Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben yaptım test bişey çıkmadı haftasonuna bekliyorum adrtimi aslında ama bakalım bu ay olmadı maledef
Hadi ya hayırlısı diyelim kuzum belki adet olmazsın belli mi olur Rabbim hamileleri sağ salim evlatlarına kavuştursun bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah ♡

Gözüaydın olsun sagsaglim kucagına almak nasip olsun hayırlı bir evlat olsun insallah tanımıyorum ama bende cok sevindim adına darısı onun gibi annelik duygusuyla yanıp tutusan herkese insallah kuzum
Aminnnnn
Ciktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk
Dikkat et kendine canım çok şükür kötü bişey olmadığına sevindim enfeksiyon için bol bol su ic enfeksiyonu temizler

Akıntı bende çok azaldı Valla hiç bişeyi yoramıyorum şuan nolursa olsun kafasındayım test yapmaya bile isteğim yok :))

InsAllah canimm ellimde var aslinda goruntu ama ben atmak istemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah herkesin evine neşe kaynagi versin insAllah Gebe olan arkadaslarimin benimde saglikli sekilde ilerlesin gebelikleri insAllah Amin
Evet şimdi bişey pek belli olmaz zaten ben büyümüş hallerini merak ediyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…