Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi 2 saatlik idrarla hem ovu hem gebelik testi yaptım kızlar durum bu
Lekem de geldi biraz
Ovunun koyu çıkması ümitlendirmişti ama demekki gebelik değil ikinci yumurtlamaymış

Eklentiler

• 33468FFC-BF93-45D0-8788-CA247CA3FEDE.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 9377D89E-7A88-471B-8A52-AB6BED9F4034.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 2A01D138-1CE6-48E5-8985-2DC16EE458EF.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 30
  • D02D082F-5E5F-48AE-9F2C-058C14FDDB88.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar benim bu ayda cöp oldu. Zaten 10 gündur ustume grip yapismisti.dun geceden beride ishal bulanti var wc den cikamiyorum. Bizim iliski falan yalan oldu.en son 3 gün önce olmustu. Artik önümüzdeki aylara bakicaz.

Lekem de geldi biraz
Ovunun koyu çıkması ümitlendirmişti ama demekki gebelik değil ikinci yumurtlamaymış
Demek ki vakti zamanı varmış. Rabbim çok bekletmeden en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Lekem de geldi biraz
Canım ikinci yumurtlamaysa değerlendirin birde şöyle de olabilir bazen gebelikte hemen çıkmıyorki sonucta daha adetin geçmedi yapmasaydın keşke test

Valla insallah soylediginiz gibidir kizlar bebis icerdedir ve iyidir Goguslerimde hassasiyet var Allahtan o biraz icimi rahatlatiyor bugun kardiyolojiye gidicem gitmisken bi beta yaptiriyim bence

Oo maşallah fasulyeye darısı bizim gibi bekleyenlere senin içinde kalp atışı sıradakini duymaya
Amin amin inşallah sizlerde hayırlısıyla görürsünüz bizde kalp atışlarını duyarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Diğer isteyen herkes de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar

Bi dahaki ayda süpriz hamilelik haberi duyarsın inşallah canım

Valla insallah soylediginiz gibidir kizlar bebis icerdedir ve iyidir Goguslerimde hassasiyet var Allahtan o biraz icimi rahatlatiyor bugun kardiyolojiye gidicem gitmisken bi beta yaptiriyim bence
Benim de sadece belim ağırıyor göğüslerimde benimde hiç tık yok hala ya bende korkuyorum valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…