Rabbim ummadigin anda verir nasil oldugunu anlayamazsin canim dua et hayirlisi herseyin nasip kismet bu isler belli olmuyor insAllah en kisa zamanda rabbim sanada hayirli bi evlet nasip eder insAllahSağol canım yok üzülmüyorum alıştığım için şaşırmıyorum artık vardır bir kısmet
Sağol canım benim duan için inşallah nasip eder inşallahRabbim ummadigin anda verir nasil oldugunu anlayamazsin canim dua et hayirlisi herseyin nasip kismet bu isler belli olmuyor insAllah en kisa zamanda rabbim sanada hayirli bi evlet nasip eder insAllah
Canım adetin biter bitmez başla çift çizgi görene kadar çift çizgi görünce instagramdaki bayana at resmini o sana ne yapman gerektiğini söylüyorKızlar instagramdan sizin dediğiniz ovulasyon testinden sipariş ettim pazartesi gelecek, adetim bittikten sonra başlayacağım ilk defa aldım nasıl kullanacağım anlatabilir misiniz
Efekt bunu yapabildim canımcanımm filtre yapıp yeniden atsana
sanki bi gölgelik görüyorum ben
test yapa yapa delirdim galiba
InsAllah canimSağol canım benim duan için inşallah nasip eder inşallah❤
Tamam kuzum çok sağolCanım adetin biter bitmez başla çift çizgi görene kadar çift çizgi görünce instagramdaki bayana at resmini o sana ne yapman gerektiğini söylüyor
İnşallah hayırlısıyla bir şey olmamıştır sağlıklıdır annesine sıkı sıkı tutunmuşHastaneye gidiyorum bugun cok agrim vardi dua edin bebegime bisey olmamis olsun
Aynen canım çift çizgi olunca o günde ilişki olucak sonra çatlatınca yine olucak üst üste 4 ilişki oluyr işte cabımTamam kuzum çok sağolsadece çift çizgi olan günleri mi değerlendireceğim tek çizgiye dönünce yumurta çatlamış oluyor doğru mu anlıyorum
Haberdar et. İnşallah guzel haberler alırsınHastaneye gidiyorum bugun cok agrim vardi dua edin bebegime bisey olmamis olsun
Biraz belleyince kuruyup çizgi çıkmıyormu canım
Gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben bebişlerimi gördüm bugunnnnRabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺
Yaptım canım sonunda kızlarda anlattılar daha koyu olmalıymış çizgi.. Yani şimdilik benim çizgi tırtBiraz belleyince kuruyup çizgi çıkmıyormu canım
Laubikmi onlardaNana son atrığım testlerde aynıııı
Evet canım hepsi aynıydı sonunda çıktı ama tırt çıktı sonuçLaubikmi onlarda
Devam et bakalım bebegim insallah yakalarsın pozitif sonucunuEvet canım hepsi aynıydı sonunda çıktı ama tırt çıktı sonuç
Bakalım bekliyorum artık olmadı 2 günde 1 olacak buayDevam et bakalım bebegim insallah yakalarsın pozitif sonucunu
Sahsen öylesinin daha saglıklı oldugunu düsünüyorum spermler daha karakterli oluyorlarmıs gibi geliyor pardon kaliteliiiBakalım bekliyorum artık olmadı 2 günde 1 olacak buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?