- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Maşallah kuzum gözün aydın bebeklerini çabuk görmüşsün sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına inşallah darısı bizim başımıza bizde görek inşallahÇok güzel:)) ilerde ultrason goruntulerinide bekliyoruz
Gözün aydın canım en azından bebişini de görmüş oldun Rabbim beterinden korusunCiktim kizlarr enfeksiyon varmis antibiyotik verdi ama kadindoguma gidene kadar icmicem fasulyeyi normal ultrasonda gorduk
İnşallah dilediğimiz gibi olur kuzum :)Valla bende duramıyorum çok heyecanlıyım bir sürü hayaller kuruyorum falan Allahım hayırlara çıkarsın
İnancına saglıkTotem GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİZ İNŞALLAH bu ay çok ümitliyim kizlarr inşallah bu ay tutmusturda canlarım olmuştur
Ciceklerim listede herhangi bir degisiklik olacakmı? Durumu belli olan varmı? Yarın kafa tatiline cıkacam ben kendimi toparlayıp en kısa zamanda aranıza tekrar dönecem o döneme kadar lütfen degisikliklerinizi mesaj yoluyla bana bildirin hepiniz gebe kalın insallah aminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@rosebatum bat 19
Gonulmeyvesi bat 19
Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
Gelbemucizem bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni bat 28
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
M Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Yildem bat 20
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
beren20 sat 24 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
Deryakadir sat 4 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Bende de vardı bacak ağrısı ama test yapınca belirtilerin gereksiz oldugunu farkettimGebe olan hatunlar bacak ağrısı yaşadınız mı
Akşamları bacaklarım ağroyor bu bir belirti mi sizce
Malesef yok canım testt nehatif adette olmadım olursa değişiklik yazarım mesaj olarak sanaCiceklerim listede herhangi bir degisiklik olacakmı? Durumu belli olan varmı? Yarın kafa tatiline cıkacam ben kendimi toparlayıp en kısa zamanda aranıza tekrar dönecem o döneme kadar lütfen degisikliklerinizi mesaj yoluyla bana bildirin hepiniz gebe kalın insallah amin
Senin batın 28 ekim degilmi bu ne aceleMalesef yok canım testt nehatif adette olmadım olursa değişiklik yazarım mesaj olarak sana
Canım onu ben 50 günde bire göre hesapladım düzensiz ya adetim kesin bir adet günü değildi yani yumurtlamama göre bu haftasonu olmam gerekiyor ama dediğim gibi düzensiz ne zaman olucagım belli değil bende ilaç almam gerekti öecbur yaptımSenin batın 28 ekim degilmi bu ne acele
Anladım peki bakalım öyle olsun rabbim kucagını doldurur insallah seninde tatlım bekle biraz daha bakalım telas yapmayın sakin olun nana vasiyeti bunlar erkenden testler yapmayın filanlar filanlarCanım onu ben 50 günde bire göre hesapladım düzensiz ya adetim kesin bir adet günü değildi yani yumurtlamama göre bu haftasonu olmam gerekiyor ama dediğim gibi düzensiz ne zaman olucagım belli değil bende ilaç almam gerekti öecbur yaptım
Benzeri bir olay yasamıstım canım regl bitti birkacgün sonra birliktelik oldu kıpkırmızı canlı gelmisti bendede birliktelikten sonra 8-9. Günlerdi galiba. Bende senin gibi panik olup bebekmi var acaba düsüncesiyle doktora gitmistim birkacgün sonrasında. Rahmimi kontrol etti doktor temiz gözüküyor dedi rahmin arkasında kalan kanmıs o gelende. Korkulacak birseyin olmadıgını söylemisti.Hanımlar bu saatte yazıyorum ama sabah gören bilen dönsün 3 aydır reglim uzuyor benim. Çok afedersiniz pıhtıda büyük geliyor ilk başlarda 4. günü bitecek kadar azaldı ama 5 te geldi 6 da geldi derken dün 8 gün olmuştu temizlendim derken yine geldi ama öyle koyu kahve filanda değil pıhtılıda değil ve taze gibi demir kokuyor koyu kırmızı ve gayet sıvı bilgisi olan başına gelen var mıağrımda yok ilk 2 gün oldu birde 4. Gün oldu işte kesildi bitti dedim ağrı oldu akşam tekrar başladı gecikmede yaşamadım düşük filan desem p. Tesi doktora gideceğim ama farklı doktorada gitmeyi düşünüyorum bu doktor pek ilgilenmiyor gibi sıvı ve taze gibi olması beni korkutuyor
Evet canim dun 2 kese gorundu biri 8 biri 5mm 10 gun snra tekrar gel dedi rabbim saglik verdin insallah ❤ 5+4teyim cihazlari cok eskiyms kendisi soyledi ki oyleydi daha iyi cihazi olan hastane bulmam gerekKizlar bideUraniaaflora arkadasin ikiz sanirim
Sunu soyleyeyim regldeki hassasliktan cok farkli benimki oyle herkesn ayni olmaz tabiMerhaba kızlar acaba hamilelik belirtisi göğüs ağrısı sadece uctami yoksa tüm gogustemi hissediliyor
Bende de vardı bacak ağrısı ama test yapınca belirtilerin gereksiz oldugunu farkettim
Sunu soyleyeyim regldeki hassasliktan cok farkli benimki oyle herkesn ayni olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?