Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım daha adet olmadın mı yani
5 ekimde oldum adet gec oldum bu ay iste takip makip bilmiom biraz tedirginim yorgunum daha var yani adete cnm bnm zaten bakiolar sadece umudum yarin baktiklarinda 17 mm ustunde olmasi igne vurcaklar eger 17 mm nin altinda olursa yine git gel yapcam hastane uzak ve orasi insani ciddi anlamda cok yoruo

Aşılama tedavisimi gorusuyosun canim

Ovu dan 1 hafta sonra filan annem rüyasında görmüş eve bir kız bebek geliyor dedi ben en çok ondan ümitlendim:) sonra bende bebem gordum.ama.benim.degildi baskasinindi, kendimin hcg test yapıp pozitif çıktığını gordum:))

Annenlerde kaldım orda yatarken hep.belim ayırır o yüzden ona yormuştum ama bel ağrısı yaşadım biraz.

Göğüslerini hep kontrol ettim hiç bişey yoktu :) ateş basmasida yoktu hep üşüyordum, ayağımda çorap patikle gezdim :)

Bazı günler çok kuruluk hissettim.bazi günler islaklik.ama belli bir akinti gormedim.

Ve benim.icin en belirleyici şey ovu dan 1 hafta sonra filan alt karnimda bi ağırlaşma gerginlik hissettim. Işte o zaman dedim hamileyim galiba.
Cunku önceki gebeligimde de aynen ovu dan 1 hafta sonra yine aynı agirlasmayi hissetmiştim. Daha önceki aylarda o agirlasmayi hissetmediğim için hamilelik umidim olmamıştı l ta ki bu aya kadar. Ama bu herkeste aynı olcak.diye bişey yok.

Mesela ilk gebeligimde çok mide yanması ekşimesi yaşamıştım. En çok hatırladığım o. Ama bunda pek öyle bişey olmadi. Arada kasik batması oldu sadece.

Bendeki belirtiler boyleydi canim :)

Ts ederim cnisi cok guzel ve detayla anlatmissin rabbim sagsalim kucagina bagislasin

Anladım canım inşallah büyürde hemen başlarsınız canım

Bende patikle geziyorum bir üşüyorum bir ateş basıtor banada kasıgım bir ağrıyor bir geöiyor benimde

Kizlar size borsey soracagim beta hcg 387 ckmsti yahani bende kesin hamilemi oluyorm brazdan istem cikip doktora gidecehmde internette degisik seyler yaziyor kafami karistiriyor

Eklentiler

• 01029DF2-9180-4CB9-B996-421B15CF3223.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 2BE063BC-5D21-4A60-87FE-14ECA008F4F1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 78C6CB2A-6ADF-459F-BB16-AE2DD08AABFB.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 29
Ee senin yumurta takibin yapilmadimi canim peki
Kuzum 2 kez gittim hastaneye ilkinde klomen verdi adetliydim sonra pazartesi ayin 14 de gittim yanlis hatirlamiosam 10 mm buyumus cuma yine gel ultrasynla bakicaz dedi doktor sagolsun dewlet duzgunce solemiolar hic bi seyi ilacida kullanma dedi bna yarin gitcem yine bakcaklar buyume varmi die ama kasiklarim agrio adet olcak gibi oluorum ilaci ictigimden beri demekki ii bisey buyuo sanirim insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…