- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aynen canım inşallah uzun sürmez bulantılarınInsAllah canim ya inanki yiyesim gelmiyir hic bisey ama yemem lazim tost bali yapem cubuk kraker yok canim evde esimde gitti aksamda oldu artik aldiremde evde bulunsun ☺
Düzenledim kuzum sat yerine batları yazmıstım ben satlarınızı bildirin dedim ama görmedin sanırım ama düzelttim
Kızlar bebeğimi kaybettim kürtaj olacamİnşlh Rabbim dizede nasip etsin ben 10 haftalık hamileyim 2 sene benimde olmuyordu birden hamile olduğumu öğrendim
Görmemişim kuzum teşekkürlerDüzenledim kuzum sat yerine batları yazmıstım ben satlarınızı bildirin dedim ama görmedin sanırım ama düzelttim
InsAllah canim insAllah senin bulantin olmaz gercekten cok kotu biseyAynen canım inşallah uzun sürmez bulantıların
Ayy inşallah ya zaten zayıfım iyice kemiğim kalırInsAllah canim insAllah senin bulantin olmaz gercekten cok kotu bisey
Allah sabır versin canım yardımcın olsun ama üzülme yıpratma kendini nolurKızlar bebeğimi kaybettim kürtaj olacam
Pazartesi gidicem bebek o zaman duyar miyim bilmem ama doktor gel bakalim kalp atislarina dediSen duydun mu fasulyenin anasi bebeginin kalp atislarini ☺
Ekmek yiyon sadece ya ac ac da durulmuyor ☺Ayy inşallah ya zaten zayıfım iyice kemiğim kalır
Duyarsin o zaman kuzum insAllahPazartesi gidicem bebek o zaman duyar miyim bilmem ama doktor gel bakalim kalp atislarina dedi
Kuzum ben adet olmadım şuana kadar bakalım bi kaç gün geçsiin anlarız :)
Kuzum adet olmazsan kan ver bi kaç gün bekle tabi dur daha günümüz geçmiş sayılmaz hiç belirtin falan varmıTest yaptım kızlar malesef
Olsa çıkardı zaten bugün regl günümdü
Umutlar bitti
Adet olsam da bitse bu işkence
Zekta @Dostumdostum N Nana Ana @Gonulmeyvesi
Cidden bende gördüüümBaksana bi çizgi var sanki canim
Bel ağrım olmuştu kasık ağrımda oldu ama yanma olmadı ya sızı gibi oldu ateş basıyormu özellikle gece yatarken uykuya dalamıyordum benHamişler size bişey sorucam belirtilerinizde bel ağrısı ve kasıklarda yanma varmıydı yani benim sağlı sollu ağırıyo ve bide yanma var
Aslında bana da öyle geldi kuzum ama attım testi sinirleBana bitanesinde hafif cizgi var gibi geldi, yanlış mi gordum acaba ??
Ay evet canım yaaaaBaksana bi çizgi var sanki canim
Yaaa gerçektenmiiiCidden bende gördüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?