Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde migdem bulaniyir canim sabah ekmdkle peynir yedim onla duruyom esime yemek pisirdim ama ben yiyemedim migdem almiyor
Oo inşallah çok uzun sürmez canım bu tuzlu çubuk krakerlerden ye mide bulantısı için iyidir diyorlar canım sen iki can taşıyon daha çok Yemen lazım

Oo inşallah çok uzun sürmez canım bu tuzlu çubuk krakerlerden ye mide bulantısı için iyidir diyorlar canım sen iki can taşıyon daha çok Yemen lazım
InsAllah canim ya inanki yiyesim gelmiyir hic bisey ama yemem lazim tost bali yapem cubuk kraker yok canim evde esimde gitti aksamda oldu artik aldiremde evde bulunsun ☺

Amin canim insAllah sen ne zaman ogrenmistin hamile oldunu canim ☺
4 ekimde öğrendim canım yani tam 30. Gündü ovulasyon testi yaptım pik gibi çıktı şüphelendim sabahı gebelik testi yaptım baya koyu çıktı sonra doktora gittim işte değerim baya yüksekti ya bu arada ikiz olur mu diye heveslenmiştim tek keseymiş

Sen benden once ogrenmissin canim ben de 10 ekimde ogrendim canim ☺ normal o zaman kalp atisini duyman hayirlisi olsun canimm ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…