Baktı rahim kalınlıgı 12 cm dedi. Sol tarafta kistik bişey görünüyor dedi o zaten yıllardır var bende. Ve folik asite devam et dedi.Canım ilac falan verdi mi sana muane falan etti mi yoksa sadece kan sonucuna bakıp gönderdi
Insllh valla. Hele bi tiksinme var yiyecklerden. Yaaa Rabbii yok bole bisey. Gozunun onune gelio miden bulanio. Yemek yemegi seven ben gibiler icin cok zorAhhaaha insallah bulanmaz
Sen kendi kendine nazar degdirecksin solemedi demeAy bilmiyorum istahimin masallahi var durmuyo asiri yemekten bulanti cekiyorum
Evt dogrudur bunu doktor mu söyledi kaç gün fark ettiEvet benim normalde son adetine gore 6 hafta oldu bugun ama geç döllenme olmuş geç yumurtlamisim
Progestan genelde düşük tehlikesinde kullanılıyor, kan sulandiricida pıhtılaşma sorununuz varsa, normalde şuan sadece folik asit kullaniliyorBenimde bunun için doktora görünmem lazım kese bile gözükmese belki benim içinde kan sulandırıcı progestana ihtiyac vardır dimi
Hayırlı olsun canim, son adet tarihi ile uyumlumuydu yoksa doktor tarih değişikliği yaptimiKızlar doktora geldim bugün kan veririm diye ama kese göründü 5haftalık miniğim❤❤❤
Ayy bende gideyim o zaman ilk olunca insan daha çok korkuyor ve tecrübesiz oluyorBaktı rahim kalınlıgı 12 cm dedi. Sol tarafta kistik bişey görünüyor dedi o zaten yıllardır var bende. Ve folik asite devam et dedi.
İşte pıhtılaşma var mı bilmiyorum canım düşük tehlikesi var mı onuda bilmiyorum bunun için gitsem daha iyi olcak sanırım folik asiti kullanıyorum zatebProgestan genelde düşük tehlikesinde kullanılıyor, kan sulandiricida pıhtılaşma sorununuz varsa, normalde şuan sadece folik asit kullaniliyor
Bebek bezini stoklamak çok yanlış birşey:) çünkü bebeğe alerji pisik yapabiliyor ve her bebegin gelisimi farkli bazilari ayni numarayi 1 ay kullaniyor bazilari 3 4 ay yani şimdiden tasarruf yapmak icin alayim dersiniz ama.sonra hiç kullanamayabilirsiniz, hem.her zaman indirim oluyor zatenAynen bikac ay sonra beden beden alip stok yapicam biraz
Hayır doktor hiç bişey söylemedi bana şuan rahime yerleşmiş felan dedi sadeceEvt dogrudur bunu doktor mu söyledi kaç gün fark etti
Düşük tehlikesi olması için öncelikle.kanama olması gerekir, kanama yoksa şuan.icin bi tehliken yok.demekİşte pıhtılaşma var mı bilmiyorum canım düşük tehlikesi var mı onuda bilmiyorum bunun için gitsem daha iyi olcak sanırım folik asiti kullanıyorum zateb ☺☺
O zaman kim belirledi bebeğin kaç haftalık olduğunu ?? Doktora muayene ye gittiğinde son adet tarihini soruyor ilk önce ve ona gore bakıyor, eğer uyumlu değilse mesela.diyorki geç döllenme.olmus ader tarihi 5 gün değiştiriyoruz bundan sonra öyle bakılicak. Şat tarihine gore 6 haftalık diyorsun ama 4 haftalık diyen kim o zaman :)Hayır doktor hiç bişey söylemedi bana şuan rahime yerleşmiş felan dedi sadece
Uyumluydu heralde canım ay bişey hatırlamıyorum kese görceğimi beklemediğim içinHayırlı olsun canim, son adet tarihi ile uyumlumuydu yoksa doktor tarih değişikliği yaptimi
İlk olunca tecrübesiz oluyor insan da ondanDüşük tehlikesi olması için öncelikle.kanama olması gerekir, kanama yoksa şuan.icin bi tehliken yok.demekpihtilasma için genelde doktorlar pek bakmıyor, sen sorarsın ve istersin testi, benim gebeliklerim sorunlu olduğu için doktor direk verdi testleri ama sen endişe etme bence keyfini çıkar sadece o var mi.bu var mi diye düşünürsen sürekli kendini yıpratırsın
kuzum işte 2 günüm kaldıSen ne alemdesin cnm bende seni merak ettimdi
bende fazla bi belirti yok gibi kuzumDers çalısıyorum canım sen naptınnyok canım pazartesiye kadar yapmıcam test ben yumurtlamadan 17 gün sonra yap dedi bana testi aldığım kişi. Belirti olarakta aynı göğüs ağrısı devam kasık ağrısı oluyor işte arada adet olucak gibi ama sürekli değil akıntı oluyor bide ya sende ne var ne yok
Ben 4 haftalık demedim ki zaten doktorum kese görününce hesaplanacağını söylediO zaman kim belirledi bebeğin kaç haftalık olduğunu ?? Doktora muayene ye gittiğinde son adet tarihini soruyor ilk önce ve ona gore bakıyor, eğer uyumlu değilse mesela.diyorki geç döllenme.olmus ader tarihi 5 gün değiştiriyoruz bundan sonra öyle bakılicak. Şat tarihine gore 6 haftalık diyorsun ama 4 haftalık diyen kim o zaman :)
Valla sans isi alicam islak mendilde alt acma bezide kampanyalarda alicam beden beden koseye koyucam olmazsa artik durumu olmayan birine gider kumar oynicamBebek bezini stoklamak çok yanlış birşey:) çünkü bebeğe alerji pisik yapabiliyor ve her bebegin gelisimi farkli bazilari ayni numarayi 1 ay kullaniyor bazilari 3 4 ay yani şimdiden tasarruf yapmak icin alayim dersiniz ama.sonra hiç kullanamayabilirsiniz, hem.her zaman indirim oluyor zatenstoklamak.icin ıslak mendil daha mantıklı ,
Ah bebegim insallah saglıklı hallerinide görürsün tatlı bekleyisler tatlı heyecanlar bunlar artık rabbim ömür boyu yavrunuzun bereketiyle yüzünüzü güldürsün insallah darısı ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanıp tutusan herke olsun insallah dualarımız kabul olsun bebegim cok sevindimCanımmm cok teşekkür ederim doktordam geldim beta takip edilecek bir süre dedi kese için cok erken dedi. Bu bekleyiş hamileliği beklemekten sanırım daha stresli olacak. Saglık sıhhat versin Rabbim. Sana da nasip etsin inşallah şu mubarek gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?