Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim aşırı bel ağrım var acaba normal mi bu ya
Normaldir canim ya hamilelik belirtilerinin icinde var cunku bel agrisi benim adetliyken falan belim agrimazdi o yuzden yok bende canim ☺ bide sen cok zayifmissin genelde zayif insanlarda bel agrisi cok oluyor

Normaldir canim ya hamilelik belirtilerinin icinde var cunku bel agrisi benim adetliyken falan belim agrimazdi o yuzden yok bende canim ☺ bide sen cok zayifmissin genelde zayif insanlarda bel agrisi cok oluyor
Aynen canım zayıfım malesef olsun artık bebişten gelen herşeye razıyım yeterki sağlıklı olsunlar da

Bende bu sefer kimseye söylemedim henüz bi süre söylemeyi düşünmüyorum, benimde annem görmüştü rüyada, içleri temiz herhlde malum oliyor :))

Bende bu sefer kimseye söylemedim henüz bi süre söylemeyi düşünmüyorum, benimde annem görmüştü rüyada, içleri temiz herhlde malum oliyor :))
Sanirim canimm benim tedavi sureciyle olunca soruldu bende söyledim teyzelerim falanda biliyor ama ailemde baska kimse ikiz oldugunu bilmiyor bende onu saklamayi dusunuyorum bir sure

Sanirim canimm benim tedavi sureciyle olunca soruldu bende söyledim teyzelerim falanda biliyor ama ailemde baska kimse ikiz oldugunu bilmiyor bende onu saklamayi dusunuyorum bir sure
Evet bende bi annem ve kız kardeşlerime söyledim, geçen ay hep birlikte bebek için teşbih çekmiştik, hamile kalınca 3 ay söylemeyin diyordu bakalım inşallah bi sorunum olmazsa soylemicem başka kimseye, sende canim dayabildigin kadar söyleme:) cidden nazar diye bişey var ve kimin gözü seçeceği belli olmaz, bi önceki bebeğimi 5 aylıkken kaybettim, bu sefer biraz daha temkimliyim

Anladimm canim basin sagolsun insAllah obur dunyada sana sefeatci olucak ☺

P. Tesiye randevu aldım sürekli değil ama ped takmamı gerektirecek kadar geliyor bugün henüz gelmedi yani kalan kahverengi gelmezmi bu çok üzgünüm koyu kirli kırmızı geliyor o yüzden korktum

Canım ben yaşadım hazirandan sonra full dengesiz bi donem gecirdim 3 gun oldu kesildi 50 gun olmadı lekelenmem oldu pıhtı oldu afedersin bacaklarımdan akan adetler oldum. Şu an hamileyim
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin ya yine olurdu bazen uzun sürerdi ama kalan kan olduğu belliydi kahverengi yada pıhtıydı ama bu taze gibi o yüzden korktum ya randevu aldım demin önce muayene olucam içim rahat etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…