Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bikac ay sonra beden beden alip stok yapicam biraz
Aynen öyle yap canım ama iyisinden al sonra değiştirmek zorunda kalma yazık olur bazı kişiler sey diyor bazen bebek bezi sevmezmiş alerji falan yaparmıs test edip öyle yapın diyorlar aslında sende öyle yapabilirsin

Canımmm cok teşekkür ederim doktordam geldim beta takip edilecek bir süre dedi kese için cok erken dedi. Bu bekleyiş hamileliği beklemekten sanırım daha stresli olacak. Saglık sıhhat versin Rabbim. Sana da nasip etsin inşallah şu mubarek gunde

Maşallah canım en son degerin kaçtı
Canım valla ilk yaptığımda 42.3dü bugünde kpntrole gittim kan veririm diye düşünüyodum kese göründüğü için kan vermene gerek yok dedi doktor 3hafta sonra kalp atışını duyarız dedi Bakalım şimdi iyi bi doktor araştırıyorum doğumumu falan yapıcak nasip olursa inşallah

Ohh ne guzel canimm ☺ tam 5 haftalikken mi goruluyor canim
Ya ben kan vereyim değer yükselmişmi diye gitmiştim 10gün önce 42.3 çıkmıştı şimdi yine değere bakarız diye gittim ultrasondan baktı kese görünüyor dedi kan vermene grek yok dedi

42.3 ne zaman dı canım o zamn

Ya ben kan vereyim değer yükselmişmi diye gitmiştim 10gün önce 42.3 çıkmıştı şimdi yine değere bakarız diye gittim ultrasondan baktı kese görünüyor dedi kan vermene grek yok dedi
Anladim canimm gec gitmissin genellikle ilk kani verdikten iki gin sonra veriliyor ikinci kanlar canim iyi hadi sira kalp atisinda insAllah onuda duyarsin sag salim kucagina alirsin insAllah canim ☺

Ohh maşallah darısı bizim başımıza inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…