- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Canım ben senden önce öğrenmiştim 5+1 oldum ben deSmdi sen hamismisin yenimi yani ☺
Üzülme caım bende aynı durumdayım adet olsamda kurtulsam diyorum inanki inşallah sökülürüz hemenTest yaptım kızlar malesef
Olsa çıkardı zaten bugün regl günümdü
Umutlar bitti
Adet olsam da bitse bu işkence
@ZektaBeklemekseni N Nana Ana @Gonulmeyvesi
Aynen canımDemi oyleydi canım
Bana bitanesinde hafif cizgi var gibi geldi, yanlış mi gordum acaba ??Test yaptım kızlar malesef
Umutlar bitti
Baksana bi çizgi var sanki canimTest yaptım kızlar malesef
Umutlar bitti
Bende gördüm sanki canımBaksana bi çizgi var sanki canim
Benimde migdem bulaniyir canim sabah ekmdkle peynir yedim onla duruyom esime yemek pisirdim ama ben yiyemedim migdem almiyorAyy çok kötü olmuş ya mide bulantın kaçıncı haftanda başladı canım
Karından canımVajinal mi bakti normal karindan mi kuzu
Kiz sen benden sonra ogrendin hamimelgini nasil duydunuz hemenSat 4 Eylül canım 6+4 dedi doktor duyuldu valla
Sen duydun mu fasulyenin anasi bebeginin kalp atislarini ☺Vajinal mi bakti normal karindan mi kuzu
O battır kuzu aminnn canım inşallahEkim yazıo ama. Yani 4 Eylül se normal canım. Darısı başımıza inşallah
Ben de anlamadım canım ama duyuldu çok şükür darısı hepinize inşallahKiz sen benden sonra ogrendin hamimelgini nasil duydunuz hemengozun aydin canimm darisi bize insAllah canim
Olabilir belki canimmm ☺Ben de anlamadım canım ama duyuldu çok şükür darısı hepinize inşallahözelde cihazlar çok iyi belki de ondan duyuldu
Oo inşallah çok uzun sürmez canım bu tuzlu çubuk krakerlerden ye mide bulantısı için iyidir diyorlar canım sen iki can taşıyon daha çok Yemen lazımBenimde migdem bulaniyir canim sabah ekmdkle peynir yedim onla duruyom esime yemek pisirdim ama ben yiyemedim migdem almiyor
InsAllah canim ya inanki yiyesim gelmiyir hic bisey ama yemem lazim tost bali yapem cubuk kraker yok canim evde esimde gitti aksamda oldu artik aldiremde evde bulunsun ☺Oo inşallah çok uzun sürmez canım bu tuzlu çubuk krakerlerden ye mide bulantısı için iyidir diyorlar canım sen iki can taşıyon daha çok Yemen lazım
Hayırlısı inşallah kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziOlabilir belki canimmm ☺insAllah bizde duyariz da ben 28 ekimde gidicem bida doktora o zaman cagirdi beni
Amin canim insAllah sen ne zaman ogrenmistin hamile oldunu canim ☺Hayırlısı inşallah kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
4 ekimde öğrendim canım yani tam 30. Gündü ovulasyon testi yaptım pik gibi çıktı şüphelendim sabahı gebelik testi yaptım baya koyu çıktı sonra doktora gittim işte değerim baya yüksekti ya bu arada ikiz olur mu diye heveslenmiştim tek keseymişAmin canim insAllah sen ne zaman ogrenmistin hamile oldunu canim ☺
Sen benden once ogrenmissin canim ben de 10 ekimde ogrendim canim ☺ normal o zaman kalp atisini duyman hayirlisi olsun canimm ☺4 ekimde öğrendim canım yani tam 30. Gündü ovulasyon testi yaptım pik gibi çıktı şüphelendim sabahı gebelik testi yaptım baya koyu çıktı sonra doktora gittim işte değerim baya yüksekti ya bu arada ikiz olur mu diye heveslenmiştim tek keseymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?