Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim listede herhangi bir degisiklik olacakmı? Durumu belli olan varmı? Yarın kafa tatiline cıkacam ben kendimi toparlayıp en kısa zamanda aranıza tekrar dönecem o döneme kadar lütfen degisikliklerinizi mesaj yoluyla bana bildirin hepiniz gebe kalın insallah amin

Malesef yok canım testt nehatif adette olmadım olursa değişiklik yazarım mesaj olarak sana

Senin batın 28 ekim degilmi bu ne acele
Canım onu ben 50 günde bire göre hesapladım düzensiz ya adetim kesin bir adet günü değildi yani yumurtlamama göre bu haftasonu olmam gerekiyor ama dediğim gibi düzensiz ne zaman olucagım belli değil bende ilaç almam gerekti öecbur yaptım

Anladım peki bakalım öyle olsun rabbim kucagını doldurur insallah seninde tatlım bekle biraz daha bakalım telas yapmayın sakin olun nana vasiyeti bunlar erkenden testler yapmayın filanlar filanlar

Hanımlar bu saatte yazıyorum ama sabah gören bilen dönsün 3 aydır reglim uzuyor benim. Çok afedersiniz pıhtıda büyük geliyor ilk başlarda 4. günü bitecek kadar azaldı ama 5 te geldi 6 da geldi derken dün 8 gün olmuştu temizlendim derken yine geldi ama öyle koyu kahve filanda değil pıhtılıda değil ve taze gibi demir kokuyor koyu kırmızı ve gayet sıvı bilgisi olan başına gelen var mı ağrımda yok ilk 2 gün oldu birde 4. Gün oldu işte kesildi bitti dedim ağrı oldu akşam tekrar başladı gecikmede yaşamadım düşük filan desem p. Tesi doktora gideceğim ama farklı doktorada gitmeyi düşünüyorum bu doktor pek ilgilenmiyor gibi sıvı ve taze gibi olması beni korkutuyor

Benzeri bir olay yasamıstım canım regl bitti birkacgün sonra birliktelik oldu kıpkırmızı canlı gelmisti bendede birliktelikten sonra 8-9. Günlerdi galiba. Bende senin gibi panik olup bebekmi var acaba düsüncesiyle doktora gitmistim birkacgün sonrasında. Rahmimi kontrol etti doktor temiz gözüküyor dedi rahmin arkasında kalan kanmıs o gelende. Korkulacak birseyin olmadıgını söylemisti.
tabi senin durum bambaska olabilir bebek olabilir veya kist olabilir doktorun ilgisizse özelden baska bir doktora git ve muayene ol ilk fırsatta

Kizlar bide Uraniaaflora arkadasin ikiz sanirim
Evet canim dun 2 kese gorundu biri 8 biri 5mm 10 gun snra tekrar gel dedi rabbim saglik verdin insallah ❤ 5+4teyim cihazlari cok eskiyms kendisi soyledi ki oyleydi daha iyi cihazi olan hastane bulmam gerek

Kızlar bişey sormak istiyorum benim kasık ağrım hep tek taraflı sağ tarafta oluyor bazen batma yanma şeklinde bi his bazen ağrı ve dünden beri sağ bacağımın iç kısmına da vurmaya başladı. Adet Bi gün geçti idrar testlerinde pozitif gördüm ama henüz kan testi yaptırmadım. Dış gebelik falan mıdır diye içime Bi kurt düştü neden tek tarafım böyle ağrıyor çok tedirgin oldum dış gebelik geçiren var mı belirtiler böyle miydi içime korku düştü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…