- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Amin insAllah canimGözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkaç haftaliksin suan
InsAllah canimm bebegin seni birakmaz sende bebegini birakmazsin Allah yardimcin olsun canimm hakkinda hayirlisi olsunnBugun peceteye pembe biseyler de geldi 2 serum yedim kan ve idrar sonucu bekliyorum dua edin bebegim benimle olsun
İnsallah balim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi insallahInsAllah canimm bebegin seni birakmaz sende bebegini birakmazsin Allah yardimcin olsun canimm hakkinda hayirlisi olsunn
Çok güzel:)) ilerde ultrason goruntulerinide bekliyoruzAmin insAllah canim5+1 canim programa gore doktora sormaya unutmusum ☺
Amin canim insAllah haber dar etİnsallah balim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi insallah
InsAllah canimmÇok güzel:)) ilerde ultrason goruntulerinide bekliyoruz
Valla bende hafif kasık ağrısı ve miğde yanması var onun dışında herhangi bir belirti yok bakalım yarın olucakmıyız
Kızlar benim kasıklarım baya ağrıyor galiba adet olucam. Başımda inanılmaz ağrıyor cenazeden geliyorum ilaç içicektim ama gebelik testi yapıyımda ona göre içeyim dedim yaptım ve sonuc bu bu ayda olmadı hayırlısı
İnsallah balim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi insallah
Ciktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk ♥
Çok şükür canim Rabbim sag saglim bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin insAllah dikkat et canim ilk aylar biraz sıkıntıCiktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk ♥
Çok sağolAynen canım çift çizgi olunca o günde ilişki olucak sonra çatlatınca yine olucak üst üste 4 ilişki oluyr işte cabım
Çok şükür çok sevindim. Rabbim korusun tüm gebeleri de seni de bizi deCiktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk ♥
Maşallah senin ikizlerin olacakEvet canim ikizler geliyor insAllahsagol canimm Rabbim seninde yuzunu guldursun en kisa zamanda canim
Canım korkuttun bizi. Kendine dikkat et enfeksiyon da iyi bişey değil. Sıcak tut kendini bol bol ben korkuma ayagımda sıcak su torbası patik corap. Üzerimde battaniye geziyorum bi kaç gundur. Eşimi de cok yanaştırmıyorum acıkcası.Kese normal dedi kalp atisi normal ultasonda yok duyamadi iki serum yedim onun haricinde iyiyim biraz daha dua eden herkesten Allah razi olsun
Canım ben yaptım test bişey çıkmadı haftasonuna bekliyorum adrtimi aslında ama bakalım bu ay olmadı maledefÇok sağolsen ne zaman test yapacaksın bat ne zaman güzel haberlerini bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?