- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Dusunuyorum hacettepe gazi arasinda kaldmAnladim canim devlet hastanesinde eski olabilir cihazlari istersen universte hastanesine gidebilirsin
Sen bilcen canim artik orasini ☺ insAllah sag salim bebeklerimizi kucagimizi aliriz butun gebeler olarakDusunuyorum hacettepe gazi arasinda kaldmiyisi olsun ne diyeyim buna şükür
Amiii nnSen bilcen canim artik orasini ☺ insAllah sag salim bebeklerimizi kucagimizi aliriz butun gebeler olarakAmin
Sızım sızım sızlıyorlar.
Adet sancisindan farkli karin agrisiydi gsz agrisi ama adetsancisi gb hissedenler de var hereste ayni olmuor ilk gebeligimle bu o kdr farkli ki
Oldu ama beyaz kuru degil kaygan yumusak ve sumuksu rengi de sari gb hep islakti kaygandi progestan kullaniyorum o da yapiyorAnladm canım akıntın oldu mu peki
Oldu ama beyaz kuru degil kaygan yumusak ve sumuksu rengi de sari gb hep islakti kaygandi progestan kullaniyorum o da yapiyor
Yaşıyorum hala kuzum kramp şeklinde değilde ince ince saglınsollu sızlıyor. Şiddetli olursa sıkıntı. Midem cok agrıyo benimCanım benim bana da dua et olur mu adet ağrım vardı biraz lavaboya gittim oldum diye ama şükür ki gelmemiş sen adet ağrısı yaşadın mı
Yaşıyorum hala kuzum kramp şeklinde değilde ince ince saglınsollu sızlıyor. Şiddetli olursa sıkıntı. Midem cok agrıyo benim
Yok ben üzülmüyorum zaten alışkanlık başa belaAnladım peki bakalım öyle olsun rabbim kucagını doldurur insallah seninde tatlım bekle biraz daha bakalım telas yapmayın sakin olun nana vasiyeti bunlar erkenden testler yapmayın filanlar filanlar
Bakalım bekle canım benim anlamadıgım karnım dün çok ağrıdı kesin olucam dedi göğüslerim desen taş yüzüstü yatamıyorum kesinlikle o kadar acıyor yürürken bile ama adrt olmadım halaDoğru canık her şeyi ona bağlar oldum
Bugün olurum büyük ihtimal
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallahEvet bebişlerii canimm
Sagol kuşum benimmGözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallah
Bence de söyleme canım daha çok yeniler zaten ikiz olduğunu da uzun bi süre kimseye deme bende salı günü gitmeyi düşünüyorum canım belki bi mucize olurda hem keseyi hem kalp atışını duyarım ayy keşkeSagol kuşum benimmAmin insAllah sen ne zaman gidecen kese görmeye cok korkuyom nazar falan deycek diye kimseye sölemedim size söyledim bi ☺
Bende oyle dusundum demedim canim kimseye ha ailem haric cunku annem ruyamda gordum ben ikizlerdi dogru soyle dedi cikti bana benden once annem hissetmis ruyasinda gormus zaten ☺ ayy insAllah belli mi olur belki ikisinide duyarsinnBence de söyleme canım daha çok yeniler zaten ikiz olduğunu da uzun bi süre kimseye deme bende salı günü gitmeyi düşünüyorum canım belki bi mucize olurda hem keseyi hem kalp atışını duyarım ayy keşke
Ayy benimde annem görmüş bende o yüzden soyledimBende oyle dusundum demedim canim kimseye ha ailem haric cunku annem ruyamda gordum ben ikizlerdi dogru soyle dedi cikti bana benden once annem hissetmis ruyasinda gormus zaten ☺ ayy insAllah belli mi olur belki ikisinide duyarsinnbanada bu pazartesi degilde bidaki pazartesi gel dedi doktorum
Ben ilk ogrenince solemistim hamile oldugumu dun iki kese gorduk ben 1 tane gorduk dedim oda yalan soleme dedi bende solemek zorunda kaldim zaten ailemden oek bisey saklayamam kisiligim ole birez ☺ onlar anne iste hissediyor ☺Ayy benimde annem görmüş bende o yüzden soyledim
Annelerden bişey gizlenmez zaten canım iyi yaptın ayy inşallah kuzum bende haftaya görürümBende oyle dusundum demedim canim kimseye ha ailem haric cunku annem ruyamda gordum ben ikizlerdi dogru soyle dedi cikti bana benden once annem hissetmis ruyasinda gormus zaten ☺ ayy insAllah belli mi olur belki ikisinide duyarsinnbanada bu pazartesi degilde bidaki pazartesi gel dedi doktorum
Bende hiç bişey saklayamam annemden adet günlerimi bile bilirdi her ayBen ilk ogrenince solemistim hamile oldugumu dun iki kese gorduk ben 1 tane gorduk dedim oda yalan soleme dedi bende solemek zorunda kaldim zaten ailemden oek bisey saklayamam kisiligim ole birez ☺ onlar anne iste hissediyor ☺
Canım benim aşırı bel ağrım var acaba normal mi bu yaBende oyle dusundum demedim canim kimseye ha ailem haric cunku annem ruyamda gordum ben ikizlerdi dogru soyle dedi cikti bana benden once annem hissetmis ruyasinda gormus zaten ☺ ayy insAllah belli mi olur belki ikisinide duyarsinnbanada bu pazartesi degilde bidaki pazartesi gel dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?