Ben teredut ediyorum aslinda ikiz olursa nasil bakarim diye bide ilk gebeligim sonra diyorum Rabbim yardim eder saglikli olsunda gerisini bosver diyorum ama ben bi tup bebek yaptiran bi hanimla konustum onun degeride boyle yuksekti simdi ikizleri olacakmis ☺Ayyy hadi inşallah canımben de istiyorum hayırlısı bakalım
Haftalardirr icim icimi yiyo gittigim ilk doktor 1 ay icinde duser %50 ihtimalle dedi wc ye gitmek istemiyodum kirmizilik gorucem diye psikolojim bozulmustu cok sukur iyiyim surekli kendimee duserse de vardir Rabbimin bi bildigi alicak nefesi yiyecek lokmasi varsa onune kimse gecemez diyorumAllah korusun ya.
Ayy ikiz olsa ne minnos olurlar seviyorum ayni giyiyolar ya bide ama emzirme nasil oluyo acabaKesinlikle canım ikiz mi değil mi insan onu merak ediyor
niye oyle birsey dediki doktor canim Allah korusun dua et bol bol Allahin izniyle bisey olmaz insAllah ama iyi dusun iyi olsunHaftalardirr icim icimi yiyo gittigim ilk doktor 1 ay icinde duser %50 ihtimalle dedi wc ye gitmek istemiyodum kirmizilik gorucem diye psikolojim bozulmustu cok sukur iyiyim surekli kendimee duserse de vardir Rabbimin bi bildigi alicak nefesi yiyecek lokmasi varsa onune kimse gecemez diyorum
Aynen oyle olacaksa hiçbişey engel olamaz. Hayırlısı olsun inşallah sen korkmaHaftalardirr icim icimi yiyo gittigim ilk doktor 1 ay icinde duser %50 ihtimalle dedi wc ye gitmek istemiyodum kirmizilik gorucem diye psikolojim bozulmustu cok sukur iyiyim surekli kendimee duserse de vardir Rabbimin bi bildigi alicak nefesi yiyecek lokmasi varsa onune kimse gecemez diyorum
O bayanın dört haftalıkken benim ki gibi miymiş canımBen teredut ediyorum aslinda ikiz olursa nasil bakarim diye bide ilk gebeligim sonra diyorum Rabbim yardim eder saglikli olsunda gerisini bosver diyorum ama ben bi tup bebek yaptiran bi hanimla konustum onun degeride boyle yuksekti simdi ikizleri olacakmis ☺
Zor olduğu kesinAyy ikiz olsa ne minnos olurlar seviyorum ayni giyiyolar ya bide ama emzirme nasil oluyo acaba
Canim ben pek degerinin kac oldugunu hatirlamiyorum ama benim degeriminde biraz fazlaydi sanirimO bayanın dört haftalıkken benim ki gibi miymiş canım
Aynen canım Rabbim yardım eder sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi bi şekilde halloluyorBen teredut ediyorum aslinda ikiz olursa nasil bakarim diye bide ilk gebeligim sonra diyorum Rabbim yardim eder saglikli olsunda gerisini bosver diyorum ama ben bi tup bebek yaptiran bi hanimla konustum onun degeride boyle yuksekti simdi ikizleri olacakmis ☺
Senin değerin kaç çıkmıştı ve o ara kaç haftalıktın canımCanim ben pek degerinin kac oldugunu hatirlamiyorum ama benim degeriminde biraz fazlaydi sanirim
Aynen canim saglikli dunyaya gelsinlerde insAllah gerisi bi sekilde halolur kac yasinda canim kizinAynen canım Rabbim yardım eder sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi bi şekilde halloluyorsenin bi de ilk benim bi kızım var ona rağmen ikiz istiyorum nasıl yapacaksam
Canim 4 haftaliktim ogrendigimde ilk degerim persembe verdim kani 1406ydi ikinci verdigim kanda 2815 cikti onuda cumartesi verdim canim ben iki emriyo koyuldu onun icin ikizdir diye dusunuyorum ama bilemem daha kesemizi gormedik cunku yarin gorcez insAllahSenin değerin kaç çıkmıştı ve o ara kaç haftalıktın canım
İki buçuk yaşındaAynen canim saglikli dunyaya gelsinlerde insAllah gerisi bi sekilde halolur kac yasinda canim kizin
Teşekkür ederim kuzumGozun aydin canimmmmmm
Allah bagislasin uzun hayirli omur versin insAllahİki buçuk yaşında
Kalp atisini duydum mu icim komple rahatlicak sonra bisey olursa Allah korusun en azindan ilac yuzunden olmadigini bilicem simdi kadin dogumcum ilac icildiginde ya hep ya hic olur ya tutunur ya direk duser dedi bakalimniye oyle birsey dediki doktor canim Allah korusun dua et bol bol Allahin izniyle bisey olmaz insAllah ama iyi dusun iyi olsun
Aynen balim hayirlisi insallah hepimiz icinAynen oyle olacaksa hiçbişey engel olamaz. Hayırlısı olsun inşallah sen korkma
Ayy bide biri aglayinca digeri de basliyomus yaaa aglamayaaa ayy Allah sabir versin ikizleri ucuzleri besizleri falan olanlara cok zor anacimmmZor olduğu kesin
Allah razı olsun canımmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah bagislasin uzun hayirli omur versin insAllahay yerim ben onu tatli tatli ne guzel kosuyordur o simdi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?