Ben de smear falan vermiştim bişey cıkmadı şükür.Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin ya yine olurdu bazen uzun sürerdi ama kalan kan olduğu belliydi kahverengi yada pıhtıydı ama bu taze gibi o yüzden korktum ya randevu aldım demin önce muayene olucam içim rahat etsin
Ev işleri canım sen naptın hasta oldunmuKızlar napıyosunuz
Kuzum olmadımEv işleri canım sen naptın hasta oldunmu
Canım ovu testi yaptım mı belki daha da koyulasmistirKuzum olmadım
Keşke sabah test yapsaydım
Eğer yarın da olmazsam kan veririm
Göğüslerim de hassas
Ben anlamadım bu işi
Sen yaptınmı test
Canım keşke yapsaydın leke geldi demiştin devamı gelmedi desene. Benim göğüslerim çok fena yürüyemiyorum bile dün çok karnım ağrıdı kesin olurum dedim ama hala olmadım adet. Dün yaptıgım testi atmıstım canım başkada yapmadım vallaKuzum olmadım
Keşke sabah test yapsaydım
Eğer yarın da olmazsam kan veririm
Göğüslerim de hassas
Ben anlamadım bu işi
Sen yaptınmı test
Şimdi sıvı alımını kestim kuzum yarım saat oldu 2.30 ya da 3 demi yapayım sence ?Canım ovu testi yaptım mı belki daha da koyulasmistir
Sende ovu yap kuzum varsa eğerCanım keşke yapsaydın leke geldi demiştin devamı gelmedi desene. Benim göğüslerim çok fena yürüyemiyorum bile dün çok karnım ağrıdı kesin olurum dedim ama hala olmadım adet. Dün yaptıgım testi atmıstım canım başkada yapmadım valla
MUHTEŞEMSİN BEBEMMMMMEvet var canım
Bu da dünkü kuzumCanım ovu testi yaptım mı belki daha da koyulasmistir
İnşallah canım saglık sıhhatleMUHTEŞEMSİN BEBEMMMMMAllah tez zamanda sağlıklı kucağına alman dileğiyle
Yapıcam bugünde canım ama dün nehatifti yani umudum yok olsa çıkardıSende ovu yap kuzum varsa eğer
Bende şıvı alımını kestim yapcam 1 saate kadar
Ovü testi mi ngatiftiYapıcam bugünde canım ama dün nehatifti yani umudum yok olsa çıkardı
Gebelik canım dün atmıstım yaOvü testi mi ngatifti
Ayyy ne guzell darisi basimaaKızlar çok şükür kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devam eder darısı bekleyen herkesedaha önce düşüklerim olduğu İçin kan sulandırıcı iğne ve progestan verdi
Biliyorum kuzumGebelik canım dün atmıstım ya
Tamam canım yap bende yapcam ama akşamüstü sıvı çok aldımBiliyorum kuzum
Bence ovü yap ben onu demiştim koyuluğuna bakarız
Ben hem gebelik hem ovu yapcam sıkışıp
Kesinlikle canım bende raziyim hayirlisiyla kucaklrmza alalimda ❤Aynen canım zayıfım malesef olsun artık bebişten gelen herşeye razıyım yeterki sağlıklı olsunlar da
Napalım beklemedeyiz kuzum battaniye ben kumanda bütünleştik bi yemek yiyorum tekrar yatıyorumNapiyosunuz kizlar nevar neyokk yeni hamislerimiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?