Amin ahh insallah balammm insallah bereketiyle gelsin oglunuz erkeginiz insallahCok sagol canm benim darisi diger isteyen arkadaslarimiza nasip etsin insallah ❤
Amin cnm inşallahSen de duyarsın inşallah sağlıkla ilerlesin hamişliğin balım.
Ayy ilk aylar istah kesilir diyo herkes senin kesilmedi mi diyo dedim yooo bi oturusta bi dana yerim
Benim kaybettiğim bebeklerim de tek yumurta ikizleriydiAyy bide biri aglayinca digeri de basliyomus yaaa aglamayaaa ayy Allah sabir versin ikizleri ucuzleri besizleri falan olanlara cok zor anacimmm
Doğrudur ama herkesin basina gelen seylerde degil o yuzden icin rahat olsunİlk olunca tecrübesiz oluyor insan da ondan ☺
Yaa ben mi yanlış okudum acaba :)) evet en iyisi kesenin oluşmasını beklemek, sağlıkla ilerler inşallahBen 4 haftalık demedim ki zaten doktorum kese görününce hesaplanacağını söyledi
İnşallah canımHayırlısı valla canım ama kesede görünür zaten
Yanı sen bilirsin yine de küçük numaraları çok alma derim.ben :))Valla sans isi alicam islak mendilde alt acma bezide kampanyalarda alicam beden beden koseye koyucam olmazsa artik durumu olmayan birine gider kumar oynicam
Bakalım bekleyelim görelim sende 2 gün sonra yap test sabredelim ben sabrediyorum vallabende fazla bi belirti yok gibi kuzum
hafif göğüs ağrısı birazda kasıkta ağrı
bakalım neler olcak
Hayırlı olsun cnmVe Hamileyimmmmmmmmmşükürler olsun
Haha bana gönderirsin belki yakındır bebişimin gelmesiValla sans isi alicam islak mendilde alt acma bezide kampanyalarda alicam beden beden koseye koyucam olmazsa artik durumu olmayan birine gider kumar oynicam
Ben şimdi fark ettik senin alttaki hamilelik tablosunda 4 hafta yazıyor o yuzden aklım karıştı:))Ben 4 haftalık demedim ki zaten doktorum kese görününce hesaplanacağını söyledi
Canım nasıl gidiyor belirtiler başladımı hamilelik hormonlarıAmin cnm inşallah
Yatıyorum valla kuzu hep uykum var halsizlik var agrılar devam ediyor bugün regl günüm sanki gelecek gibi durmadan korkudan lavaboya gidiyorumCanım nasıl gidiyor belirtiler başladımı hamilelik hormonları
Yaaaa uzmek istemedin kiiiye kız bosver bebisin iyi olsun
Benim kaybettiğim bebeklerim de tek yumurta ikizleriydi
Yok hemen buyuyolarmis annem sadece yeni dogan al bi kac tane dedi ufak ufak pirt yaparken pisletir o zaman cok gider dediYanı sen bilirsin yine de küçük numaraları çok alma derim.ben :))
Bak o uykular ilaclardan diyordun bebistenmisYatıyorum valla kuzu hep uykum var halsizlik var agrılar devam ediyor bugün regl günüm sanki gelecek gibi durmadan korkudan lavaboya gidiyorumsende durumlar ne bata kaç gün kaldı
Insallah canim benimm ❤❤Amin ahh insallah balammm insallah bereketiyle gelsin oglunuz erkeginiz insallah
Ayy kizz ovulasyon gondericem burdan birine isten hastaneden bi turlu gonderemedim ayip oldu kadina yarin gondericem insallah ona 2 hafta oldu heralde soz verdim kadina bi cikamadim ki kargoya dogruHaha bana gönderirsin belki yakındır bebişimin gelmesi
Evet kuzum ama halen rahatlamadım kuzu cumarteside arttıgını görsem rahatlıcam birazBak o uykular ilaclardan diyordun bebistenmis
NanaaaaaaaagggggggggggggggğğBak o uykular ilaclardan diyordun bebistenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?