- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Sakin olur musun kuzum? Sitres en buyuk dusman diye sen demiyo muydun banaEvet kuzum ama halen rahatlamadım kuzu cumarteside arttıgını görsem rahatlıcam biraz
Kötü düsünmek yok yavrum suan en zoru basardın allahın izniyle devamıda gelecektir elbet icini ferah tut belki bir artar pir artar gelir ikizlerEvet kuzum ama halen rahatlamadım kuzu cumarteside arttıgını görsem rahatlıcam biraz
Fasulyeeeeeeeee anaaaaaasssııııııııııııııNanaaaaaaaagggggggggggggggğğ
Bak seni gorunce nasil mutlu oldummmmFasulyeeeeeeeee anaaaaaasssıııııııııııııı
Bende yanlış anlatmış olabilirim heyecandan felan bilmiyorum ki artık ama bence de en iyisi keseyi beklemek yaYaa ben mi yanlış okudum acaba :)) evet en iyisi kesenin oluşmasını beklemek, sağlıkla ilerler inşallah
Olumlu oluyorum zaten kuzuda insan merakta ediyor işte bugün regl günüm ondan stresim galibaSakin olur musun kuzum? Sitres en buyuk dusman diye sen demiyo muydun banaarticak kizzz benim gelinin betasi kaynanasi gibi guclu o kaynanam dediydi ben uzuluyorum diye size cektiyse gucludur siz ne zorluklar cektiniz yine de birbirinizi birakmadiniz diye bende sana diyim arada da kendimi oveyim dedim hhahahahha
Hhahaha ikiz imkansız gibi bişey kuzu ya tek transfer oldu çünkü olumluyum ama risk ddvam ediyor sonıçta tüp bebek biraz daha riskli ilk 3 ay kritikKötü düsünmek yok yavrum suan en zoru basardın allahın izniyle devamıda gelecektir elbet icini ferah tut belki bir artar pir artar gelir ikizler
Hangi ilaclari kullaniyosun canimHhahaha ikiz imkansız gibi bişey kuzu ya tek transfer oldu çünkü olumluyum ama risk ddvam ediyor sonıçta tüp bebek biraz daha riskli ilk 3 ay kritik
Teşekkür ederim canım aklıma getirmemeye çalışıyorum öyle şeylerDoğrudur ama herkesin basina gelen seylerde degil o yuzden icin rahat olsun
Dahaaa kac tane regli goruceksin susaminla kirmizilik olmayanOlumlu oluyorum zaten kuzuda insan merakta ediyor işte bugün regl günüm ondan stresim galiba
Hadi ya kasık ağrısı oluyormu bende de var adrt olucak gibi keşke olsa bebişYatıyorum valla kuzu hep uykum var halsizlik var agrılar devam ediyor bugün regl günüm sanki gelecek gibi durmadan korkudan lavaboya gidiyorumsende durumlar ne bata kaç gün kaldı
Hadi ya vakit olmuyorki canım gönderrirsin bir ara artıkAyy kizz ovulasyon gondericem burdan birine isten hastaneden bi turlu gonderemedim ayip oldu kadina yarin gondericem insallah ona 2 hafta oldu heralde soz verdim kadina bi cikamadim ki kargoya dogru
Valla şuan hamile olup olmadıgımı bilmiyprum ama saydıkların bende var inanılmaz gerçekçi rüyalar görüyorum film gibiHamisler bi soru sorup kenara cekiliorum belirtiler diyicem yine ama hepinizin ortak biseyi varmi o bakimdan soruorum bunu cunku okudugum kadariyla aranizda gogus arasi olan olmus olmayanda olmus ortak bi belirtiniz varmiydi merak ettim yada hissiyatiniz ne oldu ortak mesela ruya ?
Yada ates basmasi ?
Yada adet olacak gibimi oldunuz ?
Yada vucutta degisiklik ?
Akinti vs gibi dior soruyor ve kenara cekiliorum saygilar rabbim sag salim hayirli evlatlar nasip etsin saglikli kolay dogumlariniz olsun insallah
Canım benim kuzenim tüp bebekle hamile kaldı doğumu bu hafta hatta doktor ona demişki yattıgın yerde bacaklarını hareket ettir sürekli ki bebek alışsın ve iyice tutunsun sürekli yatma demiş sana birşey önerdimi doktorun??Hhahaha ikiz imkansız gibi bişey kuzu ya tek transfer oldu çünkü olumluyum ama risk ddvam ediyor sonıçta tüp bebek biraz daha riskli ilk 3 ay kritik
Zaten senden baska kimsede yazmadi sagolsunlarValla şuan hamile olup olmadıgımı bilmiyprum ama saydıkların bende var inanılmaz gerçekçi rüyalar görüyorum film gibi
Folattro folikasitHangi ilaclari kullaniyosun canim
İnşallah kuzu ya sevincim devam eder sag salim kucağıma alırım inşallah hepimizDahaaa kac tane regli goruceksin susaminla kirmizilik olmayanAyrica 9 ay boyunca adet gunlerinde adet sancisi gibi sanci cekermissin panik yok bebek
İnşâllah bebiş gelir regl yerine cnm bnde ile gögüs agrısı yok sadece kahverengi leke gibi oldu cnmHadi ya kasık ağrısı oluyormu bende de var adrt olucak gibi keşke olsa bebişilk zamanların canım halsizlik falan olur içini rahat tut sen göğüslerin ağrıyormu peki canım haftasonu gibi görünüyor yumurtlamaya göre
Yok cnm günlük hayatına devam et ilk 3ay riskli egilmek uzanmak agırlık yasak dedi temizlik ve agır işlerde yasakCanım benim kuzenim tüp bebekle hamile kaldı doğumu bu hafta hatta doktor ona demişki yattıgın yerde bacaklarını hareket ettir sürekli ki bebek alışsın ve iyice tutunsun sürekli yatma demiş sana birşey önerdimi doktorun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?