- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aynen canım Allah yardım etsinAyy bide biri aglayinca digeri de basliyomus yaaa aglamayaaa ayy Allah sabir versin ikizleri ucuzleri besizleri falan olanlara cok zor anacimmm
Bisey olmaz canim ya Allahin izniyle hem agri kesici icmissin sadece insAllah en kisa zamanda duyarsin kalp atisiniKalp atisini duydum mu icim komple rahatlicak sonra bisey olursa Allah korusun en azindan ilac yuzunden olmadigini bilicem simdi kadin dogumcum ilac icildiginde ya hep ya hic olur ya tutunur ya direk duser dedi bakalim
Kiz ben agri kesici icmedimBisey olmaz canim ya Allahin izniyle hem agri kesici icmissin sadece insAllah en kisa zamanda duyarsin kalp atisini
Amin canim insAllah ayy yerim ben onu yaaaAllah razı olsun canımmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsinkonuşuyor bıdı bıdı sana da nasip olsun canım ikiz hem de biri kız biri erkek
Haklısın canım öncelikle sağlıklı olmalarıAmin canim insAllah ayy yerim ben onu yaaasaglikli olsunda cinsiyetinin hic onemi yok canim
Hatlar karisti pardon canim bisey olmaz ya bizde yumurta toplandiktan sonra kortuzonlu ilac kullandik emriyo koyduktan sonra kesildi ilac ama hala daha ilac kullaniyoruz kan sulandirici estrofem progestan folik asit hem belki yumurtlamadan once kullanmissindirKiz ben agri kesici icmedimo hatun baska ben 6 ilac ictim acilde igne vuruldum ondada kortizon varmis
Aynen canim once saglikli olsunlar butun bebeisler imsAllahHaklısın canım öncelikle sağlıklı olmaları
Evet benim normalde son adetine gore 6 hafta oldu bugun ama geç döllenme olmuş geç yumurtlamisimNormal şartlarda en son adet olduğun 1. Gün baz alınarak hesaplanır, ınternete gebelik hesaplama yaz hemen çıkar ama tabi gerçeği doktor ultrason ile bakınca oluyor bazen bu tarihe uyumlu oluyor bazende geç yada erken
Sen ne alemdesin cnm bende seni merak ettimdikızçelerrr napıyosunuzzz
Beklemekseni Gonulmeyvesi Zekta
kaderdaşlarım napıyosunuz varmı gelişme olan test yapan belirti yaşayan
Benimde bunun için doktora görünmem lazım kese bile gözükmese belki benim içinde kan sulandırıcı progestana ihtiyac vardır dimiHatlar karisti pardon canim bisey olmaz ya bizde yumurta toplandiktan sonra kortuzonlu ilac kullandik emriyo koyduktan sonra kesildi ilac ama hala daha ilac kullaniyoruz kan sulandirici estrofem progestan folik asit hem belki yumurtlamadan once kullanmissindir
Anladım canım gecmis olsun mevsimsel hepimiz kafayı yedik herhalde tarihlerde yinede insallah bu düzensizlikler hayra alamettir düzenledim batını yavrumkan vermeye gerek kalmadı yeni bat tarihim 15 kasım yaz bana canım kırmızıları gördüm yarın doktora gidicem hormon testi yapıcak bakalım hakkımda hayırlısı artık ( 5 gün önceden geldi )
Ah canim bilmiyorum ki hic benim tup bebek oldugu icin bole normal gebelikte nasil oluyor bilmiyorum bilen varsa yazsinBenimde bunun için doktora görünmem lazım kese bile gözükmese belki benim içinde kan sulandırıcı progestana ihtiyac vardır dimi
Büyücek büyücek maşallahYaaaa buyucek teyzesi ♥ Coccccaaammmannn olup boyundan buyuk s*cicakbez fiyatlarina bakinca ben
Hayırlısı valla canım ama kesede görünür zatenAyyyy keşke
Ders çalısıyorum canım sen naptınnkızçelerrr napıyosunuzzz
Beklemekseni Gonulmeyvesi Zekta
kaderdaşlarım napıyosunuz varmı gelişme olan test yapan belirti yaşayan
Yok kuzum ilac kullanirken hamile kaldigimi ogrendim faranjit olmustumHatlar karisti pardon canim bisey olmaz ya bizde yumurta toplandiktan sonra kortuzonlu ilac kullandik emriyo koyduktan sonra kesildi ilac ama hala daha ilac kullaniyoruz kan sulandirici estrofem progestan folik asit hem belki yumurtlamadan once kullanmissindir
Aynen bikac ay sonra beden beden alip stok yapicam birazBüyücek büyücek maşallah ☺ Haha dimi çok pahalı yaaa valla sıkıntı
MEVAMMMMMMMMM GÖZÜMÜZ AYDIN OZAMANNNNNNNNNNNVe Hamileyimmmmmmmmmşükürler olsun
Senin sonucu kacırdımmı ben kuzum hadi gözünahdın ozaman Allahım kucagına almayı nasip etsin hamileler bana sat tarihlerinizi söyleyin lütfennnnnnnEvet canim benim cok sagol ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?