Allah mutlulugunu daim etsin bebegimBak seni gorunce nasil mutlu oldummmm
aynen insan merak ediyor valla ya senin kaç gün kaldı bataZaten senden baska kimsede yazmadi sagolsunlar
Ya öle merak ettim hani ortak bisey varmi die ates akinti agri vs gibi merak iste yasamayinca soruosun
Yerleşmeden olmustur o canım büyük ihtimalleİnşâllah bebiş gelir regl yerine cnm bnde ile gögüs agrısı yok sadece kahverengi leke gibi oldu cnm
Orası hic belli olmaz kuzum tek yumurta ikizi olursa görürüm ben senin imkansızını allah büyükHhahaha ikiz imkansız gibi bişey kuzu ya tek transfer oldu çünkü olumluyum ama risk ddvam ediyor sonıçta tüp bebek biraz daha riskli ilk 3 ay kritik
Anladım canım çokta sakınma rahat ol hep olumsuz kafayla yaşama stres yapmaYok cnm günlük hayatına devam et ilk 3ay riskli egilmek uzanmak agırlık yasak dedi temizlik ve agır işlerde yasak
Cok gun kaldiAy
aynen insan merak ediyor valla ya senin kaç gün kaldı bata
Anladım canım çokta sakınma rahat ol hep olumsuz kafayla yaşama stres yapma
Oksopar kan sulandirici igneFolattro folikasit
Crione jel
Coraspin
Estroferm
Progestan kapsül
Ve tsh ilacı cnm sen
Canım benim hala akıntım yok göğüs ağrımda hiç yok sadece çok hafif dolgunluk var bel ağrısı ve kasık ağrısı var bendeHamisler bi soru sorup kenara cekiliorum belirtiler diyicem yine ama hepinizin ortak biseyi varmi o bakimdan soruorum bunu cunku okudugum kadariyla aranizda gogus arasi olan olmus olmayanda olmus ortak bi belirtiniz varmiydi merak ettim yada hissiyatiniz ne oldu ortak mesela ruya ?
Yada ates basmasi ?
Yada adet olacak gibimi oldunuz ?
Yada vucutta degisiklik ?
Akinti vs gibi dior soruyor ve kenara cekiliorum saygilar rabbim sag salim hayirli evlatlar nasip etsin saglikli kolay dogumlariniz olsun insallah
Ha bide gaz ve lavaboya sık sık gidiyom bunlar aslında adet olunacağı zamanda olan şeylerHamisler bi soru sorup kenara cekiliorum belirtiler diyicem yine ama hepinizin ortak biseyi varmi o bakimdan soruorum bunu cunku okudugum kadariyla aranizda gogus arasi olan olmus olmayanda olmus ortak bi belirtiniz varmiydi merak ettim yada hissiyatiniz ne oldu ortak mesela ruya ?
Yada ates basmasi ?
Yada adet olacak gibimi oldunuz ?
Yada vucutta degisiklik ?
Akinti vs gibi dior soruyor ve kenara cekiliorum saygilar rabbim sag salim hayirli evlatlar nasip etsin saglikli kolay dogumlariniz olsun insallah
Anladım canım daha adet olmadın mı yaniCok gun kaldiyarin hastaneye gidiom cnm yumurta takibi yapiolio asilama olcak da bnm agrilarim var bilmiom nolcak , klomen kullandim bu ay internette ve bazi kizlarla konustum o ilac erken ovulsyon yaptigi icin erken adet olabiliomusum bilmiom tam o yuzden
Çok yok canım arada oluyor oda normal şekilde sık değil yaniDostum dostum gaz sorunu varmı sendede
Bunları neden kullanıosun uzOksopar kan sulandirici igne
Clımara fort bant cilde yapisiyor
Crınone jel
Estrofem
Folbiol folik asit
Pregestan igne gun asiri vurunuyom
Evet hemen büyüyorlar hemde ben.kizimda 1 ayda 1 numara, 2.ayda 2 numara, 3.ayda 3 numara kullandim, sonra uzun sure 4 numara kullandim ama mesela eltimin kizi daha yavas buyudu o daha uzun kullandi diger numaralariYok hemen buyuyolarmis annem sadece yeni dogan al bi kac tane dedi ufak ufak pirt yaparken pisletir o zaman cok gider dedi
Bende yanlış anlatmış olabilirim heyecandan felan bilmiyorum ki artık ama bence de en iyisi keseyi beklemek ya
[/QUOTE
Altta yazıyormuş 4 hafta :) acaba oraya mi yanlış yazdın bilgilerini :) seninki aslında belli olur büyük ihtimal 6.haftadaysan
İnsallah bitanem insallahİnşallah kuzu ya sevincim devam eder sag salim kucağıma alırım inşallah hepimiz
Aman simdilik 2 ser paket alip koyucam muhtemelen buyuk bedeni bikac fazla alirimEvet hemen büyüyorlar hemde ben.kizimda 1 ayda 1 numara, 2.ayda 2 numara, 3.ayda 3 numara kullandim, sonra uzun sure 4 numara kullandim ama mesela eltimin kizi daha yavas buyudu o daha uzun kullandi diger numaralari
Adet gunun gectikden sonrami oldu bu belirtiler sonrami cnm bnmCanım benim hala akıntım yok göğüs ağrımda hiç yok sadece çok hafif dolgunluk var bel ağrısı ve kasık ağrısı var bendebi gün baş ağrısı yaşadım aşırı geçti sonra
YalanççççııığğğAllah mutlulugunu daim etsin bebegimsen mutlu ol diye girdiydim bende
Tüp bebekle hamile kaldim o yuzden canim sanirim tup bebek olunca dusuk tehlikesi daha cok oluyor onun icin kullandiriyolarBunları neden kullanıosun uz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?