Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili hamiş arkadaşlarım
Yerleşme lekesi yaşayanınız oldumu
Benim dün lekem olmuştu biliyorsunuz bugün yok
Merak ettim hamileler yazarsanız çok sevinirim
Olduysa kaç gün oldu nasıldı
Benim oldu canım adet günümün 2nci günü oldu kahve leke peçeteye sildiğimde geldi hatta şimdi bile ara ara tuvalet bittilten sonra geliyor peçeteye falanda

Benim oldu peçeteye geldi sadece ve bir kere oldu daha da olmadı
Benim oldu canım adet günümün 2nci günü oldu kahve leke peçeteye sildiğimde geldi hatta şimdi bile ara ara tuvalet bittilten sonra geliyor peçeteye falanda

kızlar çok teşekkür ederim
Lekem oldu diye umudum kaybolmuştu
Şimdi ateşimi ölçtüm hala yüksek
Adet olcak olsam düşüyordu ateşim
İnşallah hamişimdir kızlar
Ama testlerde bembeyaz bilemedimki
Geçmiyor günler
Şöyle iki gün daha olmasam umutlanırım

Her zaman adet zamani cikmiyorki canim benim ilk gebeligimde adetten 1 hafta sonra bile cikmamisti, hem umut vermek istemiyorum ama olma olasiligida yüksek inşallah bebis gelir:)

Ben yine hastaneye gidiyorum kahverengi akintim oldu iki gundur ayni seyy dua edin bebegim benimle kalsin
Süreklimi geliyor canım yoksa tuvaletten sonra peçeteye sildiğindemi..benimde bugün oldu ama doktoruna sormuştum kırmızı,sümükümsü ve damarlı kanlı gibi olmadığı sürece normal dedi kahverengi akıntıya

İnşallah canım ya umudunu kaybetme

Her zaman adet zamani cikmiyorki canim benim ilk gebeligimde adetten 1 hafta sonra bile cikmamisti, hem umut vermek istemiyorum ama olma olasiligida yüksek inşallah bebis gelir:)
Canım gerçektenmi
Çok sevindim biliyormusun
Ne bileyim silikte olsa birşeyler çıkar demiştim ama haklısın
Ne ağrı var ne bişey
Eskiden de lekem gelirdi ama ağrım olurdu
Şimdi kasığımda batma hissi var
İnşallah olmam bu ay çok umutlandım

Sevgili hamiş arkadaşlarım
Yerleşme lekesi yaşayanınız oldumu
Benim dün lekem olmuştu biliyorsunuz bugün yok
Merak ettim hamileler yazarsanız çok sevinirim
Olduysa kaç gün oldu nasıldı
Canım bugünde benden kahverengimsi kırmızılı bir leke geldi ama peçeteye sildiğimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…