- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hadi yaa az az sık sık yiceksin o zamanValla 3 hanelere az kaldi balim
Yap canımm valla eşim sevmez brokoli ama anlamadı bile mercimek çorbası sandıSen soyledikten sonra tarife baktim hic icim almadi pek sevmem corbada krema ve sutu bu sekilde guzel oldugunu ogrendim yaa senden yaparim artik ♥
Cok cok sık sık yiyorumHadi yaa az az sık sık yiceksin o zaman
Karnabaharı diyorsanız beşamel sos yapıp döküyosunuz üzerine canımGecen sene yaptım en son hatırlamıomama bi sos yapıp döküyorum üzerine yogurtla yumurta baharatlı falan dı sanırım unu hatırlamadım. Nefis yemek tariflerine bakmam lazım
Bilemicem o zaman tut kendiniCok cok sık sık yiyorum
İnsallah bitanem insallahYap canımm valla eşim sevmez brokoli ama anlamadı bile mercimek çorbası sandıtavuk suyu attım birdee isteğe göre atabilirsin canım yaparsan afiyet olsun bebişe yarasın inşallah
Iyi valla mideniz bulanmadan yiyebiliyorsaniz ben tost dışında bisey yiyemiyorum bazende patates haşlamasıYap canımm valla eşim sevmez brokoli ama anlamadı bile mercimek çorbası sandıtavuk suyu attım birdee isteğe göre atabilirsin canım yaparsan afiyet olsun bebişe yarasın inşallah
Evet daha yeniyiz sata göre 4+2
Ayy çok kötü olmuş ya mide bulantın kaçıncı haftanda başladı canımIyi valla mideniz bulanmadan yiyebiliyorsaniz ben tost dışında bisey yiyemiyorum bazende patates haşlamasımutfaktan tiksindim yemek bile yapamiyorum
Henüz hiç doktora gitmemişim öğrendiğimden beridir sadece bi defa daha tekrar ettim kanı artık bakmadım içim içimi yiyiyor da hep bi aksilik çıkıyor gidemiyorum
Smdi sen hamismisin yenimi yaniHenüz hiç doktora gitmemişim öğrendiğimden beridir sadece bi defa daha tekrar ettim kanı artık bakmadım içim içimi yiyiyor da hep bi aksilik çıkıyor gidemiyorum
Çıktı sonuçlar anladığım kadarıyla sonuçlar iyi canımHayırlısı olsun tatlım insallah düzenli cıkar hormonların
Ay şükür bulantım yok ama yeni başlar diyorlar ozaman ne yaparım bilmiyorumIyi valla mideniz bulanmadan yiyebiliyorsaniz ben tost dışında bisey yiyemiyorum bazende patates haşlamasımutfaktan tiksindim yemek bile yapamiyorum
Demi oyleydi canımKarnabaharı diyorsanız beşamel sos yapıp döküyosunuz üzerine canım
Sağol canım benim teşekkürlerAmin amin inşallah canım hadi gözün aydın☺
Sat 4 Eylül canım 6+4 dedi doktor duyuldu vallaCanım senin sat 4 ekimmiş nasıl kalp atışı duydun
Ekim yazıo ama. Yani 4 Eylül se normal canım. Darısı başımıza inşallahSat 4 Eylül canım 6+4 dedi doktor duyuldu valla
Vajinal mi bakti normal karindan mi kuzuSat 4 Eylül canım 6+4 dedi doktor duyuldu valla
Sevindim kuzumÇıktı sonuçlar anladığım kadarıyla sonuçlar iyi canım
Bildirim gelmedi bana ya tesadüf gördüm canım hayırlısı böyleymis demekten baska caremiz yok üzülmemeye calıs cicegimTest yaptım kızlar malesef
Olsa çıkardı zaten bugün regl günümdü
Umutlar bitti
Adet olsam da bitse bu işkence
Zekta Beklemekseni N Nana Ana Gonulmeyvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?