Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun peceteye pembe biseyler de geldi 2 serum yedim kan ve idrar sonucu bekliyorum dua edin bebegim benimle olsun
InsAllah canimm bebegin seni birakmaz sende bebegini birakmazsin Allah yardimcin olsun canimm hakkinda hayirlisi olsunn

Çok güzel:)) ilerde ultrason goruntulerinide bekliyoruz
InsAllah canimm ellimde var aslinda goruntu ama ben atmak istemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah herkesin evine neşe kaynagi versin insAllah Gebe olan arkadaslarimin benimde saglikli sekilde ilerlesin gebelikleri insAllah Amin

Valla bende hafif kasık ağrısı ve miğde yanması var onun dışında herhangi bir belirti yok bakalım yarın olucakmıyız

İnşallah olmayız şuan adet ağrım yok şişkinlik var sadece
Bide 3 akşamdır bu saatlerde hafif başım ağrıyor
Akıntım biitti buda beni korkutuyor
Fırtına öncesi sessizlik gibi bi halim var şuan da

Canım bunun markası ne
Bide ben çok hafif gölge görür gibi oldum yada artık bağışıklık yaptı
Bu arada başınız sağolsun

Ciktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk ♥
Çok şükür canim Rabbim sag saglim bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin insAllah dikkat et canim ilk aylar biraz sıkıntı

Kese normal dedi kalp atisi normal ultasonda yok duyamadi iki serum yedim onun haricinde iyiyim biraz daha dua eden herkesten Allah razi olsun
Canım korkuttun bizi. Kendine dikkat et enfeksiyon da iyi bişey değil. Sıcak tut kendini bol bol ben korkuma ayagımda sıcak su torbası patik corap. Üzerimde battaniye geziyorum bi kaç gundur. Eşimi de cok yanaştırmıyorum acıkcası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…