Üzülme canım dönem dönem olabiliyor kırmızıda olabiliyor icerde rahim agzında yırtık falanda olabiliyor insallah sorun yokturP. Tesiye randevu aldım sürekli değil ama ped takmamı gerektirecek kadar geliyor bugün henüz gelmedi yani kalan kahverengi gelmezmi bu çok üzgünüm koyu kirli kırmızı geliyor o yüzden korktum
Aynen canım yeniyiz bizde tecbüresizlik korku ve heyecan hepsini bi arada yaşıyomKesinlikle canım bende raziyim hayirlisiyla kucaklrmza alalimda ❤sendemi hamislikde yenisin birsuru arkadas var burada biraz karistiriyorum
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
rosebatum bat 19
Gonulmeyvesi bat 19
Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni bat 28
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Yildem bat 20
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
S Seven34 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
beren20 sat 24 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
Deryakadir sat 4 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Amin amin inşallah canım hadi gözün aydınKızlar çok şükür kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devam eder darısı bekleyen herkesedaha önce düşüklerim olduğu İçin kan sulandırıcı iğne ve progestan verdi
Canım senin sat 4 ekimmiş nasıl kalp atışı duydunKızlar çok şükür kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devam eder darısı bekleyen herkesedaha önce düşüklerim olduğu İçin kan sulandırıcı iğne ve progestan verdi
Aynen canm bnde oleAynen canım yeniyiz bizde tecbüresizlik korku ve heyecan hepsini bi arada yaşıyom
Sene yeni hamisligini ogrenmistn dmi cnm ❤Napalım beklemedeyiz kuzum battaniye ben kumanda bütünleştik bi yemek yiyorum tekrar yatıyorum
Henüz hiç doktora gitmemişim öğrendiğimden beridir sadece bi defa daha tekrar ettim kanı artık bakmadım içim içimi yiyiyor da hep bi aksilik çıkıyor gidemiyorumAynen canm bnde ole
Evet daha yeniyiz sata göre 4+2Sene yeni hamisligini ogrenmistn dmi cnm ❤
Tamam taylımCanım henüz adet olmadım test de yapmadım bugün eğer yaparsam haber veririm sonucu
Kabaktan mücver yap fırında nefis oluyorKizlarrrrr napiyosunuzz bakalim hadi bana yemek fikri verin evde ne var demeyin kapimin onunde pazar var bugun alirim iki dakika inip gecen haftadan karnibahar ve kabak var
Yaa saglikli yemem lazim sanirim kilom var cunku bugun kardiyoloji den sonucumu aldim kolumda holterle geziyodum dunden beri gebelik tansiyonu icin simdilik tani koyamayiz amac gebelikten once olan tansiyon var mi dedi ilaclik bisey yok ama diyet yapman lazim tuzsuz yemen lazim dediKabaktan mücver yap fırında nefis oluyorkarnabaharıda fırında yapıyprum ben çok güzel oluyor yada kızartması
Anladım canım bol bol sevze meyve ye o zaman fırında yapılan yemekler genelde daha sağlıklı oluyor kızartmadan uzar dur canım o zaman bide bol bol su içYaa saglikli yemem lazim sanirim kilom var cunku bugun kardiyoloji den sonucumu aldim kolumda holterle geziyodum dunden beri gebelik tansiyonu icin simdilik tani koyamayiz amac gebelikten once olan tansiyon var mi dedi ilaclik bisey yok ama diyet yapman lazim tuzsuz yemen lazim dedi
Ağır kaldırma canım hamilelik için ilk aylar zararlı bi diyetisyendn yardım alabilirsin sağlıklı bi şekilde veririsin kiloyu hemYaa saglikli yemem lazim sanirim kilom var cunku bugun kardiyoloji den sonucumu aldim kolumda holterle geziyodum dunden beri gebelik tansiyonu icin simdilik tani koyamayiz amac gebelikten once olan tansiyon var mi dedi ilaclik bisey yok ama diyet yapman lazim tuzsuz yemen lazim dedi
Kizzz sende hamiss kal bakk ben hissediyorum bu yil basina yalniz girmiceksinn bebisle girceksinAnladım canım bol bol sevze meyve ye o zaman fırında yapılan yemekler genelde daha sağlıklı oluyor kızartmadan uzar dur canım o zaman bide bol bol su iç
Yapicam mevbur yoksa vincle gidicem doguma aslinda 22.5 kilo verdiren bi yasam kocum vardi 3.5 ayda ona gidiyim dicem de istahim cok acik bi de sigarayi biraktim o cok etkilediAğır kaldırma canım hamilelik için ilk aylar zararlı bi diyetisyendn yardım alabilirsin sağlıklı bi şekilde veririsin kiloyu hem ☺
Sen iştahını al bana yolla bende sana yollim iştahsızlığımıYapicam mevbur yoksa vincle gidicem doguma aslinda 22.5 kilo verdiren bi yasam kocum vardi 3.5 ayda ona gidiyim dicem de istahim cok acik bi de sigarayi biraktim o cok etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?