canım doktorun varmı bir sorsan aslındaİlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
Sakin ol ben hiç bir şey hissetmiyorum. Ama iyi eminimNe biliyim ogrendigim ilk gunden beri hatta ogrenmeden onceden beri ilk defa boylee oldu panikledim doktora mi gitsem ki sanki icim bos gibi
test yaptınmı bugün kuzum
Insallah hep birlikde kuzumgüzel haberler alacaksın kuzum bu ay inşallah
Insallah cnm okadar sewindimki simdide asilamadan korkuorumMaşallah ya hayırlısıyla devam eder ve gebelik olur inşallah gebelik haberi alınca da bu kadar mutlu olursun
Korkma canım kısa bir işlem. Sonrasını düşün hepInsallah cnm okadar sewindimki simdide asilamadan korkuorum
Henüz gelmedi ama yarına gelir bence kuzumHayır yapmadım canım eğer kafama eserse alıcam bir yanım alma diyor ama bakalım şimdi lavaboya gidicem ama korkuyorum
Senin devamı geldi mi
Henüz gelmedi ama yarına gelir bence kuzum
İşte sevinmelisin bence demekkş alıştı vücudun hamileliğe bebekte yavaş yavaş büyüyor demekki canımİlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
canım sürekli ağrı olmuyor diyolar zaten içini ferah tut eğer sıkıntı olcak olsa tersine şiddetli ağrıların olurdu
Evet canım bişey olsa şiddetli agrı olur. Benim de agrıyo kasıklarım içerde bişeyler oluyo hissediyorum buyuyormu yavrum kesesimi oluşuyo artık,İlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
Ne derdimiz bitiyo ne tasamız valla ki. Alışamadan korkma sonucunu düşün mutlu olInsallah cnm okadar sewindimki simdide asilamadan korkuorum
Ooooo yaaa inanmıyorum süper bir haberrrrKizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
5+3 bugun karindan goremedi vajinal bakti beta hcg ikizden dolayi yuksekmisK8lay
Ooooo yaaa inanmıyorum süper bir haberrrr ❣❣❣okudum. Cok sevindim senin adına. Kaçıncı haftada gördün
İşte sevinmelisin bence demekkş alıştı vücudun hamileliğe bebekte yavaş yavaş büyüyor demekki canım
Kizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
Rabbim ol deyince oluyo5+3 bugun karindan goremedi vajinal bakti beta hcg ikizden dolayi yuksekmis
Allah razi olsun❤Maşallah maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Allah razi olsun ❤Rabbim ol deyince oluyoinşallah cok saglıklı hamilelik gecirip saglıkla kucagına alırsın. ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?