- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yaaa inşallah canım yaa umarım dediğin gibi olur hamişlerin duası kabul olurmus canımsınKizzz sende hamiss kal bakk ben hissediyorum bu yil basina yalniz girmiceksinn bebisle girceksin ♥
Mücver olur karnıbaharını fırına verebilirsin. Ben akşama oyle yapacam aynen kabak la karnıbaharım varKizlarrrrr napiyosunuzz bakalim hadi bana yemek fikri verin evde ne var demeyin kapimin onunde pazar var bugun alirim iki dakika inip gecen haftadan karnibahar ve kabak var
Kaç kilosunki sen şuan canımYapicam mevbur yoksa vincle gidicem doguma aslinda 22.5 kilo verdiren bi yasam kocum vardi 3.5 ayda ona gidiyim dicem de istahim cok acik bi de sigarayi biraktim o cok etkiledi
Kış sebzeleri de ayrı bir güzel oluyor bende brokoli çorbası yapıcamMücver olur karnıbaharını fırına verebilirsin. Ben akşama oyle yapacam aynen kabak la karnıbaharım var
Canım pazar varsa brokoli al çorbasını yap inanılmaz vitaminli ve tok tutuyorYaa saglikli yemem lazim sanirim kilom var cunku bugun kardiyoloji den sonucumu aldim kolumda holterle geziyodum dunden beri gebelik tansiyonu icin simdilik tani koyamayiz amac gebelikten once olan tansiyon var mi dedi ilaclik bisey yok ama diyet yapman lazim tuzsuz yemen lazim dedi
Cok faydalı hepsi ıspanak cok yerim ben de. Brokoli 2 senedir hiç almadım desemKış sebzeleri de ayrı bir güzel oluyor bende brokoli çorbası yapıcam
Bide fırın mikrodalga bunlar çok radyasyon veriyomul bulaşık makinasıda öyle.. ben onyüzden fırına falan pek yaklaşmıyorum bulaşık makinasıda yıkamayı bitiriyor çok sonra gidiyorum içindeki buhar gidince açıyorum kapağı bilginiz olsun sağlıkçı abla söyledi banadaYaa saglikli yemem lazim sanirim kilom var cunku bugun kardiyoloji den sonucumu aldim kolumda holterle geziyodum dunden beri gebelik tansiyonu icin simdilik tani koyamayiz amac gebelikten once olan tansiyon var mi dedi ilaclik bisey yok ama diyet yapman lazim tuzsuz yemen lazim dedi
Valla 3 hanelere az kaldi balimKaç kilosunki sen şuan canım
Ayy hic yapmadim bak onu tarifini bilmiyorum ki ayolCanım pazar varsa brokoli al çorbasını yap inanılmaz vitaminli ve tok tutuyor
Kader arkadasimMücver olur karnıbaharını fırına verebilirsin. Ben akşama oyle yapacam aynen kabak la karnıbaharım var
Gecen sene yaptım en son hatırlamıomKader arkadasimnasil vercen firina unlu yumurtali mi?
Az bişey al brokoliyi sap kısınlarını kes yıka güzelce.1adet patates soy iri doğra 1soğa ister2 yap 1havuç 1sarımsak isteğe göre bunlsrı tencereye koy üzerini geçicek kadar kaynamış su haşlansın güzelce hepsi sonra blenderden geçirr. Tavada yap un kavur güzelce sonra çorbaya koy bidaha geçir blenderden kaynasın ohhhh missss koy kaseye sık limon iç missssswAyy hic yapmadim bak onu tarifini bilmiyorum ki ayol
Hahahahah bak bakalim bi soyle bana daGecen sene yaptım en son hatırlamıomama bi sos yapıp döküyorum üzerine yogurtla yumurta baharatlı falan dı sanırım unu hatırlamadım. Nefis yemek tariflerine bakmam lazım
Süt koymuyo musun bebek tarifte sut yazmis 2 bardakAz bişey al brokoliyi sap kısınlarını kes yıka güzelce.1adet patates soy iri doğra 1soğa ister2 yap 1havuç 1sarımsak isteğe göre bunlsrı tencereye koy üzerini geçicek kadar kaynamış su haşlansın güzelce hepsi sonra blenderden geçirr. Tavada yap un kavur güzelce sonra çorbaya koy bidaha geçir blenderden kaynasın ohhhh missss koy kaseye sık limon iç misssssw
Bende genelde 2 saat bekliyordum:)Şimdi sıvı alımını kestim kuzum yarım saat oldu 2.30 ya da 3 demi yapayım sence ?
Sude hoca mi yoksa :)Yapicam mevbur yoksa vincle gidicem doguma aslinda 22.5 kilo verdiren bi yasam kocum vardi 3.5 ayda ona gidiyim dicem de istahim cok acik bi de sigarayi biraktim o cok etkiledi
Koymadım ben sütte koymadım kremada koymadım çokta güzel olduuuuıSüt koymuyo musun bebek tarifte sut yazmis 2 bardak
Sen soyledikten sonra tarife baktim hic icim almadi pek sevmem corbada krema ve sutu bu sekilde guzel oldugunu ogrendim yaa senden yaparim artikKoymadım ben sütte koymadım kremada koymadım çokta güzel olduuuuı
Canım çorbasıda müthiş yemek tariflerinden bak ben çok seviyorum sizler bol bol yiyin hamişsinizCok faydalı hepsi ıspanak cok yerim ben de. Brokoli 2 senedir hiç almadım desem ☺ ama alacagım salatasını yapacağım. Corbası nasıl oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?