- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHepinizz tek tek iyi ki varsinizzz kalbinizin guzelligine sukurr yanimda olan dua edenlerr Allah sizden razi olsun ♥ İnsallah hepimiz kucagimiza sag saglim alalim bebisleri hamis olmayanlarda insallah hemencik hamis kalirlar
Canım ben bunu instagramdaki bayandan almıstım gölge bende gördüm sandım ama bilemedim yok bişey benceCanım bunun markası ne
Bide ben çok hafif gölge görür gibi oldum yada artık bağışıklık yaptı
Bu arada başınız sağolsun
Hadi ya hayırlısı diyelim kuzum belki adet olmazsın belli mi olurCanım ben yaptım test bişey çıkmadı haftasonuna bekliyorum adrtimi aslında ama bakalım bu ay olmadı maledef
Bilmiyorum canım bir ümit tabi bilemem allah bilir hayırlısı herşeyinHadi ya hayırlısı diyelim kuzum belki adet olmazsın belli mi olurRabbim hamileleri sağ salim evlatlarına kavuştursun bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah ♡
AminnnnnGözüaydın olsun sagsaglim kucagına almak nasip olsun hayırlı bir evlat olsun insallah tanımıyorum ama bende cok sevindim adınadarısı onun gibi annelik duygusuyla yanıp tutusan herkese insallah kuzum
Dikkat et kendine canım çok şükür kötü bişey olmadığına sevindim enfeksiyon için bol bol su ic enfeksiyonu temizlerCiktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk
Amin insAllah canimmMaşallah senin ikizlerin olacakRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Topiğin ilk ikizleri değil mi ♥♥
Akıntı bende çok azaldı Valla hiç bişeyi yoramıyorum şuan nolursa olsun kafasındayım test yapmaya bile isteğim yok :))İnşallah olmayız şuan adet ağrım yok şişkinlik var sadece
Bide 3 akşamdır bu saatlerde hafif başım ağrıyor
Akıntım biitti buda beni korkutuyor
Fırtına öncesi sessizlik gibi bi halim var şuan da
Haa ben sanki bugun birinin daha yazdigini gordum canim ama tam mesaji hatirlamiyorummBu grubun
Allah yardımcınız olsun canım sağlıklıdır yerleşiyordur korkmaBugun peceteye pembe biseyler de geldi 2 serum yedim kan ve idrar sonucu bekliyorum dua edin bebegim benimle olsun
Bende ole cok takip etmiyorum ama sanki bugun burda okuduk gibi geliyor
Evet şimdi bişey pek belli olmaz zaten ben büyümüş hallerini merak ediyorum:)InsAllah canimmellimde var aslinda goruntu ama ben atmak istemedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah herkesin evine neşe kaynagi versin insAllah Gebe olan arkadaslarimin benimde saglikli sekilde ilerlesin gebelikleri insAllah Amin
Tamam canim büyütelimde bebisleri sonra atarim insAllahEvet şimdi bişey pek belli olmaz zaten ben büyümüş hallerini merak ediyorum:)
Yok canım bi arkadasımız ikiz kaybetmisti onun haricinde hatırladıgım yok varsada kendini hatırlatsın
Akıntı bende çok azaldı Valla hiç bişeyi yoramıyorum şuan nolursa olsun kafasındayım test yapmaya bile isteğim yok :))
Sanırım fatma yaşamıştı cnmGebe olan hatunlar bacak ağrısı yaşadınız mı
Akşamları bacaklarım ağroyor bu bir belirti mi sizce
Bebişlerimi miiKızlar ben bebişlerimi gördüm bugunnnnRabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?