Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlarrrrr napiyosunuzz bakalim hadi bana yemek fikri verin evde ne var demeyin kapimin onunde pazar var bugun alirim iki dakika inip gecen haftadan karnibahar ve kabak var
Mücver olur karnıbaharını fırına verebilirsin. Ben akşama oyle yapacam aynen kabak la karnıbaharım var

Canım pazar varsa brokoli al çorbasını yap inanılmaz vitaminli ve tok tutuyor

Kış sebzeleri de ayrı bir güzel oluyor bende brokoli çorbası yapıcam
Cok faydalı hepsi ıspanak cok yerim ben de. Brokoli 2 senedir hiç almadım desem ama alacagım salatasını yapacağım. Corbası nasıl oluyo acaba

Bide fırın mikrodalga bunlar çok radyasyon veriyomul bulaşık makinasıda öyle.. ben onyüzden fırına falan pek yaklaşmıyorum bulaşık makinasıda yıkamayı bitiriyor çok sonra gidiyorum içindeki buhar gidince açıyorum kapağı bilginiz olsun sağlıkçı abla söyledi banada hamişler dikkat edelimm

Kader arkadasim nasil vercen firina unlu yumurtali mi?
Gecen sene yaptım en son hatırlamıom ama bi sos yapıp döküyorum üzerine yogurtla yumurta baharatlı falan dı sanırım unu hatırlamadım. Nefis yemek tariflerine bakmam lazım

Ayy hic yapmadim bak onu tarifini bilmiyorum ki ayol
Az bişey al brokoliyi sap kısınlarını kes yıka güzelce.1adet patates soy iri doğra 1soğa ister2 yap 1havuç 1sarımsak isteğe göre bunlsrı tencereye koy üzerini geçicek kadar kaynamış su haşlansın güzelce hepsi sonra blenderden geçirr. Tavada yap un kavur güzelce sonra çorbaya koy bidaha geçir blenderden kaynasın ohhhh missss koy kaseye sık limon iç misssssw

Süt koymuyo musun bebek tarifte sut yazmis 2 bardak

Cok faydalı hepsi ıspanak cok yerim ben de. Brokoli 2 senedir hiç almadım desem ☺ ama alacagım salatasını yapacağım. Corbası nasıl oluyo acaba
Canım çorbasıda müthiş yemek tariflerinden bak ben çok seviyorum sizler bol bol yiyin hamişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…