Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası öle cnm ama degerde çoknyüksek değil ya ondan kurban oldugum Rabbim inşalllah sag salim devam ettirir

Kizlar size borsey soracagim beta hcg 387 ckmsti yahani bende kesin hamilemi oluyorm brazdan istem cikip doktora gidecehmde internette degisik seyler yaziyor kafami karistiriyor
Kız ben 29 değerle hamile olduğuma inandım sen bu değerle nasıl şüpheye düşüyon

Anladim canim ama bende asilama tedavisi uyguladim iki kere ama ilk asilma denenmeden once klomen le yumurtalarimi 1 defa buyutmustum bunudu doktora solemistim ilk asilamamda kolomenle basladik 5 gun kullandim sonra doktira gittim bakti fazla buyumemis oldugu icin menopur diye yumurta buyutmek icin igne var onla devam ettim ama iki gunde bir yumurta kontrulene gidiyordum ikinci tedavimde de direk menapurla basladik ayni iki gunde bir gittim yumurta kontrulune sen niye sadece iki defa gittin onu anlayamadim iste

Bilmiomki onlar gel dio bn gidiom ole dediler cok sewindim bi cok sey sormak istiorum acikcasi yasadigim bn ilaci kullandim adetliyken ama cok kisa surdu adetim normalde uzun surerdi gecen ayda rahim filmine girmistim sanirim o adetide duzenliomus nys ilaci kullandikdan 2 3 gun sora adet bitti ve asiri gogus acimasi adet olucakmisim gibi agri uyku arada ates basmasi oldu son 4 gundur arada bi adet olcak hissi var mesela bugun bacagima vurdu agri gogus agrim cok hafif akintimda bildigin cok artti dokununca bile kasiklara acio normalde terlemem ama uyandigimda su gibiyim bu ilacin etkisimi yani yumurtalar buyuo anlaminami gelio yarin adetin 14 gunu yani ovulasyn gunu takvime gore ?
Bide 10 mm dio internette baktim 1 2 mm buyume oluomus gunde neden bna hizlansin die ilaca dewam et veya gunde 2 tane ic demedi de 1 tane ic dedi ki kafamda deli sorular uzgunum cok uzun oldu dewlete gidiorum hic bilgi vermiolar

Ayy kizlar uzak durayim belki ozaman kendiliginden olur diyorumda dayanamadim bugun reglinin 24.günü ovulasyon testi yaptim pik olmuş sanki. Aksi gibi yarinda misafirlerim geliyor 1 hafta bendeler iliski imkansiz. Yarin sabahi degerlendirebilirim ancak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…