Annam bir ikiz annesi dahaEvet canim dun 2 kese gorundu biri 8 biri 5mm 10 gun snra tekrar gel dedi rabbim saglik verdin insallah ❤ 5+4teyim cihazlari cok eskiyms kendisi soyledi ki oyleydi daha iyi cihazi olan hastane bulmam gerek
Canim bilmiyorum neden tek tarafli olabilir ama iyi düşün iyi olsun i sAllah bi kan tahlili yaptir böyle telas yapacagina daha iyi olur insAllah dis gebelik degildir hayirlisiyla kucagina alirsin bebeginiKızlar bişey sormak istiyorum benim kasık ağrım hep tek taraflı sağ tarafta oluyor bazen batma yanma şeklinde bi his bazen ağrı ve dünden beri sağ bacağımın iç kısmına da vurmaya başladı. Adet Bi gün geçti idrar testlerinde pozitif gördüm ama henüz kan testi yaptırmadım. Dış gebelik falan mıdır diye içime Bi kurt düştü neden tek tarafım böyle ağrıyor çok tedirgin oldumdış gebelik geçiren var mı belirtiler böyle miydi içime korku düştü.
Sızım sızım sızlıyorlar.Gebe olan hatunlar bacak ağrısı yaşadınız mı
Akşamları bacaklarım ağroyor bu bir belirti mi sizce
Canım benim once ki adetlerde sadece gögüş agrırdu bunda bariz uclarına dokunamadımMerhaba kızlar acaba hamilelik belirtisi göğüs ağrısı sadece uctami yoksa tüm gogustemi hissediliyor
Canım ben yaşadım hazirandan sonra full dengesiz bi donem gecirdim 3 gun oldu kesildi 50 gun olmadı lekelenmem oldu pıhtı oldu afedersin bacaklarımdan akan adetler oldum. Şu an hamileyimHanımlar bu saatte yazıyorum ama sabah gören bilen dönsün 3 aydır reglim uzuyor benim. Çok afedersiniz pıhtıda büyük geliyor ilk başlarda 4. günü bitecek kadar azaldı ama 5 te geldi 6 da geldi derken dün 8 gün olmuştu temizlendim derken yine geldi ama öyle koyu kahve filanda değil pıhtılıda değil ve taze gibi demir kokuyor koyu kırmızı ve gayet sıvı bilgisi olan başına gelen var mıağrımda yok ilk 2 gün oldu birde 4. Gün oldu işte kesildi bitti dedim ağrı oldu akşam tekrar başladı gecikmede yaşamadım düşük filan desem p. Tesi doktora gideceğim ama farklı doktorada gitmeyi düşünüyorum bu doktor pek ilgilenmiyor gibi sıvı ve taze gibi olması beni korkutuyor
Çok sağol canım pazartesi günü yaptırabilcem kan testini. Herşeyden korkar oldum artık inşallah öyle bişey yoktur.Canim bilmiyorum neden tek tarafli olabilir ama iyi düşün iyi olsun i sAllah bi kan tahlili yaptir böyle telas yapacagina daha iyi olur insAllah dis gebelik degildir hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini
InsAllah canimmÇok sağol canım pazartesi günü yaptırabilcem kan testini. Herşeyden korkar oldum artık inşallah öyle bişey yoktur.
Insallah allah in izniyle saglikla devam etsinAnnam bir ikiz annesi daha
Adet sancisindan farkli karin agrisiydi gsz agrisi ama adetsancisi gb hissedenler de var hereste ayni olmuor ilk gebeligimle bu o kdr farkli kiCanım adet ağrısı gibi ağrın olmuş muydı
InsAllah canimm benim bebeklerimde ikiz saglikli bir gebelik geciririz insAllah ☺Insallah allah in izniyle saglikla devam etsin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kacinci hafta boyutlari neler ben cok saskinim ve napacagimi blmiyorm kimi erir kese diyor kimi erken diyor anam internet felaket tellali gibiInsAllah canimm benim bebeklerimde ikiz saglikli bir gebelik geciririz insAllah ☺
Amin canim imsAllah 5+2olduk bugun kesenin boyutlarini bilmiyorum doktorumda solemedi hersey norma 10 gun sonra gel dedi canimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin kacinci hafta boyutlari neler ben cok saskinim ve napacagimi blmiyorm kimi erir kese diyor kimi erken diyor anam internet felaket tellali gibi
Aynen banada 10 gun snra gel dedi biri 8 mm biri 5 mm ama devlet hast cikti vermedi gorunt7 ciktisi ozele gdip alacagm guvenmiyorum sirf goruntu icin gidecegm karindan mi bakti benim cihaz cok eski dedi karindan goremediAmin canim imsAllah 5+2olduk bugun kesenin boyutlarini bilmiyorum doktorumda solemedi hersey norma 10 gun sonra gel dedi canim
Canim bende universte hastanesine gidiyorum benim gebeligim tup bebekle oldu iki tane emriyo koymuslardi ikiside tutunmus cok sukur altan bakti bana goruntuyude verdi bana doktorumAynen banada 10 gun snra gel dedi biri 8 mm biri 5 mm ama devlet hast cikti vermedi gorunt7 ciktisi ozele gdip alacagm guvenmiyorum sirf goruntu icin gidecegm karindan mi bakti benim cihaz cok eski dedi karindan goremedi
Hangi sehirdesin canim cok sevndm insallah saglikla kucagina alCanim bende universte hastanesine gidiyorum benim gebeligim tup bebekle oldu iki tane emriyo koymuslardi ikiside tutunmus cok sukur altan bakti bana goruntuyude verdi bana doktorum
Ben saskin degilim zaten hissediyordum iki tane olduklarini ☺Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kacinci hafta boyutlari neler ben cok saskinim ve napacagimi blmiyorm kimi erir kese diyor kimi erken diyor anam internet felaket tellali gibi
Amin canim insAllah ☺ denizlide canim sen hangi sehirdesinHangi sehirdesin canim cok sevndm insallah saglikla kucagina al
AngaraAmin canim insAllah ☺ denizlide canim sen hangi sehirdesin
Anladim canim devlet hastanesinde eski olabilir cihazlari istersen universte hastanesine gidebilirsinAngara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?