Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy hadi inşallah canım ben de istiyorum hayırlısı bakalım
Ben teredut ediyorum aslinda ikiz olursa nasil bakarim diye bide ilk gebeligim sonra diyorum Rabbim yardim eder saglikli olsunda gerisini bosver diyorum ama ben bi tup bebek yaptiran bi hanimla konustum onun degeride boyle yuksekti simdi ikizleri olacakmis ☺

Allah korusun ya.
Haftalardirr icim icimi yiyo gittigim ilk doktor 1 ay icinde duser %50 ihtimalle dedi wc ye gitmek istemiyodum kirmizilik gorucem diye psikolojim bozulmustu cok sukur iyiyim surekli kendimee duserse de vardir Rabbimin bi bildigi alicak nefesi yiyecek lokmasi varsa onune kimse gecemez diyorum

niye oyle birsey dediki doktor canim Allah korusun dua et bol bol Allahin izniyle bisey olmaz insAllah ama iyi dusun iyi olsun

Aynen oyle olacaksa hiçbişey engel olamaz. Hayırlısı olsun inşallah sen korkma

O bayanın dört haftalıkken benim ki gibi miymiş canım

Aynen canım Rabbim yardım eder sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi bi şekilde halloluyor senin bi de ilk benim bi kızım var ona rağmen ikiz istiyorum nasıl yapacaksam

Aynen canım Rabbim yardım eder sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi bi şekilde halloluyor senin bi de ilk benim bi kızım var ona rağmen ikiz istiyorum nasıl yapacaksam
Aynen canim saglikli dunyaya gelsinlerde insAllah gerisi bi sekilde halolur kac yasinda canim kizin

Senin değerin kaç çıkmıştı ve o ara kaç haftalıktın canım
Canim 4 haftaliktim ogrendigimde ilk degerim persembe verdim kani 1406ydi ikinci verdigim kanda 2815 cikti onuda cumartesi verdim canim ben iki emriyo koyuldu onun icin ikizdir diye dusunuyorum ama bilemem daha kesemizi gormedik cunku yarin gorcez insAllah

niye oyle birsey dediki doktor canim Allah korusun dua et bol bol Allahin izniyle bisey olmaz insAllah ama iyi dusun iyi olsun
Kalp atisini duydum mu icim komple rahatlicak sonra bisey olursa Allah korusun en azindan ilac yuzunden olmadigini bilicem simdi kadin dogumcum ilac icildiginde ya hep ya hic olur ya tutunur ya direk duser dedi bakalim

Allah bagislasin uzun hayirli omur versin insAllah ay yerim ben onu tatli tatli ne guzel kosuyordur o simdi ☺
Allah razı olsun canımmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin konuşuyor bıdı bıdı sana da nasip olsun canım ikiz hem de biri kız biri erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…