Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen soyledikten sonra tarife baktim hic icim almadi pek sevmem corbada krema ve sutu bu sekilde guzel oldugunu ogrendim yaa senden yaparim artik ♥
Yap canımm valla eşim sevmez brokoli ama anlamadı bile mercimek çorbası sandı tavuk suyu attım birdee isteğe göre atabilirsin canım yaparsan afiyet olsun bebişe yarasın inşallah

Gecen sene yaptım en son hatırlamıom ama bi sos yapıp döküyorum üzerine yogurtla yumurta baharatlı falan dı sanırım unu hatırlamadım. Nefis yemek tariflerine bakmam lazım
Karnabaharı diyorsanız beşamel sos yapıp döküyosunuz üzerine canım

Yap canımm valla eşim sevmez brokoli ama anlamadı bile mercimek çorbası sandı tavuk suyu attım birdee isteğe göre atabilirsin canım yaparsan afiyet olsun bebişe yarasın inşallah
Iyi valla mideniz bulanmadan yiyebiliyorsaniz ben tost dışında bisey yiyemiyorum bazende patates haşlaması mutfaktan tiksindim yemek bile yapamiyorum

Henüz hiç doktora gitmemişim öğrendiğimden beridir sadece bi defa daha tekrar ettim kanı artık bakmadım içim içimi yiyiyor da hep bi aksilik çıkıyor gidemiyorum

Henüz hiç doktora gitmemişim öğrendiğimden beridir sadece bi defa daha tekrar ettim kanı artık bakmadım içim içimi yiyiyor da hep bi aksilik çıkıyor gidemiyorum
Smdi sen hamismisin yenimi yani

Eklentiler

• 7FC21D7F-BBD3-4E2F-9B24-5812293B8F89.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 8B242C0C-6A16-4F3F-8281-2B5A8697021B.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 324318B9-B8D5-46F0-A114-F0AE732BEE10.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 40
Iyi valla mideniz bulanmadan yiyebiliyorsaniz ben tost dışında bisey yiyemiyorum bazende patates haşlaması mutfaktan tiksindim yemek bile yapamiyorum
Ay şükür bulantım yok ama yeni başlar diyorlar ozaman ne yaparım bilmiyorum normalde midem hassas kokulara bile inşallah bulantım olmadan geçer sen nekadarlık hamişsin canımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…