Galiba cnm kimi her regl zamanı sancı çekiyormuş zatenYerleşmeden olmustur o canım büyük ihtimalle
Orası öle cnm ama degerde çoknyüksek değil ya ondanOrası hic belli olmaz kuzum tek yumurta ikizi olursa görürüm ben senin imkansızını allah büyüksen yinede dikkat et kendine cokta fazla strese kapılma evladını icine koyan rabbim onu korumasınıda bilir tedbir senden gerisi allahtan
Aynen canım o normal diyorlar zatenGaliba cnm kimi her regl zamanı sancı çekiyormuş zaten
Kız ben 29 değerle hamile olduğuma inandım sen bu değerle nasıl şüpheye düşüyonKizlar size borsey soracagim beta hcg 387 ckmsti yahani bende kesin hamilemi oluyorm brazdan istem cikip doktora gidecehmde internette degisik seyler yaziyor kafami karistiriyor
Yok cnm sakinim çok bazen aklımdan geçiyor sadece o kadar takvim istedim kesinleşmeden onu bile yapamadımAnladım canım çokta sakınma rahat ol hep olumsuz kafayla yaşama stres yapma
Ne zamana kadar kullanacaksın cnmOksopar kan sulandirici igne
Clımara fort bant cilde yapisiyor
Crınone jel
Estrofem
Folbiol folik asit
Pregestan igne gun asiri vurunuyom
Anladim canim ama bende asilama tedavisi uyguladim iki kere ama ilk asilma denenmeden once klomen le yumurtalarimi 1 defa buyutmustum bunudu doktora solemistim ilk asilamamda kolomenle basladik 5 gun kullandim sonra doktira gittim bakti fazla buyumemis oldugu icin menopur diye yumurta buyutmek icin igne var onla devam ettim ama iki gunde bir yumurta kontrulene gidiyordum ikinci tedavimde de direk menapurla basladik ayni iki gunde bir gittim yumurta kontrulune sen niye sadece iki defa gittin onu anlayamadim isteKuzum 2 kez gittim hastaneye ilkinde klomen verdi adetliydim sonra pazartesi ayin 14 de gittim yanlis hatirlamiosam 10 mm buyumus cuma yine gel ultrasynla bakicaz dedi doktor sagolsun dewlet duzgunce solemiolar hic bi seyi ilacida kullanma dedi bna yarin gitcem yine bakcaklar buyume varmi die ama kasiklarim agrio adet olcak gibi oluorum ilaci ictigimden beri demekki ii bisey buyuo sanirim insallah
Adetten daha fazla sancım oldu ve erken başladı buda bi belirti sanırımAynen canım o normal diyorlar zaten
Hic bir fikrim yok canim senin bilgin var mi ne zamana kadar kulanilcagindan ama tup bebek yapan bi hanimla konustum hamileli boyunca 12 hafta kulanmis ilaclari canimNe zamana kadar kullanacaksın cnm
Yap birşey olmaz canım olumlu düşün yap canının istediğinii haftasonu mu verceksin tekrar kanYok cnm sakinim çok bazen aklımdan geçiyor sadece o kadar takvim istedim kesinleşmeden onu bile yapamadım
Öyle oluyormus ya bazılarından duydum regl sancısı gibi oluyormusAdetten daha fazla sancım oldu ve erken başladı buda bi belirti sanırım
Yok canim ne kusuru ikiz duyunca ister istemez burukluk oluyor içimdeYaaaa uzmek istemedin kiiikusura bakma nolur
Bilmiyorum artik canim kulan dediler kullaniyoruz iste ☺Fayda için kullanıosundur canım bende bi an neden bi hamile bu kadar ilaç alsım dedim kendi kendime.
Kuzum pazartesi gününe kadar olmazsam yaparım belki bu sefer beklemeyi düşünüyorumcanım benim test ne zaman yapıcaksın :)
Kuzum ben test yapmadım açıkcası Pazartesiye kadar düşünmüyorum olmazsam tabikızçelerrr napıyosunuzzz
Beklemekseni @Gonulmeyvesi Zekta
kaderdaşlarım napıyosunuz varmı gelişme olan test yapan belirti yaşayan
Bilmiomki onlar gel dio bn gidiom ole dediler cok sewindim bi cok sey sormak istiorum acikcasi yasadigim bn ilaci kullandim adetliyken ama cok kisa surdu adetim normalde uzun surerdi gecen ayda rahim filmine girmistim sanirim o adetide duzenliomus nys ilaci kullandikdan 2 3 gun sora adet bitti ve asiri gogus acimasi adet olucakmisim gibi agri uyku arada ates basmasi oldu son 4 gundur arada bi adet olcak hissi var mesela bugun bacagima vurdu agri gogus agrim cok hafif akintimda bildigin cok artti dokununca bile kasiklara acio normalde terlemem ama uyandigimda su gibiyim bu ilacin etkisimi yani yumurtalar buyuo anlaminami gelio yarin adetin 14 gunu yani ovulasyn gunu takvime gore ?Anladim canim ama bende asilama tedavisi uyguladim iki kere ama ilk asilma denenmeden once klomen le yumurtalarimi 1 defa buyutmustum bunudu doktora solemistim ilk asilamamda kolomenle basladik 5 gun kullandim sonra doktira gittim bakti fazla buyumemis oldugu icin menopur diye yumurta buyutmek icin igne var onla devam ettim ama iki gunde bir yumurta kontrulene gidiyordum ikinci tedavimde de direk menapurla basladik ayni iki gunde bir gittim yumurta kontrulune sen niye sadece iki defa gittin onu anlayamadim iste
İlk 3 ay dedi cnm doktorumHic bir fikrim yok canim senin bilgin var mi ne zamana kadar kulanilcagindan ama tup bebek yapan bi hanimla konustum hamileli boyunca 12 hafta kulanmis ilaclari canim
Kese kalp atışı bi duyayımda cnm içim rahat etsin evet cnm cmrtsiYap birşey olmaz canım olumlu düşün yap canının istediğinii haftasonu mu verceksin tekrar kan
İnsallah tatlım dualarım seninleOrası öle cnm ama degerde çoknyüksek değil ya ondankurban oldugum Rabbim inşalllah sag salim devam ettirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?