- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen öyle yap canım ama iyisinden al sonra değiştirmek zorunda kalma yazık olur bazı kişiler sey diyor bazen bebek bezi sevmezmiş alerji falan yaparmıs test edip öyle yapın diyorlar aslında sende öyle yapabilirsinAynen bikac ay sonra beden beden alip stok yapicam biraz
Canımmm cok teşekkür ederim doktordam geldim beta takip edilecek bir süre dedi kese için cok erken dedi. Bu bekleyiş hamileliği beklemekten sanırım daha stresli olacak. Saglık sıhhat versin Rabbim. Sana da nasip etsin inşallah şu mubarek gundeMEVAMMMMMMMMM GÖZÜMÜZ AYDIN OZAMANNNNNNNNNNN
ALLAH YAZDIRMIS OZAMANNNN
COK SEVİNDİM ADINA COK MUTLU OLDUM BALAMMMM ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI EVLAT EYLESİN İNSALLAH KUCAGINA ALIR MUTLULUK GÖZYASLARIDA DÖKERSİNİZ AYYYY YAAAAAAA
COK DUYGULANIYORUM SİZLERİN NASIL İSTEDİGİNİ BİLİP BU MUTLU HABERİ ALMANIZA MASALLAH KIRK BİNKERE TÜÜÜÜTÜÜTÜÜÜ❤❤
Maşallah canım en son degerin kaçtıKızlar doktora geldim bugün kan veririm diye ama kese göründü 5haftalık miniğim
Anladim canim bisey olmaz Allahin izniyle Rabbim bebegini korumustur insAllahYok kuzum ilac kullanirken hamile kaldigimi ogrendim faranjit olmustum
Ohh ne guzel canimm ☺ tam 5 haftalikken mi goruluyor canimKızlar doktora geldim bugün kan veririm diye ama kese göründü 5haftalık miniğim❤❤❤
Cok sagol canm benim darisi diger isteyen arkadaslarimiza nasip etsin insallah ❤Senin sonucu kacırdımmı ben kuzum hadi gözünahdın ozaman Allahım kucagına almayı nasip etsin hamileler bana sat tarihlerinizi söyleyin lütfennnnnnn
Canım valla ilk yaptığımda 42.3dü bugünde kpntrole gittim kan veririm diye düşünüyodum kese göründüğü için kan vermene gerek yok dedi doktorMaşallah canım en son degerin kaçtı
Canım senin deger kaçCok sagol canm benim darisi diger isteyen arkadaslarimiza nasip etsin insallah ❤
Ya ben kan vereyim değer yükselmişmi diye gitmiştim 10gün önce 42.3 çıkmıştıOhh ne guzel canimm ☺ tam 5 haftalikken mi goruluyor canim
42.3 ne zaman dı canım o zamnCanım valla ilk yaptığımda 42.3dü bugünde kpntrole gittim kan veririm diye düşünüyodum kese göründüğü için kan vermene gerek yok dedi doktor3hafta sonra kalp atışını duyarız dedi Bakalım şimdi iyi bi doktor araştırıyorum doğumumu falan yapıcak nasip olursa inşallah
Evet 5hafta dedi doktor canımYa ben kan vereyim değer yükselmişmi diye gitmiştim 10gün önce 42.3 çıkmıştışimdi yine değere bakarız diye gittim ultrasondan baktı kese görünüyor dedi kan vermene grek yok dedi
387 canim aksam doktora ugrucm ondan duyim bideCanım senin deger kaç
Adetime 4gün vardı canım 7 ekimdi işte şimdi 10gün sonra gittim42.3 ne zaman dı canım o zamn
Maşallah. Bende az once geldim. Takip edecegiz bir süre beta yı dedi387 canim aksam doktora ugrucm ondan duyim bide
Anladim canimm gec gitmissin genellikle ilk kani verdikten iki gin sonra veriliyor ikinci kanlar canimYa ben kan vereyim değer yükselmişmi diye gitmiştim 10gün önce 42.3 çıkmıştışimdi yine değere bakarız diye gittim ultrasondan baktı kese görünüyor dedi kan vermene grek yok dedi
Aynen bilen kızlar yarcımdı olur musunuz banaAh canim bilmiyorum ki hic benim tup bebek oldugu icin bole normal gebelikte nasil oluyor bilmiyorum bilen varsa yazsin
Ohh maşallah darısı bizim başımıza inşallahYa ben kan vereyim değer yükselmişmi diye gitmiştim 10gün önce 42.3 çıkmıştışimdi yine değere bakarız diye gittim ultrasondan baktı kese görünüyor dedi kan vermene grek yok dedi
Canım ilac falan verdi mi sana muane falan etti mi yoksa sadece kan sonucuna bakıp gönderdiMaşallah. Bende az once geldim. Takip edecegiz bir süre beta yı dedi
Hmm acaba bana nediyecekMaşallah. Bende az once geldim. Takip edecegiz bir süre beta yı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?