InsAllah canimm saglikli olsunlarda insAllahAnnelerden bişey gizlenmez zaten canım iyi yaptın ayy inşallah kuzum bende haftaya görürüm
Bende sakliyamiyorum canimmBende hiç bişey saklayamam annemden adet günlerimi bile bilirdi her ay
Normaldir canim ya hamilelik belirtilerinin icinde var cunku bel agrisi benim adetliyken falan belim agrimazdi o yuzden yok bende canim ☺ bide sen cok zayifmissin genelde zayif insanlarda bel agrisi cok oluyorCanım benim aşırı bel ağrım var acaba normal mi bu ya
Aynen canım zayıfım malesef olsun artık bebişten gelen herşeye razıyım yeterki sağlıklı olsunlar daNormaldir canim ya hamilelik belirtilerinin icinde var cunku bel agrisi benim adetliyken falan belim agrimazdi o yuzden yok bende canim ☺ bide sen cok zayifmissin genelde zayif insanlarda bel agrisi cok oluyor
Amin canimm insAllahAynen canım zayıfım malesef olsun artık bebişten gelen herşeye razıyım yeterki sağlıklı olsunlar da
Bende bu sefer kimseye söylemedim henüz bi süre söylemeyi düşünmüyorum, benimde annem görmüştü rüyada, içleri temiz herhlde malum oliyor :))Bende oyle dusundum demedim canim kimseye ha ailem haric cunku annem ruyamda gordum ben ikizlerdi dogru soyle dedi cikti bana benden once annem hissetmis ruyasinda gormus zaten ☺ ayy insAllah belli mi olur belki ikisinide duyarsinnbanada bu pazartesi degilde bidaki pazartesi gel dedi doktorum
Sanirim canimmBende bu sefer kimseye söylemedim henüz bi süre söylemeyi düşünmüyorum, benimde annem görmüştü rüyada, içleri temiz herhlde malum oliyor :))
Evet bende bi annem ve kız kardeşlerime söyledim, geçen ay hep birlikte bebek için teşbih çekmiştik, hamile kalınca 3 ay söylemeyin diyordu bakalım inşallah bi sorunum olmazsa soylemicem başka kimseye, sende canim dayabildigin kadar söyleme:) cidden nazar diye bişey var ve kimin gözü seçeceği belli olmaz, bi önceki bebeğimi 5 aylıkken kaybettim, bu sefer biraz daha temkimliyimSanirim canimmbenim tedavi sureciyle olunca soruldu bende söyledim teyzelerim falanda biliyor ama ailemde baska kimse ikiz oldugunu bilmiyor bende onu saklamayi dusunuyorum bir sure ☺
Anladimm canim basin sagolsun insAllah obur dunyada sana sefeatci olucak ☺Evet bende bi annem ve kız kardeşlerime söyledim, geçen ay hep birlikte bebek için teşbih çekmiştik, hamile kalınca 3 ay söylemeyin diyordu bakalım inşallah bi sorunum olmazsa soylemicem başka kimseye, sende canim dayabildigin kadar söyleme:) cidden nazar diye bişey var ve kimin gözü seçeceği belli olmaz, bi önceki bebeğimi 5 aylıkken kaybettim, bu sefer biraz daha temkimliyim
İnsallah canım sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah hepimizin Rabbim diğerlerine de nasip etsin inşallahAmin canimm insAllah☺ zaten yavas yavas kilo amayada baslarsin iste
Amin canimm insAllahİnsallah canım sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah hepimizin Rabbim diğerlerine de nasip etsin inşallah
Hamilelik var mı peki cnmCanım benim once ki adetlerde sadece gögüş agrırdu bunda bariz uclarına dokunamadım
Öglen yemegi yapiyorum canim sen napiyosumn ☺Kızlar napıyosunuz
Evet var canımHamilelik var mı peki cnm
Öglen yemegi yapiyorum canim sen napiyosumn ☺
Yap canim ev isleri iste mecbur yapilacak ☺Bende ütüye başlıcam erteleyip duruyorum
P. Tesiye randevu aldım sürekli değil ama ped takmamı gerektirecek kadar geliyor bugün henüz gelmedi yani kalan kahverengi gelmezmi bu çok üzgünüm koyu kirli kırmızı geliyor o yüzden korktumBenzeri bir olay yasamıstım canım regl bitti birkacgün sonra birliktelik oldu kıpkırmızı canlı gelmisti bendede birliktelikten sonra 8-9. Günlerdi galiba. Bende senin gibi panik olup bebekmi var acaba düsüncesiyle doktora gitmistim birkacgün sonrasında. Rahmimi kontrol etti doktor temiz gözüküyor dedi rahmin arkasında kalan kanmıs o gelende. Korkulacak birseyin olmadıgını söylemisti.
tabi senin durum bambaska olabilir bebek olabilir veya kist olabilir doktorun ilgisizse özelden baska bir doktora git ve muayene ol ilk fırsatta
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin ya yine olurdu bazen uzun sürerdi ama kalan kan olduğu belliydi kahverengi yada pıhtıydı ama bu taze gibi o yüzden korktum ya randevu aldım demin önce muayene olucam içim rahat etsinCanım ben yaşadım hazirandan sonra full dengesiz bi donem gecirdim 3 gun oldu kesildi 50 gun olmadı lekelenmem oldu pıhtı oldu afedersin bacaklarımdan akan adetler oldum. Şu an hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?