Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hhahaha ikiz imkansız gibi bişey kuzu ya tek transfer oldu çünkü olumluyum ama risk ddvam ediyor sonıçta tüp bebek biraz daha riskli ilk 3 ay kritik
Orası hic belli olmaz kuzum tek yumurta ikizi olursa görürüm ben senin imkansızını allah büyük sen yinede dikkat et kendine cokta fazla strese kapılma evladını icine koyan rabbim onu korumasınıda bilir tedbir senden gerisi allahtan

Ay

aynen insan merak ediyor valla ya senin kaç gün kaldı bata
Cok gun kaldi yarin hastaneye gidiom cnm yumurta takibi yapiolio asilama olcak da bnm agrilarim var bilmiom nolcak , klomen kullandim bu ay internette ve bazi kizlarla konustum o ilac erken ovulsyon yaptigi icin erken adet olabiliomusum bilmiom tam o yuzden

Folattro folikasit
Crione jel
Coraspin
Estroferm
Progestan kapsül
Ve tsh ilacı cnm sen
Oksopar kan sulandirici igne
Clımara fort bant cilde yapisiyor
Crınone jel
Estrofem
Folbiol folik asit
Pregestan igne gun asiri vurunuyom

Canım benim hala akıntım yok göğüs ağrımda hiç yok sadece çok hafif dolgunluk var bel ağrısı ve kasık ağrısı var bende bi gün baş ağrısı yaşadım aşırı geçti sonra

Ha bide gaz ve lavaboya sık sık gidiyom bunlar aslında adet olunacağı zamanda olan şeyler

Anladım canım daha adet olmadın mı yani

Yok hemen buyuyolarmis annem sadece yeni dogan al bi kac tane dedi ufak ufak pirt yaparken pisletir o zaman cok gider dedi
Evet hemen büyüyorlar hemde ben.kizimda 1 ayda 1 numara, 2.ayda 2 numara, 3.ayda 3 numara kullandim, sonra uzun sure 4 numara kullandim ama mesela eltimin kizi daha yavas buyudu o daha uzun kullandi diger numaralari

Evet hemen büyüyorlar hemde ben.kizimda 1 ayda 1 numara, 2.ayda 2 numara, 3.ayda 3 numara kullandim, sonra uzun sure 4 numara kullandim ama mesela eltimin kizi daha yavas buyudu o daha uzun kullandi diger numaralari
Aman simdilik 2 ser paket alip koyucam muhtemelen buyuk bedeni bikac fazla alirim

Canım benim hala akıntım yok göğüs ağrımda hiç yok sadece çok hafif dolgunluk var bel ağrısı ve kasık ağrısı var bende bi gün baş ağrısı yaşadım aşırı geçti sonra
Adet gunun gectikden sonrami oldu bu belirtiler sonrami cnm bnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…