K.bakma canim sordm tekrardanCanım ben senden önce öğrenmiştim 5+1 oldum ben de ☺ ama geç döllenme olmuştu düşük değerle öğrendimben
Allahm saglikla kucagina almayi nasip etsinEvet daha yeniyiz sata göre 4+2
Yokk cok sukur bulantim yokDuyarsin o zaman kuzum insAllahmigden bulanmiyormu kiz senin hic
Var varHamişler size bişey sorucam belirtilerinizde bel ağrısı ve kasıklarda yanma varmıydı yani benim sağlı sollu ağırıyo ve bide yanma var
Aman aman olmasinda zaten yemeklerden tiksiniyorum kuru kuru ekmek yiyom artik ☺Yokk cok sukur bulantim yokbazen cok yiyince bulaniyo
Yaaa kiyamam gecer insallah hemencikAman aman olmasinda zaten yemeklerden tiksiniyorum kuru kuru ekmek yiyom artik ☺
Geçmiş olsun canım allah sabır versin hayırlısı demekki böyleymiş canımKızlar bebeğimi kaybettim kürtaj olacam
InsAllah canimmmYaaa kiyamam gecer insallah hemencik
Sendemi olmadın hala canımKuzum ben adet olmadım şuana kadar bakalım bi kaç gün geçsiin anlarız :)
Bende de var hepsi ama testşm negatifHamişler size bişey sorucam belirtilerinizde bel ağrısı ve kasıklarda yanma varmıydı yani benim sağlı sollu ağırıyo ve bide yanma var
Bende ikinci kez tek verdim artık vermedim salı gibi bende doktora gitmeyi düşünüyorum senin değerlerin de 2 gün sonra bini geçer canım sende keseyi görürsün benceK.bakma canim sordm tekrardansende iki gunde bir kan vermeye gttnmi cnm bnden iki defa kan aldlar degerlern cok iyi dedi.birhaftasonra kadin dogumdan randevu alablrsnz dedi.keseyi gormek icinmis oylemi oluyor degerlern cok iyi dedi bugun baktk 802 olms deger
Ateş basması sabahları oluyo yatarken değil terliyorım hattaBel ağrım olmuştu kasık ağrımda oldu ama yanma olmadı ya sızı gibi oldu ateş basıyormu özellikle gece yatarken uykuya dalamıyordum ben
Benimde negatif demekkiBende de var hepsi ama testşm negatif
Bugün battı bakalım ben 3-4 gün beklemeyi düşünüyorum olmazsam eğer :)Canım Allah yine nasip eder üzülme. Ömrü bu kadarmış meleğin
Var var
Bugün battı bakalım ben 3-4 gün beklemeyi düşünüyorum olmazsam eğer :)Canım Allah yine nasip eder üzülme. Ömrü bu kadarmış meleğin
Var var
Olmadım kuzumSendemi olmadın hala canım
Inşallah çıkar canimmAy evet canım yaaaa
Benim oldu peçeteye geldi sadece ve bir kere oldu daha da olmadıSevgili hamiş arkadaşlarım
Yerleşme lekesi yaşayanınız oldumu
Benim dün lekem olmuştu biliyorsunuz bugün yok
Merak ettim hamileler yazarsanız çok sevinirim
Olduysa kaç gün oldu nasıldı
Test yaptım kızlar malesef
Olsa çıkardı zaten bugün regl günümdü
Umutlar bitti
Adet olsam da bitse bu işkence
Zekta Beklemekseni N Nana Ana Gonulmeyvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?