Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ilac falan verdi mi sana muane falan etti mi yoksa sadece kan sonucuna bakıp gönderdi
Baktı rahim kalınlıgı 12 cm dedi. Sol tarafta kistik bişey görünüyor dedi o zaten yıllardır var bende. Ve folik asite devam et dedi.

Benimde bunun için doktora görünmem lazım kese bile gözükmese belki benim içinde kan sulandırıcı progestana ihtiyac vardır dimi
Progestan genelde düşük tehlikesinde kullanılıyor, kan sulandiricida pıhtılaşma sorununuz varsa, normalde şuan sadece folik asit kullaniliyor

Progestan genelde düşük tehlikesinde kullanılıyor, kan sulandiricida pıhtılaşma sorununuz varsa, normalde şuan sadece folik asit kullaniliyor
İşte pıhtılaşma var mı bilmiyorum canım düşük tehlikesi var mı onuda bilmiyorum bunun için gitsem daha iyi olcak sanırım folik asiti kullanıyorum zateb

Aynen bikac ay sonra beden beden alip stok yapicam biraz
Bebek bezini stoklamak çok yanlış birşey:) çünkü bebeğe alerji pisik yapabiliyor ve her bebegin gelisimi farkli bazilari ayni numarayi 1 ay kullaniyor bazilari 3 4 ay yani şimdiden tasarruf yapmak icin alayim dersiniz ama.sonra hiç kullanamayabilirsiniz, hem.her zaman indirim oluyor zaten stoklamak.icin ıslak mendil daha mantıklı ,

İşte pıhtılaşma var mı bilmiyorum canım düşük tehlikesi var mı onuda bilmiyorum bunun için gitsem daha iyi olcak sanırım folik asiti kullanıyorum zateb ☺☺
Düşük tehlikesi olması için öncelikle.kanama olması gerekir, kanama yoksa şuan.icin bi tehliken yok.demek pihtilasma için genelde doktorlar pek bakmıyor, sen sorarsın ve istersin testi, benim gebeliklerim sorunlu olduğu için doktor direk verdi testleri ama sen endişe etme bence keyfini çıkar sadece o var mi.bu var mi diye düşünürsen sürekli kendini yıpratırsın

Hayır doktor hiç bişey söylemedi bana şuan rahime yerleşmiş felan dedi sadece
O zaman kim belirledi bebeğin kaç haftalık olduğunu ?? Doktora muayene ye gittiğinde son adet tarihini soruyor ilk önce ve ona gore bakıyor, eğer uyumlu değilse mesela.diyorki geç döllenme.olmus ader tarihi 5 gün değiştiriyoruz bundan sonra öyle bakılicak. Şat tarihine gore 6 haftalık diyorsun ama 4 haftalık diyen kim o zaman :)

Hayırlı olsun canim, son adet tarihi ile uyumlumuydu yoksa doktor tarih değişikliği yaptimi
Uyumluydu heralde canım ay bişey hatırlamıyorum kese görceğimi beklemediğim için şimdi devamlı gideceğim doktor bulucam hep ona gidicem

İlk olunca tecrübesiz oluyor insan da ondan

bende fazla bi belirti yok gibi kuzum
hafif göğüs ağrısı birazda kasıkta ağrı
bakalım neler olcak

Ben 4 haftalık demedim ki zaten doktorum kese görününce hesaplanacağını söyledi

Valla sans isi alicam islak mendilde alt acma bezide kampanyalarda alicam beden beden koseye koyucam olmazsa artik durumu olmayan birine gider kumar oynicam

Ah bebegim insallah saglıklı hallerinide görürsün tatlı bekleyisler tatlı heyecanlar bunlar artık rabbim ömür boyu yavrunuzun bereketiyle yüzünüzü güldürsün insallah darısı ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanıp tutusan herke olsun insallah dualarımız kabul olsun bebegim cok sevindim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…