Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
canım doktorun varmı bir sorsan aslında
için rahat etmeyecekse gitsen bi acile baksalar

İlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
İşte sevinmelisin bence demekkş alıştı vücudun hamileliğe bebekte yavaş yavaş büyüyor demekki canım

canım sürekli ağrı olmuyor diyolar zaten içini ferah tut eğer sıkıntı olcak olsa tersine şiddetli ağrıların olurdu
Evet canım bişey olsa şiddetli agrı olur. Benim de agrıyo kasıklarım içerde bişeyler oluyo hissediyorum buyuyormu yavrum kesesimi oluşuyo artık,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…