Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim bana da dua et olur mu adet ağrım vardı biraz lavaboya gittim oldum diye ama şükür ki gelmemiş sen adet ağrısı yaşadın mı
Yaşıyorum hala kuzum kramp şeklinde değilde ince ince saglınsollu sızlıyor. Şiddetli olursa sıkıntı. Midem cok agrıyo benim

Anladım peki bakalım öyle olsun rabbim kucagını doldurur insallah seninde tatlım bekle biraz daha bakalım telas yapmayın sakin olun nana vasiyeti bunlar erkenden testler yapmayın filanlar filanlar
Yok ben üzülmüyorum zaten alışkanlık başa bela bizi düşünüyosun canım biliyprum adet olucam zaten bekliyorum canımsın

Doğru canık her şeyi ona bağlar oldum
Bugün olurum büyük ihtimal
Bakalım bekle canım benim anlamadıgım karnım dün çok ağrıdı kesin olucam dedi göğüslerim desen taş yüzüstü yatamıyorum kesinlikle o kadar acıyor yürürken bile ama adrt olmadım hala

Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallah
Sagol kuşum benimm Amin insAllah sen ne zaman gidecen kese görmeye cok korkuyom nazar falan deycek diye kimseye sölemedim size söyledim bi ☺

Sagol kuşum benimm Amin insAllah sen ne zaman gidecen kese görmeye cok korkuyom nazar falan deycek diye kimseye sölemedim size söyledim bi ☺
Bence de söyleme canım daha çok yeniler zaten ikiz olduğunu da uzun bi süre kimseye deme bende salı günü gitmeyi düşünüyorum canım belki bi mucize olurda hem keseyi hem kalp atışını duyarım ayy keşke

Bende oyle dusundum demedim canim kimseye ha ailem haric cunku annem ruyamda gordum ben ikizlerdi dogru soyle dedi cikti bana benden once annem hissetmis ruyasinda gormus zaten ☺ ayy insAllah belli mi olur belki ikisinide duyarsinn banada bu pazartesi degilde bidaki pazartesi gel dedi doktorum

Ayy benimde annem görmüş bende o yüzden soyledim

Ayy benimde annem görmüş bende o yüzden soyledim
Ben ilk ogrenince solemistim hamile oldugumu dun iki kese gorduk ben 1 tane gorduk dedim oda yalan soleme dedi bende solemek zorunda kaldim zaten ailemden oek bisey saklayamam kisiligim ole birez ☺ onlar anne iste hissediyor ☺

Annelerden bişey gizlenmez zaten canım iyi yaptın ayy inşallah kuzum bende haftaya görürüm

Ben ilk ogrenince solemistim hamile oldugumu dun iki kese gorduk ben 1 tane gorduk dedim oda yalan soleme dedi bende solemek zorunda kaldim zaten ailemden oek bisey saklayamam kisiligim ole birez ☺ onlar anne iste hissediyor ☺
Bende hiç bişey saklayamam annemden adet günlerimi bile bilirdi her ay

Canım benim aşırı bel ağrım var acaba normal mi bu ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…