Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalp atisini duydum mu icim komple rahatlicak sonra bisey olursa Allah korusun en azindan ilac yuzunden olmadigini bilicem simdi kadin dogumcum ilac icildiginde ya hep ya hic olur ya tutunur ya direk duser dedi bakalim
Bisey olmaz canim ya Allahin izniyle hem agri kesici icmissin sadece insAllah en kisa zamanda duyarsin kalp atisini

Kiz ben agri kesici icmedim o hatun baska ben 6 ilac ictim acilde igne vuruldum ondada kortizon varmis
Hatlar karisti pardon canim bisey olmaz ya bizde yumurta toplandiktan sonra kortuzonlu ilac kullandik emriyo koyduktan sonra kesildi ilac ama hala daha ilac kullaniyoruz kan sulandirici estrofem progestan folik asit hem belki yumurtlamadan once kullanmissindir

Evet benim normalde son adetine gore 6 hafta oldu bugun ama geç döllenme olmuş geç yumurtlamisim

Benimde bunun için doktora görünmem lazım kese bile gözükmese belki benim içinde kan sulandırıcı progestana ihtiyac vardır dimi

kan vermeye gerek kalmadı yeni bat tarihim 15 kasım yaz bana canım kırmızıları gördüm yarın doktora gidicem hormon testi yapıcak bakalım hakkımda hayırlısı artık ( 5 gün önceden geldi )
Anladım canım gecmis olsun mevsimsel hepimiz kafayı yedik herhalde tarihlerde yinede insallah bu düzensizlikler hayra alamettir düzenledim batını yavrum

kızçelerrr napıyosunuzzz
Beklemekseni Gonulmeyvesi Zekta
kaderdaşlarım napıyosunuz varmı gelişme olan test yapan belirti yaşayan
Ders çalısıyorum canım sen naptınn yok canım pazartesiye kadar yapmıcam test ben yumurtlamadan 17 gün sonra yap dedi bana testi aldığım kişi. Belirti olarakta aynı göğüs ağrısı devam kasık ağrısı oluyor işte arada adet olucak gibi ama sürekli değil akıntı oluyor bide ya sende ne var ne yok

Yok kuzum ilac kullanirken hamile kaldigimi ogrendim faranjit olmustum

Ve Hamileyimmmmmmmmm şükürler olsun
MEVAMMMMMMMMM GÖZÜMÜZ AYDIN OZAMANNNNNNNNNNN
ALLAH YAZDIRMIS OZAMANNNN
COK SEVİNDİM ADINA COK MUTLU OLDUM BALAMMMM ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI EVLAT EYLESİN İNSALLAH KUCAGINA ALIR MUTLULUK GÖZYASLARIDA DÖKERSİNİZ AYYYY YAAAAAAA
COK DUYGULANIYORUM SİZLERİN NASIL İSTEDİGİNİ BİLİP BU MUTLU HABERİ ALMANIZA MASALLAH KIRK BİNKERE TÜÜÜÜTÜÜTÜÜÜ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…