10 ekimde verdim 1406 cikti ikinci verdigim kanida 12 ekimde verdim 2815 cikti bana iki emriyo koyulmustu ben ikiz diye dusunuyorum o yuzden yuksek cikmistir diyodum seninki benden fazla cikmis
Valla anlamadım ki canım doktor da dedi fazla çıkmış karından gözükmesi lazımdı o yüzden alttan baktı zaten dış gebelik ihtimaline karşılık çok şükür dış gebelik yok dedi kese var ama anlamadığım şey ikiz olabilir mi dedim yok dedi sanmam ikiz için daha yüksek olması lazım dedi

Bende ilaç içtim agrı kesici 2 tane inşallah sıkıntı olmaz

Belki erken yumurtlamissan deger ondan yuksektir

Belli olmaz belki ikiz cıkar ben yarin gidicem canim kese gormek icin ikiz cikarsa sanada haber veririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…