Biz 0.5 gormrkden yorulduk kiz sen ne dion tabiki tamilesin 10 ve uzeri 5 ve uzeri hamile demekKizlar size borsey soracagim beta hcg 387 ckmsti yahani bende kesin hamilemi oluyorm brazdan istem cikip doktora gidecehmde internette degisik seyler yaziyor kafami karistiriyor
Kiz bnde onceden 1.20 goruyodm bu ay sok gecrdmBiz 0.5 gormrkden yorulduk kiz sen ne dion tabiki tamilesin 10 ve uzeri 5 ve uzeri hamile demek
Benim bunların arasında 4 gün var,.seninki de benziyor bu sonuca :)
Canım hamilesin nasıl farklı seyler yazıyorlar?Kizlar size borsey soracagim beta hcg 387 ckmsti yahani bende kesin hamilemi oluyorm brazdan istem cikip doktora gidecehmde internette degisik seyler yaziyor kafami karistiriyor
Canım koyulasıyor bence yarında yap
İnşallah kuzum yaaaBence umut var :))
İnşallah canımmBencede umut varr insallah bebisin tutunmustr canm
Canım koyulasıyor bence yarında yapbende yaptım ama daha silik benim
Kiz yoksa yoksa yoksa hamismisin koyu cikmis iste
Fayda için kullanıosundur canım bende bi an neden bi hamile bu kadar ilaç alsım dedim kendi kendime.Tüp bebekle hamile kaldim o yuzden canim sanirim tup bebek olunca dusuk tehlikesi daha cok oluyor onun icin kullandiriyolar
Kuzum adete kaç kala yaptın bunları hatırlıyormusunBenim bunların arasında 4 gün var,.seninki de benziyor bu sonuca :)
Kiz yoksa yoksa yoksa hamismisin koyu cik
Canım haftasonu gibi benim adet yumurtlamaya göre dün daha silikti benimki bugün daha da görünüyor yarında yapıcam bakalım inşallah koyulasır canım ya ikimizindeAa yapmışsın kuzumm
Senin kaç var adete
İnşallah ikimizinde koyulaşır yaaa
Canm gebelkde cift cozgi ckti sabah kan verdn 387 cikti smdi soktora gidicm ondan duyim hamile sin doye desn bi rhatlicm ozaman sevncem deli gbiİnşallah canımm
Sende bi yapsan aslında ovu
Adete kadar hergün yapalım kuzumCanım haftasonu gibi benim adet yumurtlamaya göre dün daha silikti benimki bugün daha da görünüyor yarında yapıcam bakalım inşallah koyulasır canım ya ikimizinde
Aynen canım yapalımAdete kadar hergün yapalım kuzum
İnşallah hiç gelmez adet
Bu arada senin aldığın yerden aldım ovu testlerini instagramdan
Dün sipariş vermiştim bugün geldi
Nasıl hızlılar yaa
Çok beğendim testleri
Biliyorsun 3 gündür yaptıklarım hep bozuktu
Sağol kuzum öneride bulunduğun için
Aynen kuzum yaaAynen canım yapalımevet hemen gönderiyorlar canım hassas bide bak koyu çıkarmıs doğru sonuc veriyor bunşar canım rica ederimm
Onlar hiç iyi değil kimseye önermiyorum ben bunlar en güzeliiiiAynen kuzum yaa
Ben o diğer kaset testlerle sinir olmuştum hep yarım yamalak çıktı son aldıklarım
Yok kiz nete bakma sonucun karsisinda bile yazio 5 ve uzeri vs die hamissin masallahKiz bnde onceden 1.20 goruyodm bu ay sok gecrdmya sacmasapan seyler yaziyo internette
Guzel dusun guzel olsun insallah vardir bebisKeşke kuzumm yaaa
Ama böyle koyu çıkıpta hamile olmayanda oluyomuş
İnşallah vardır inşallah
Amin inşallah canım çok sağol Rabbim sana da ve isteyen herkese nasip etsin insaAllahTs ederm cnm bnm rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?