- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Sağlıkla doğsunlar inşallah canımmKizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
Maşallah hayırlı olsun. Tabi okurumKizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
Sağlıkla sıhhatle büyüsünler doğsunlar canımmKizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
Canım şuan yok ana arada kasıgıma batıyor bişey böyle geçiyor sonra senin nasıl canım ağrın varmıTatlım nasılsın varmı ağrın falan
Demek ki vakti zamanı varmış. Rabbim çok bekletmeden en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahŞimdi 2 saatlik idrarla hem ovu hem gebelik testi yaptım kızlar durum bu
Lekem de geldi biraz
Ovunun koyu çıkması ümitlendirmişti ama demekki gebelik değil ikinci yumurtlamaymış
Kizlar ikizlerimin keselerini gordumm birer fatiha okur musuniuz benim.icin sagliklari icin
Canım ikinci yumurtlamaysa değerlendirin birde şöyle de olabilir bazen gebelikte hemen çıkmıyorki sonucta daha adetin geçmedi yapmasaydın keşke testŞimdi 2 saatlik idrarla hem ovu hem gebelik testi yaptım kızlar durum bu
Lekem de geldi biraz
Ovunun koyu çıkması ümitlendirmişti ama demekki gebelik değil ikinci yumurtlamaymış
Canım şuan yok ana arada kasıgıma batıyor bişey böyle geçiyor sonra senin nasıl canım ağrın varmı
İnsallah ondan dolayıdır başka bi sıkıntı olmasın daNormal herhalde kimi çok bilmiyor. Kimi de bütün belirtileri yaşıyorbizim belki daha erken ondan böyle çok bir şey hissetmiyoruz
Gördün mü canım keseyiŞimdi göreceğimhastaneye geldim. Normalde bekleyecektim sabredemedim işte
Oo maşallah fasulyeye darısı bizim gibi bekleyenlere senin içinde kalp atışı sıradakini duymayaGördüm çok şükür teyzesi
Yaptır canım en azından için rahatlarValla insallah soylediginiz gibidir kizlar bebis icerdedir ve iyidirGoguslerimde hassasiyet var Allahtan o biraz icimi rahatlatiyor bugun kardiyolojiye gidicem gitmisken bi beta yaptiriyim bence
Bende bi hafta anca sonra görebilirim deseneGördüm çok şükür teyzesi
Amin amin inşallah sizlerde hayırlısıyla görürsünüz bizde kalp atışlarını duyarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Oo maşallah fasulyeye darısı bizim gibi bekleyenlere senin içinde kalp atışı sıradakini duymaya
Bi dahaki ayda süpriz hamilelik haberi duyarsın inşallah canımKizlarrrrrrrrrr doktor bile şok oldu yumurtam 4 5 gunde 19 mm olmus sasirdi veeee pazar gunu asilama yapilio bu hafta cok guzel yumurtan dedi ay aglicaktim agrilarim var dedim yumurtan cok hizli buyumus oyuzden agrin oluo dedi bu guzel dedi bna kal geldi sanki hamile gibi cok mutlu oldum cok degisigim ya dua edin hic beklemiodum dualarinizi eksik etmeyin
Benim de sadece belim ağırıyor göğüslerimde benimde hiç tık yok hala ya bende korkuyorum vallaValla insallah soylediginiz gibidir kizlar bebis icerdedir ve iyidirGoguslerimde hassasiyet var Allahtan o biraz icimi rahatlatiyor bugun kardiyolojiye gidicem gitmisken bi beta yaptiriyim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?