- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım sıkıntı yapmaKişiden kişiye cok değişiyor ya bakalım doktor ne diyecek
Gebelik keseni gormustun dimi canim sen benimde ilk 10 ekimde verdim 1406 cikti ikinci verdigim kanida 12 ekimde verdim 2815 cikti bana iki emriyo koyulmustu ben ikiz diye dusunuyorum o yuzden yuksek cikmistir diyodum seninki benden fazla cikmisCanım dört haftalıkken benim 3985 çıkmıştı niye o kadar fark var acaba sizinle
İkiz olmasınnnCanım dört haftalıkken benim 3985 çıkmıştı niye o kadar fark var acaba sizinle
Sagol canımHayırlı olsun canımmm
Yaaaa buyucek teyzesiNe kadar küçük yaaaa
Valla anlamadım ki canım doktor da dedi fazla çıkmış karından gözükmesi lazımdı o yüzden alttan baktı zaten dış gebelik ihtimaline karşılık çok şükür dış gebelik yok dedi kese var ama anlamadığım şey ikiz olabilir mi dedim yok dedi sanmam ikiz için daha yüksek olması lazım dediGebelik keseni gormustun dimi canim sen benimde ilk 10 ekimde verdim 1406 cikti ikinci verdigim kanida 12 ekimde verdim 2815 cikti bana iki emriyo koyulmustu ben ikiz diye dusunuyorum o yuzden yuksek cikmistir diyodum seninki benden fazla cikmis
Benimki daha susam kadarmis ole yaziyor programda ☺Koskoca fasulye oldu uzum
Bende ilaç içtim agrı kesici 2 tane inşallah sıkıntı olmazAynen ben alttan baktirmamak icin ugrastim 5000 ustu gorulur dediler ben hamile oldugumu bilmeden ilac kullanmistim onun icin gormek istiyodum artik doktor alttan bakicaz dedi olmaz dedim o zaman goremem ustten bosa gelmissin dedi o sira hemen indirdim donuogun gormem lazimdi artik
Belki erken yumurtlamissan deger ondan yuksektirValla anlamadım ki canım doktor da dedi fazla çıkmış karından gözükmesi lazımdı o yüzden alttan baktı zaten dış gebelik ihtimaline karşılık çok şükür dış gebelik yok dedi kese var ama anlamadığım şey ikiz olabilir mi dedim yok dedi sanmam ikiz için daha yüksek olması lazım dedi
Doktor yok dedi ikiz olması İçin daha yüksek olması gerekiyormuş ben de şimdi sizin değerleri görünce acaba daha ne kadar yüksek olabilir ki diye düşünmeden edemiyorumİkiz olma ihtimali kac canim?
Belli olmaz belki ikiz cıkarValla anlamadım ki canım doktor da dedi fazla çıkmış karından gözükmesi lazımdı o yüzden alttan baktı zaten dış gebelik ihtimaline karşılık çok şükür dış gebelik yok dedi kese var ama anlamadığım şey ikiz olabilir mi dedim yok dedi sanmam ikiz için daha yüksek olması lazım dedi
Kiz ben 6 ilac biri antibiyotik kortizonlu igne vuruldum bana diyoki agri kesiciBende ilaç içtim agrı kesici 2 tane inşallah sıkıntı olmaz
OlabilirBelki erken yumurtlamissan deger ondan yuksektir
Aman saglikli olsun da degerin onemi yokOlabilir
Allah korusun ya.Kiz ben 6 ilac biri antibiyotik kortizonlu igne vuruldum bana diyoki agri kesiciOlmaz bisey olmaz Allahin izniyle o kadar degil benim ilac dedigim
Ayyy hadi inşallah canımBelli olmaz belki ikiz cıkarben yarin gidicem canim kese gormek icin ikiz cikarsa sanada haber veririm
Kesinlikle canım ikiz mi değil mi insan onu merak ediyorAman saglikli olsun da degerin onemi yok ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?