Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P. Tesiye randevu aldım sürekli değil ama ped takmamı gerektirecek kadar geliyor bugün henüz gelmedi yani kalan kahverengi gelmezmi bu çok üzgünüm koyu kirli kırmızı geliyor o yüzden korktum
Üzülme canım dönem dönem olabiliyor kırmızıda olabiliyor icerde rahim agzında yırtık falanda olabiliyor insallah sorun yoktur

rosebatum Zekta Gonulmeyvesi ciceklerim varmı gelen giden yada bebek

Kızlar çok şükür kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devam eder darısı bekleyen herkese daha önce düşüklerim olduğu İçin kan sulandırıcı iğne ve progestan verdi
Canım senin sat 4 ekimmiş nasıl kalp atışı duydun

Kizlarrrrr napiyosunuzz bakalim hadi bana yemek fikri verin evde ne var demeyin kapimin onunde pazar var bugun alirim iki dakika inip gecen haftadan karnibahar ve kabak var

Kizlarrrrr napiyosunuzz bakalim hadi bana yemek fikri verin evde ne var demeyin kapimin onunde pazar var bugun alirim iki dakika inip gecen haftadan karnibahar ve kabak var
Kabaktan mücver yap fırında nefis oluyor karnabaharıda fırında yapıyprum ben çok güzel oluyor yada kızartması

Kızlar benden az önce wcden sonra kanlı akıntı geldi kahverengimsiydi dahada gelmedi adet oluyorum galiba

Kabaktan mücver yap fırında nefis oluyor karnabaharıda fırında yapıyprum ben çok güzel oluyor yada kızartması
Yaa saglikli yemem lazim sanirim kilom var cunku bugun kardiyoloji den sonucumu aldim kolumda holterle geziyodum dunden beri gebelik tansiyonu icin simdilik tani koyamayiz amac gebelikten once olan tansiyon var mi dedi ilaclik bisey yok ama diyet yapman lazim tuzsuz yemen lazim dedi

Anladım canım bol bol sevze meyve ye o zaman fırında yapılan yemekler genelde daha sağlıklı oluyor kızartmadan uzar dur canım o zaman bide bol bol su iç

Ağır kaldırma canım hamilelik için ilk aylar zararlı bi diyetisyendn yardım alabilirsin sağlıklı bi şekilde veririsin kiloyu hem

Anladım canım bol bol sevze meyve ye o zaman fırında yapılan yemekler genelde daha sağlıklı oluyor kızartmadan uzar dur canım o zaman bide bol bol su iç
Kizzz sende hamiss kal bakk ben hissediyorum bu yil basina yalniz girmiceksinn bebisle girceksin

Ağır kaldırma canım hamilelik için ilk aylar zararlı bi diyetisyendn yardım alabilirsin sağlıklı bi şekilde veririsin kiloyu hem ☺
Yapicam mevbur yoksa vincle gidicem doguma aslinda 22.5 kilo verdiren bi yasam kocum vardi 3.5 ayda ona gidiyim dicem de istahim cok acik bi de sigarayi biraktim o cok etkiledi

Yapicam mevbur yoksa vincle gidicem doguma aslinda 22.5 kilo verdiren bi yasam kocum vardi 3.5 ayda ona gidiyim dicem de istahim cok acik bi de sigarayi biraktim o cok etkiledi
Sen iştahını al bana yolla bende sana yollim iştahsızlığımı canım sıkıntı yapma tek derdin kilon olsun gelir geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…